Nasıl gececek!!!

500 lira istedim. ister versin ister vermesin önemi yok benim için.teşekkür ederim.

sakın aman ne hali varsa görsün demeyin.. size koca olamamış, eve üç kuruşluk fayda sağlayamamış adam kalan hayatınızda o nafakayı paşa paşa verecek.. bir çocuğunuz var ve onun geçimini sağlamak zorunda.
bu arada inanın rahatlayacaksınız.

Uzgunum canim ama sen zaten yalnizmissin.resmiyette yaninda biri varmis ama ne evinde ne kalbinde yokmus.belliki yeni bosanmissin cok normal boyle hissetmen.zamanla alisacaksin insan nelere alismiyor ki.

Ayni donemin ve dusuncelerin tam ortasindayim.

Üfff öyle de güzel olacakki herşey yeterki kendimize zaman verelim, her geçen gün şifamız olsun

E kocan yokmuş ki zaten, imzası da olmayınca hayatında bişey değişmeyecek.

500 lira istedim. ister versin ister vermesin önemi yok benim için.teşekkür ederim.
Daha fazla iste. Enflasyon oranında yıllık zam şartı koş, o para 10 yıla hiç olur zaten. 500 TL ye kedi besleyemezsin bu zamanda, şu adamları bedava baba yapmayın artık ya.

Eğer tamam boşanalım dedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi günlük rutinlerine devam ediyorsa, en ufak bir üzüntü, ya da en ufak bir ekstra neşe göstermiyorsa, hayat sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsa bu durumdan ne anlamak gerekir?

Canım konu sahibi, oturup konu açacaktım, bir de baktım aaa açılmışı var. Ben de aynı durumdayım seninle. Oturdum yapılan yorumları okuyorum. Kendini yalnız hissetme

Psikolog değilim kesin birşey söylemek doğru olmaz ama ya blöf yaptığını düşünüyor ya da senin dava acmani bekliyor olabilir, boşanma sebebniz konu sahibiyle aynı mı ?

Ben geçirdiysem inanın herkes geçirir bakın valla gercek soyluyorum salağın önde gıdenı , enayılıgın tavan yapmış şekli , evıne barkına cocuklarına ıkı el ıkı ayaklarıyla baglanmış canını evlılıgı ıcın hıce sayan ben gecırdım ve guclendıysem herkes gecırır . Saplantılı bir anne ve eşken hemde ....geçiyor geçiyor delip geçiyor uykusuz geceler , ayakta kalabılmek ıcın ıcılen kahveler okunan kıtaplar sıgınılan dualarla hersey elbet gecıyor

H HAYATYASAMM geçecek.........
Evlilik adı altında bir yalnızlık yaşamışsın zaten,
Ağlayacaksın, Özleyeceksin bunların hepsi yaşanılması gereken duygular,
Sonra alışacaksın, daha sonra ben bu herifte ne bulmuşum diyeceksin,
Hazır olduğunda da aynanın karşısında kendine gülümseyen O kadını tekrar göreceksin.
Gelmiş geçmiş olsun,
Bundan sonra hep iyi insanlar çıksın karşına
Sevgiler

Katibin Ruhu bir erkeğin boşanmak istiyorum diyen eşine tamam deyip birşey olmamış gibi hayatına devam etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum. Konu sahibi kusuruma bakmıyorsundur umarım, resmen ortak çıktım gibi oldu konuna. Bu son sorumdu daha fazla müdahale etmeyeceğim, uslu uslu gelen yorumları okuyacağım söz :)

Cocuğun herseyini karşılıyacak zaten ben yaparım cocuğumun herseyini diyor o anlamda o yuzden sıkıntı değil dedim. teşekkür ederim.

Dava açıldı mı?

sıkıntı değil istediğin kadar dertler ortakmış allah feraha çıkarsın bizim gibileri:)

Cocuğun herseyini karşılıyacak zaten ben yaparım cocuğumun herseyini diyor o anlamda o yuzden sıkıntı değil dedim. teşekkür ederim.
Nafakayı yüksek tut. O çocuğun herşeyini karşılayan adamlar sonra evleniyor, karılarının etkisi ile bir tişört almaz hale geliyor. Resmi belge, kanuni hükümden başkasına güvenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…