Nasıl gerizekalı insanlar var ya

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
kuzenimin asker arkadaşı, beni onun sosyal medyasında görmüş mesaj attı, pdr ile psikoloji ile ilgili sorular sordu yeğeni tercih mi yapacakmış ne. Ben de yardımcı oldum hem kuzenim arkadaşı diye hemde insanlık namına. Neyse sonra bir kaç saat geçti bana sen ailenin yanındaymışsın o kadar kolay mı atanılıyor aile yanına filan diye sordu ,(bende eş durumu ile geldim, Altı yedi ay sürdü evliliğim ocaktan beri ayrıyız. Çekişmeli boşanma davamız var. )Bunu açıklamak istemedim ,ayrıca ona ne yani zaten kuzenimin arkadaşı istediğini sorsun ona. Ben de açıklamadım böyle böyle diye. Puanı yüksek olan ve açık olan yerlere isteyen istediği gibi atanır tarzı bir açıklama yaptım. İlk bu atama mevzularından öncesinde bi kahve ısmalıyım yolun düşerse buralara demişti bende kibarca teşekkür ettim sanmıyorum dedim kalmıştı, sonrasında yine sorularını cevapladım ailemden atamdan filan bahşediyor nasıl öyle kolay olur ki hemen diye ima ediyor bana belli ki öğrenmiş kuzenimden sonra da engellemiş beni. mal yemin ederim erkekler mal hadi ben boşandım diyeyim üzerine mi atlıcam senin, sen kimsin . İkincisi de tanımam etmem yani niye sana özelimi açayım

Böyle iğrenç düşünceleri olan erkekcikler de var ne yazık ki...
Helen bu algı var mı gerçekten?
Bunu ortaya ben atmadım
Boşanma aşaması ve sonrasılar attı ortaya
YiceZ kocanızı diye.
Bir sürü boşanmış, çevre tarafından rahatsız edilmeyen kadın tanıdım
Tamam bdv bura
Olanlar toplanıp yazıyor da
Sanki çoğu olmayanı olmuş gibi hayal edip yazıyorlar
Dereyi görmeden madur hikayeleri

Hırbo dünyasında durum şu şekilde görülüyor: Ailenin yanına atanmışsın ya kesin torpil var. Sorularına cevap veriyorsun ya kesin ona yanıksın. Boşanma aşamasını öğrenmiş ya kendine evlenmiş boşanmış birini layık görmedi (aşkından kapısında yatıyordun çünkü).

Sana tavsiyem kafaya takma bildiğin kıro yani ne bekliyorsun.

Bu yeğen konusu bahane olabilir mi? Olabilir bence. Şahıs sizi kuzeninizden görmüş olabilir mi? Tanıyor muydu acaba? İlk defa mı iletişim kurdunuz?
İlk defa iletişim kurulsa bile bir adamın bir kadına bu soruları sorması kolay olmamalı.
Büyük ihtimalle sizi kuzeninizden görmüş olabilir ve sizinle iletişim kurabilmek için yeğeni bahane etmiş olabilir. Çünkü adamın engellemesinin başka nasıl bir açıklaması olabilir diye düşünüyorum.
Yani sizin özel hayatınızı öğrense bile neden engellesin?
Bir amacı var ki duydukları karşısında engellemiş olabilir. Yoksa “bu bayan yardımcı oldu, yine sorularımız olabilir kalsın” diye düşünebilirdi.
Amacı farklı geldi.

Kısacası evet erkeklerde var böyle densizlikler. Ve ayrıca evet millete ne onun, bunun, sizin özel hayatlarınızdan. Millet ne meraklı.

Kendi tayinini İzmir e aldirabilmek için bile benimle tanışmaya çalışan oldu.:confused:Sen de oturmuş onu bekliyordun zaten ...bosveer.En azından uyduruktan gündem yaratıp seninle iletişim kurmaya çalışmaz.

kuzenimin asker arkadaşı, beni onun sosyal medyasında görmüş mesaj attı, pdr ile psikoloji ile ilgili sorular sordu yeğeni tercih mi yapacakmış ne. Ben de yardımcı oldum hem kuzenim arkadaşı diye hemde insanlık namına. Neyse sonra bir kaç saat geçti bana sen ailenin yanındaymışsın o kadar kolay mı atanılıyor aile yanına filan diye sordu ,(bende eş durumu ile geldim, Altı yedi ay sürdü evliliğim ocaktan beri ayrıyız. Çekişmeli boşanma davamız var. )Bunu açıklamak istemedim ,ayrıca ona ne yani zaten kuzenimin arkadaşı istediğini sorsun ona. Ben de açıklamadım böyle böyle diye. Puanı yüksek olan ve açık olan yerlere isteyen istediği gibi atanır tarzı bir açıklama yaptım. İlk bu atama mevzularından öncesinde bi kahve ısmalıyım yolun düşerse buralara demişti bende kibarca teşekkür ettim sanmıyorum dedim kalmıştı, sonrasında yine sorularını cevapladım ailemden atamdan filan bahşediyor nasıl öyle kolay olur ki hemen diye ima ediyor bana belli ki öğrenmiş kuzenimden sonra da engellemiş beni. mal yemin ederim erkekler mal hadi ben boşandım diyeyim üzerine mi atlıcam senin, sen kimsin . İkincisi de tanımam etmem yani niye sana özelimi açayım
Konusmasaydin sende ne alaka kuzenimn arkadaşı... Adam öğrenmiş boşanma asamasinda olduğunu

Back
X