- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
inş teşekkür ederim.Bir süre acıyacak canın. Ama sonra ben neyin içinden çıkmışım , şükür diyeceksin.
500 lira istedim. ister versin ister vermesin önemi yok benim için.teşekkür ederim.
E kocan yokmuş ki zaten, imzası da olmayınca hayatında bişey değişmeyecek.o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Daha fazla iste. Enflasyon oranında yıllık zam şartı koş, o para 10 yıla hiç olur zaten. 500 TL ye kedi besleyemezsin bu zamanda, şu adamları bedava baba yapmayın artık ya.500 lira istedim. ister versin ister vermesin önemi yok benim için.teşekkür ederim.
Eğer tamam boşanalım dedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi günlük rutinlerine devam ediyorsa, en ufak bir üzüntü, ya da en ufak bir ekstra neşe göstermiyorsa, hayat sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsa bu durumdan ne anlamak gerekir?Şuan size düşman olması bile doğru bir karar verdiğiniz gösterir, gerçekten size değer veren biri olsaydı şimdi size düşman olmak yerine ,kaybetme korkusu yaşayıp hataları kafasına dank ederdi..hani çoğu evlilikte böyle kopmalar olur kimisinin boşanmak gibi imkanı yoktur işi yoktur çocuk için katlanır, kimisi görmezden gelir mutlu gibi davranır, bazen kadın boşanmak isteyince erkek biran gerçekten kaybedeceğini anlar ve düzeltmeye çabalar..sizin eşiniz düşman olmuş bunu bekliyordu demek ki, yarın birgün ona muhtaç olsanız sizi yine yüz üstü bırakacaktı yani bitmiş bir evlilik kendinize eziyet etmyin,zamanla daha mutlu olacaksınız
Psikolog değilim kesin birşey söylemek doğru olmaz ama ya blöf yaptığını düşünüyor ya da senin dava acmani bekliyor olabilir, boşanma sebebniz konu sahibiyle aynı mı ?Eğer tamam boşanalım dedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi günlük rutinlerine devam ediyorsa, en ufak bir üzüntü, ya da en ufak bir ekstra neşe göstermiyorsa, hayat sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsa bu durumdan ne anlamak gerekir?
Tıpa tıp aynı. Yarın vereceğim inşallah dilekçeyi. Bunu biliyor.Psikolog değilim kesin birşey söylemek doğru olmaz ama ya blöf yaptığını düşünüyor ya da senin dava acmani bekliyor olabilir, boşanma sebebniz konu sahibiyle aynı mı ?
4 ekimde dava ama ayrı yaşıyoruz. öyle aynn teşekkürler.Uzgunum canim ama sen zaten yalnizmissin.resmiyette yaninda biri varmis ama ne evinde ne kalbinde yokmus.belliki yeni bosanmissin cok normal boyle hissetmen.zamanla alisacaksin insan nelere alismiyor ki.
amin ins güçlüyüz biz hersey güzel olacak. Hayat kaybettiğimiz yerden başlıcak inş:)Ayni donemin ve dusuncelerin tam ortasindayim.
Üfff öyle de güzel olacakki herşeyyeterki kendimize zaman verelim, her geçen gün şifamız olsun
Cocuğun herseyini karşılıyacak zaten ben yaparım cocuğumun herseyini diyor o anlamda o yuzden sıkıntı değil dedim. teşekkür ederim.sakın aman ne hali varsa görsün demeyin.. size koca olamamış, eve üç kuruşluk fayda sağlayamamış adam kalan hayatınızda o nafakayı paşa paşa verecek.. bir çocuğunuz var ve onun geçimini sağlamak zorunda.
bu arada inanın rahatlayacaksınız
:) bencede. öyle düsünüyodum ama yine de zor be.E kocan yokmuş ki zaten, imzası da olmayınca hayatında bişey değişmeyecek.
Dava açıldı mı?Katibin Ruhu bir erkeğin boşanmak istiyorum diyen eşine tamam deyip birşey olmamış gibi hayatına devam etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum. Konu sahibi kusuruma bakmıyorsundur umarım, resmen ortak çıktım gibi oldu konuna. Bu son sorumdu daha fazla müdahale etmeyeceğim, uslu uslu gelen yorumları okuyacağım söz :)
sıkıntı değil istediğin kadar dertler ortakmış allah feraha çıkarsın bizim gibileri:)Katibin Ruhu bir erkeğin boşanmak istiyorum diyen eşine tamam deyip birşey olmamış gibi hayatına devam etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum. Konu sahibi kusuruma bakmıyorsundur umarım, resmen ortak çıktım gibi oldu konuna. Bu son sorumdu daha fazla müdahale etmeyeceğim, uslu uslu gelen yorumları okuyacağım söz :)
Nafakayı yüksek tut. O çocuğun herşeyini karşılayan adamlar sonra evleniyor, karılarının etkisi ile bir tişört almaz hale geliyor. Resmi belge, kanuni hükümden başkasına güvenme.Cocuğun herseyini karşılıyacak zaten ben yaparım cocuğumun herseyini diyor o anlamda o yuzden sıkıntı değil dedim. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?