- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
güçlü duruyorum ama burası suan benim zayıf yönümü çıkardığım yer diyim. herkese karşı aynen öyle diyorum zaten bir doğmadıkki bir ölelim. ama işte toparlanmam lazım daha doğrusu kabullenmem lazım.Önce bu ruh halinden sıyrılın
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler, kimse ana baba gibi düşünmez ne halde ne yapıyor diye
Hatta ana babalar var bazen düşünmeyen
O sizsiz olabiliyorsa göze alıyorsa sizde olursunuz
Konunuz nedir tam olarak bilemiyorum, kendinize acımayın kendinizi ona muhtaç olduğunuza inandırmayın
Yalnız doğduk yalnız ölücez zaten
Bi can yoldaşı hayat arkadaşı çoğumuz istiyor bende
Ama olmadığı durumlarda lütfen çaresiz kalmayıgüçlü duruyorum
Benimkine benziyor ama o napıyorsun da demezdi. Sonra da bitsin istedi. Ceketimi aldım çıktım. Ohhhhhh be diyorum. Keyfinize bakın. Bu kadar ilgisizse yeterince üzülmüşsünüz demektir. Bundan sonrasında üzülmeyin bari. Kendinize değer verin.aldatma var mı bilmiyorum ama bir adam düsünün eve gelsin tel alsın eline sana yarım agaz napıyon desin o kadar tüm gün ne arar ne sorar var msın öldünmü kaldın mı asla ilgilenmez.
aynen katılıyorum. sadece şu içinde bulunduğum durumun şokundayım yaşadıklarıma inanamıyorum kabullenemiyorum. kabullendiğim zaman gececek biliyorum zaman sadece.Siz zaten evli degilmissiniz.İskence yapmış size .Sessiz iskence.Boyle koca olacağına hiç olmasa daha iyi . Tekrar seversin arkadasm emin ol.Mutluda olursun. Bak ben saplantiliydm ayrılırsam bırak birini sevmeyi ölürüm yaşayamam dyrdm.Bitti boşandık.Simdi dusunuyorumda ben onu değil ona olan sevgimi ssviyormusum.Senin eşini sevdiğini düşünmüyorum .İnsan kendini sevmeyeni ,değer vermeyeni sevmez .Çok uzun bir zamanı birlikte gecirmissnz.Aliskanlik var o yüzden canın böyle yaniyor .Ama geçecek emin ol geciyr
İçinde rahat olsun .Hemen kabul ettiğine göre ayrılığı o çoktan gitmiş sendenaynen katılıyorum. sadece şu içinde bulunduğum durumun şokundayım yaşadıklarıma inanamıyorum kabullenemiyorum. kabullendiğim zaman gececek biliyorum zaman sadece.
hep bu kafadaydım zaten o yuzden dava actım. zaten tekim resmiyette de tek olcam ne üzülcem derdim. ama kendimi anlamıyorum resmen çok üzülüyorum sanki rüyanın içindeymişim gibi geliyor inanamiyorum.Evlilik bazen imtihanımız olabiliyor, yaşanacağı varmış yaşanmış gözüyle bakın. Hiç üzülmeyin. Geçmiş size bir şeyler kattığı için bugün daha güçlüsünüz, o yüzden neden ben neden benim evliliğim diye sorgulamayın. Önünüze bakın. Evlilik hayatında her şeyi üstlenen, tüm işe koşturan sizmişsiniz zaten, değişen çok bir şey olmayacak bu süreçten sonra. Kendinizi telkin edin, olumsuz düşünceleri atın kafanızdan çalışıyorsunuz çocuğunuz da küçük değil ilkokul çağına gelmiş. Kendinize zaman verin, iki günde ayağa kalkın demiyoruz ancak daha çabuk toparlanmak için yüreğinizi ferahlatan size iyi gelen şeyleri yapın.
inş ohh bee dediğim günler biran önce gelir.Benimkine benziyor ama o napıyorsun da demezdi. Sonra da bitsin istedi. Ceketimi aldım çıktım. Ohhhhhh be diyorum. Keyfinize bakın. Bu kadar ilgisizse yeterince üzülmüşsünüz demektir. Bundan sonrasında üzülmeyin bari. Kendinize değer verin.
