• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gerizekalı insanlar var ya

Ne insanlar var ya gerçekten
Adam gerizekalı değil, çünkü bir beyni ve içinde az da olsa bir zekası yok oksijen israfı yaratık... Bazılarına insan gibi davranmak, nezaket kuralları gereği cevap vermek yaramıyor. Kuzeniniz durumu biliyor mu, bu densiz yüzünden aranız bozulur kötü olan siz olursunuz bir de...

Aklınca şansını deniyor işte. Çok mesafeli ve akıllı davranmışsınız. Tebrik ederim.
Kimseye bir şey açıklamak ve anlatmak zorunda değilsiniz.
Her zaman böyle güçlü olun. Vız gelir tırıs gider bu tipler..

Bu da bir dip not olarak dursun..
Güçsüz, aciz, uyuşuk kadınlara uyuz oluyorum arkadaş.. Sonra burada konu açıp kocam hakaret ve küfür ediyor deyip, biz gerçekleri yüzlerine söyleyince bizler ceza alıyoruz.. Bu ülkenin aklı selim kadınlara ihtiyacı var.Net.

Adam gerizekalı değil, çünkü bir beyni ve içinde az da olsa bir zekası yok oksijen israfı yaratık... Bazılarına insan gibi davranmak, nezaket kuralları gereği cevap vermek yaramıyor. Kuzeniniz durumu biliyor mu, bu densiz yüzünden aranız bozulur kötü olan siz olursunuz bir de...
Yok konuşmadım kuzenimle, konuşmayı düşünmüyorum zaten ama haklısınız kimi insanlar nezaketi hiç hak etmiyor

Aklınca şansını deniyor işte. Çok mesafeli ve akıllı davranmışsınız. Tebrik ederim.
Kimseye bir şey açıklamak ve anlatmak zorunda değilsiniz.
Her zaman böyle güçlü olun. Vız gelir tırıs gider bu tipler..

Bu da bir dip not olarak dursun..
Güçsüz, aciz, uyuşuk kadınlara uyuz oluyorum arkadaş.. Sonra burada konu açıp kocam hakaret ve küfür ediyor deyip, biz gerçekleri yüzlerine söyleyince bizler ceza alıyoruz.. Bu ülkenin aklı selim kadınlara ihtiyacı var.Net.
teşekkür ederim canım kesinlikle notuna katılıyorum

Niyeti farkli olmasa engellemezdi, kro herif.. Bi de o bahane uydurmuş yazmak icin, bi seyler icmeyi teklif etmis ve sen reddetmissin.. Ne ustune atlamasi.. Gayet de mesafeli davranmissin..
Kendi derdine yansin, ezik..

Niyeti farkli olmasa engellemezdi, kro herif.. Bi de o bahane uydurmuş yazmak icin, bi seyler icmeyi teklif etmis ve sen reddetmissin.. Ne ustune atlamasi.. Gayet de mesafeli davranmissin..
Kendi derdine yansin, ezik..
Aynen tutup sosyal medyadan kız düşürmeye çalışan biri ile hiç işim olmaz, zaten evliliğimde çok sıkıntılar yaşadım bir daha evlenmeyi düşünmüyorum olursa da ince elerim sık dokurum

ben olsam kuzenimle konuşurdum. belki o anlattı. eğer o anlattı ise ona da mesafe koyardım.
ben olsam kuzenimle konuşurdum. belki o anlattı. eğer o anlattı ise ona da mesafe koyardım.
Sormadım konuşmayı da düşünmüyorum ama büyük ihtimalle o konuştu sonrasında sosyal medyada benim olduğum gönderiyi kaldırmış tekrar biri sormasın diye yaptığını düşünüyorum

Sormadım konuşmayı da düşünmüyorum ama büyük ihtimalle o konuştu sonrasında sosyal medyada benim olduğum gönderiyi kaldırmış tekrar biri sormasın diye yaptığını düşünüyorum
çok saçma ama sizin boşandığınızı söylemesi. yani gizlenecek bişey değil ama yine de şu aşamada bak o boşanıyor ona göre vs dediyse çok saçmalamış.

Senden yüz bulamayınca kuzeninden işin aslını öğrenip seni sinir etmek için imâlarda bulunup seni engellemiş."Boşanmış kadınım , ondan engelledi." diye düşündürücek gerzek.Hayır sen zaten yazmıyorsan ne diye engelliyor ki? İşte seni sinir etmek için.Kuzenin de söylediyse o da suçlu.Ortalık dangalak dolu ya.

Aynen tutup sosyal medyadan kız düşürmeye çalışan biri ile hiç işim olmaz, zaten evliliğimde çok sıkıntılar yaşadım bir daha evlenmeyi düşünmüyorum olursa da ince elerim sık dokurum
Hiç üzülme.Allah iyilerle karşılaştırsın.O kuzenle de çok muhatap olma bence ama.

Ya sen nasıl bi kadınsın. İnsanlık namına her şeyden yoksunsun.
Harbiden ya
Bu üye gercekten cok ilginc. guneykarimkure guneykarimkure

Geliyor 2 polimik yaratacak mesaj yaziyor sonra banlaniyor gidiyor.
Derdi ne acaba?
Anlatsa belki o da rahatlar.
Herkese herseye takık.

Neyse konuya donecek olursak; konu sahibi ortalik bencil ve uyanik insam dolu
Takma..

Back
X