- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
enflansyona göre çocukla ilgili masraflar ortak üstüne düşünide yapıyor o yuzden sıkıntı yok. teşekkürler.Daha fazla iste. Enflasyon oranında yıllık zam şartı koş, o para 10 yıla hiç olur zaten. 500 TL ye kedi besleyemezsin bu zamanda, şu adamları bedava baba yapmayın artık ya.
Henüz değil. Bilgisayarda taslak duruyor. 1 ya da 2 güne mahkemeye teslim edeceğim.Dava açıldı mı?
teşekkür ederim desteğiniz için herkesin. bende moral olsun kadınlar güç versin die actım açıkcası:)Canım konu sahibi, oturup konu açacaktım, bir de baktım aaa açılmışı var. Ben de aynı durumdayım seninle. Oturdum yapılan yorumları okuyorum. Kendini yalnız hissetme
Aynı evde farklı hayatlar yaşıyoruz yazmışsınız ya o kadar iyi anladım ki ne demek istediğinizi.sıkıntı değil istediğin kadar dertler ortakmış allah feraha çıkarsın bizim gibileri:)
doğru beklerim.Nafakayı yüksek tut. O çocuğun herşeyini karşılayan adamlar sonra evleniyor, karılarının etkisi ile bir tişört almaz hale geliyor. Resmi belge, kanuni hükümden başkasına güvenme.
Anlaşmalı mı oluyor?Henüz değil. Bilgisayarda taslak duruyor. 1 ya da 2 güne mahkemeye teslim edeceğim.
Nafakayı yüksek tut. O çocuğun herşeyini karşılayan adamlar sonra evleniyor, karılarının etkisi ile bir tişört almaz hale geliyor. Resmi belge, kanuni hükümden başkasına güvenme.
Teşekkür ederimBen ortada bi evlilik goremedim valla..cocugunda 6 yasinda 1 tane.. kiz tasi siksan suyunu cikarirsin daralma hic.. gececek elbet
Zaten evli degilmissiniz ki.. neye üzülüyorsunuzo kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
EmeklerimeZaten evli degilmissiniz ki.. neye üzülüyorsunuz
Insanlar ölümu unutuyor sizde unutursunuz.cok zor belki ama bi evladiniz var onun icin toparlanin.hayat cok kisa kendinizi cok onceden bitmis bir evlilik icin uzmeyin.bundan 5 yil sonra ohh iyiki diyeceksiniz4 ekimde dava ama ayrı yaşıyoruz. öyle aynn teşekkürler.
Işte biz kadinlar emek diyoruz da erkeklerin umrunda degil..son noktada "yapmasaydin, sana yap diyen mi oldu" deniyor.. esimle bi tartismada bu sözü ben de duyduktan sonra eskisi gibi kendimi yipratmiyorum..yap yap yap elde var 0 ise artik yapmıyorum cogu seyi..Emeklerime
Kusura bakmayın da iyiki boşanıyorsnz dicem neden size varlığını bile hissettirmeyen bir adama bu kadar üzülüyorsnz ki zaten herşeyi tek başına yapabilen harika bi kadınsınızo kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Hukuki tüm haklarinizi alin.. burda bi arkadas almamis bosanmis kizcagiz ona yaniyordu.. sakın vazgecmeyin haklarinizdan..Teşekkür ederim
Harika yorum..Kusura bakmayın da iyiki boşanıyorsnz dicem neden size varlığını bile hissettirmeyen bir adama bu kadar üzülüyorsnz ki zaten herşeyi tek başına yapabilen harika bi kadınsınız
Işte biz kadinlar emek diyoruz da erkeklerin umrunda degil..son noktada "yapmasaydin, sana yap diyen mi oldu" deniyor.. esimle bi tartismada bu sözü ben de duyduktan sonra eskisi gibi kendimi yipratmiyorum..yap yap yap elde var 0 ise artik yapmıyorum
Evet evet tek dediği şey yapmasaydın biz yapmadık demi bi sen yaptın yani koca bir sıfırIşte biz kadinlar emek diyoruz da erkeklerin umrunda degil..son noktada "yapmasaydin, sana yap diyen mi oldu" deniyor.. esimle bi tartismada bu sözü ben de duyduktan sonra eskisi gibi kendimi yipratmiyorum..yap yap yap elde var 0 ise artik yapmıyorum cogu seyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?