teşekkür ederim. hayırlısı aynnbitiren siz olmuşsunuz gibi duruyor ama onun da bu kadar çabuk kabullenmesi aslında evliliğinizin çoktan bittiğini gösteriyor. daha da uzasaydı çok daha acı verici ve yorucu olurdu. evet uzun yıllar geçirdiğiniz insan ömrünüzün sonuna kadar yanınızda kalacak sanıyorsunuz ama her zaman öyle olmuyor. bazen varlığı çok daha fazla yıpratıcı olabiliyor. hakkınızda hayırlısı olsun
bencede zaten hareketlerinden fazlasıyla belli.İçinde rahat olsun .Hemen kabul ettiğine göre ayrılığı o çoktan gitmiş senden
hep bu kafadaydım zaten o yuzden dava actım. zaten tekim resmiyette de tek olcam ne üzülcem derdim. ama kendimi anlamıyorum resmen çok üzülüyorum sanki rüyanın içindeymişim gibi geliyor inanamiyorum.
Siz isteyin yeter kiinş ohh bee dediğim günler biran önce gelir.
Şuan size düşman olması bile doğru bir karar verdiğiniz gösterir, gerçekten size değer veren biri olsaydı şimdi size düşman olmak yerine ,kaybetme korkusu yaşayıp hataları kafasına dank ederdi..hani çoğu evlilikte böyle kopmalar olur kimisinin boşanmak gibi imkanı yoktur işi yoktur çocuk için katlanır, kimisi görmezden gelir mutlu gibi davranır, bazen kadın boşanmak isteyince erkek biran gerçekten kaybedeceğini anlar ve düzeltmeye çabalar..sizin eşiniz düşman olmuş bunu bekliyordu demek ki, yarın birgün ona muhtaç olsanız sizi yine yüz üstü bırakacaktı yani bitmiş bir evlilik kendinize eziyet etmyin,zamanla daha mutlu olacaksınızkimseyle konuşmak istemiyorum aslında bu süreçte. çünkü konuşunca çok kötü oluyorum canım acıyo neden hakettim diyorum. ne kadar kötüymüşüm ben öyle kı sen bana düşman olmusun diyorum kendi kendime.
500 lira istedim. ister versin ister vermesin önemi yok benim için.teşekkür ederim.çok normal böyle hissetmeniz
ama zamanla geçecek ve gerçek hayatınızda pek bir şey değişmediğini gördükçe zamanla rahatlayacaksınız
hatta bir yükten kurtulduğunuz için daha rahat yaşayacaksınız
çocuk için nafaka alın kesinlikle
ben kahrolmuyorum sadece üzülüyorum sanırım suan için normal böyle dusunmem.Boşanınca kahrolan kadınları hiçbir zaman anlayamacagım
2 sene gecssin biran önce:)Şimdi süreç şöyle. Önce kabullnemek zor gelecek. Hatta ahh bu adaö beni çok sverdi vah vah olayları olacak. Sonra 3 5 ay sonra alışacaksınız.sonra bi daha aklınıza gelecek. Derken 1 sene sonra alışacaksınız. Sonra hayatında biri olduğunu duyup bi daha canınız çok yanacak sonrada onada alışacaksınız. Yani kubullenemediğiniz bi durumda ortalama unutmak kabullenmek ve alışmak 2 seneyi buluyor
ins teşekkür ederim.Şuan size düşman olması bile doğru bir karar verdiğiniz gösterir, gerçekten size değer veren biri olsaydı şimdi size düşman olmak yerine ,kaybetme korkusu yaşayıp hataları kafasına dank ederdi..hani çoğu evlilikte böyle kopmalar olur kimisinin boşanmak gibi imkanı yoktur işi yoktur çocuk için katlanır, kimisi görmezden gelir mutlu gibi davranır, bazen kadın boşanmak isteyince erkek biran gerçekten kaybedeceğini anlar ve düzeltmeye çabalar..sizin eşiniz düşman olmuş bunu bekliyordu demek ki, yarın birgün ona muhtaç olsanız sizi yine yüz üstü bırakacaktı yani bitmiş bir evlilik kendinize eziyet etmyin,zamanla daha mutlu olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?