- Konu Sahibi kalliope85
Durdu benim hayatım. üniversiteden mezun olup sonraki en verimli 1 yılımı da (toplam 3.5 yıl) o hak etmeyen adama verince... kpss,bankalar,kariyer... hepsini sallayıp sıradan işlerle özel sektörde sıradan pozisyondaki işlerle zaman geçirince...o adamın aslında sevdiğim adam olmadığını kafamda yarattığım mükemmel adam olmadığını,yalancının teki olduğunu anlayıp tiksinip ayrılınca...üzerinden 1 yıl geçip de o adamı unutup yeni ilişkilere yelken açıp güvensizlik sorunu yaşayıp yeni adamları da harcayınca...bi süre yalnız kalıp kendi içimde kendi derinliğimde boğulup insanlardan uzaklaşmaya başladığımı fark edince...son işten de ayrılıp ailemle evde oturmaya ve sadece kilo almaya.. arkadaşlarımla dışarı çıkmamaya başlayınca...
anladım.
bi şey oldu.
benim hayatım durdu.
mücadelem durdu. yeniden iş bulup eve çıkıp özgür ve eğlenceli günlere arkadaşlarımla yelken açma hayallerim durdu. yeni bir iş yeni bir aşk yeni gülecek bi neden lazım şarkısını söylemeyi bıraktım. ben... ben durdum.
bi baktım etrafıma, yaşıtlarım kariyer de yapmış evlenmiş de... yahut en azından düzenli güzel bi ilişkisi var.
ben?.. güzel bi kadın, zeki, iyi kötü kültürlü ve oturaklı bi kadın olmama rağmen. öylesine kapamışım ki kendimi dünyaya ve insanlara... yapayalnız kalmışım.
bi baktım şöyle etrafıma... aynaya... ben bana ne kadar da kötü davranmışım? zamanı ne kadar da hoyratça harcamışm onun bunun peşinde?..
gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diyordu bi şarkıda.
bi baktım şöyle aynaya. ben durmuşum. hayat akıp gitmekte... bense durmuş bakıyorum. içimde hiç bi mücadele isteğiyle.
anladım.
bi şey oldu.
benim hayatım durdu.
mücadelem durdu. yeniden iş bulup eve çıkıp özgür ve eğlenceli günlere arkadaşlarımla yelken açma hayallerim durdu. yeni bir iş yeni bir aşk yeni gülecek bi neden lazım şarkısını söylemeyi bıraktım. ben... ben durdum.
bi baktım etrafıma, yaşıtlarım kariyer de yapmış evlenmiş de... yahut en azından düzenli güzel bi ilişkisi var.
ben?.. güzel bi kadın, zeki, iyi kötü kültürlü ve oturaklı bi kadın olmama rağmen. öylesine kapamışım ki kendimi dünyaya ve insanlara... yapayalnız kalmışım.
bi baktım şöyle etrafıma... aynaya... ben bana ne kadar da kötü davranmışım? zamanı ne kadar da hoyratça harcamışm onun bunun peşinde?..
gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diyordu bi şarkıda.
bi baktım şöyle aynaya. ben durmuşum. hayat akıp gitmekte... bense durmuş bakıyorum. içimde hiç bi mücadele isteğiyle.