- Konu Sahibi kalliope85
-
:) :)
Diğerleri ne yaptıysa yaptı, herkesin hayat hikayesinde, hızlı gittiği, durakladığı, yavaşladığı, depar attığı yerler, zaman dilimleri farklı farklı. hayat bir 100 metre koşusu değil, uzun soluklu bir maraton. bugün gerisinde kaldıklarınızı, 5 sene sonra hiç umulmadık kulvarlarda yakalarsınız.
:) :)
İlahî... Sabah sabah gülümsedim.
O hayat muhtemelen durmadı. Sadece kabuk değiştiriyor. İnsan arka arkaya bir sürü şey yaşar, yaşarken yaşadıklarının telaşıyla ne oluyor bana ne oluyor hayatıma diye bakmaz, sonra, elenmesi gerekenler elenir, bazen geriye bir şeyler kalır, bazen hiç bir şey kalmaz, yaşanmış olanların verileri süzülür, kalbe ruha yerleşir, bizi kimliğimizi oluşturmaya başlayacak yeni yapıtaşlarını oluşturur, eskiye yabancılaşırız, ama yeninin ne olacağını da bilemeyiz, işte o an bir "yahu ne oluyor" anıdır, koca bir boşluk uzanıyor gibi gelir önümüzde, ürkütücüdür, halbuki yeni beyaz sayfamızdır, yaşadıklarımızdan öğrendiklerimizle, dönüştüğümüz, değiştirğimiz yeni halimizle yürüyeceğimiz yola açılan sayfadır falan...
Diğerleri ne yaptıysa yaptı, herkesin hayat hikayesinde, hızlı gittiği, durakladığı, yavaşladığı, depar attığı yerler, zaman dilimleri farklı farklı. hayat bir 100 metre koşusu değil, uzun soluklu bir maraton. bugün gerisinde kaldıklarınızı, 5 sene sonra hiç umulmadık kulvarlarda yakalarsınız.
Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın, öğrendiklerinizi anlamayı, anladıklarınızla adım atmayı nasip etsin :)
başlamalı bi yerden kızlar...
ufak ufak umut tohumları ekiyorum ben de içime. spora başladım tv seyretmektense...
geceleri işsizliği düşünmektense internetten mesleki konularda kendimi geliştiriyorum illa ki bir iş bulacağım...borçlarımı düşünmektense ödeme planları yapıyorum,bankalarda taksitlendirmeyi araştırıyorum...
geçirdiğim sağlık sorunlarından sonra kayıplarımı düşünmektense,tüm vucuduma daha çok özen gösteriyorum...
yapıyorum aslında bunları. ama işte.. arada bi bu küçük çabalar, "ufak hesaplar" gibi geliyor dönüp kendimle yüzleşiyorum. yoksa, umutsuz değilim. her daim umut ekiyorum. sadece henüz meyvelerini vermedi çalışmalarımilla ki verecek.
bir de henüz benim olmayan sevgili... sana çok fena birikiyorum :) geldiğinde yorgun olacağım, allah sabır selamet versin
Sevgili Kalliope85 hanım, ben gülmedim. Gülmem. Gülemem zaten, insan dönem dönem aynı yerlerden geçmişse, geçerken ne kadar güçlü, hayata karşı ne kadar yürekli olsa da o anların olanca ağırlığı altında yine de ezilmişse, aradan seneler akıp geçip, bir kere daha evladının aynı yerlerden geçiyor olduğuna sessiz ama çok kesif yürek burkulmalarıyla bu sefer de seyirci olmuşsa... Nasıl güler, neye güler, mümkün mü ?
Ben gülümsedim, ama maalesef bu beyaz alana klavye vuruşlarıyla geçirdiğimiz kelimeler, o gülümsemenin ne tonlamasını, ne içinde barındırdığı şevkati, ne empatiyi, ne de samimi yakınlık duygusunu aktaramıyor.
Muhakkak ki, benim beceriksizliğim. Özür dilerim.
Bazen duraklamalar iyidir, nadasa verilmiş bir tarla gibi yeniliklere hazır olmanı sağlar. En azından kendi duran hayatım için bu böyle olmuştu. Sonra silkinip kendine geliyorsun, kapalı kaldığı için uyuşmuş kanatlarını açıp yeni hayatına "merhaba" diyorsun.
Keşke öyle olsaymis:) sene 2018Hiçbirşey için geç değil...
Silkinip kendine gelmek ve yeniden başlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?