- Konu Sahibi Monsterrmilk
kuzenimin asker arkadaşı, beni onun sosyal medyasında görmüş mesaj attı, pdr ile psikoloji ile ilgili sorular sordu yeğeni tercih mi yapacakmış ne. Ben de yardımcı oldum hem kuzenim arkadaşı diye hemde insanlık namına. Neyse sonra bir kaç saat geçti bana sen ailenin yanındaymışsın o kadar kolay mı atanılıyor aile yanına filan diye sordu ,(bende eş durumu ile geldim, Altı yedi ay sürdü evliliğim ocaktan beri ayrıyız. Çekişmeli boşanma davamız var. )Bunu açıklamak istemedim ,ayrıca ona ne yani zaten kuzenimin arkadaşı istediğini sorsun ona. Ben de açıklamadım böyle böyle diye. Puanı yüksek olan ve açık olan yerlere isteyen istediği gibi atanır tarzı bir açıklama yaptım. İlk bu atama mevzularından öncesinde bi kahve ısmalıyım yolun düşerse buralara demişti bende kibarca teşekkür ettim sanmıyorum dedim kalmıştı, sonrasında yine sorularını cevapladım ailemden atamdan filan bahşediyor nasıl öyle kolay olur ki hemen diye ima ediyor bana belli ki öğrenmiş kuzenimden sonra da engellemiş beni. mal yemin ederim erkekler mal hadi ben boşandım diyeyim üzerine mi atlıcam senin, sen kimsin . İkincisi de tanımam etmem yani niye sana özelimi açayım