• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl giyinmem lazım??

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
kızlar mrb
çok büyük dert deil sadece ufak bi sorunum var
(((lütfen bu da dert mi diye yargılamayın bu da benim için bi sorun)))
ben pazartesi günü bi şirkette finans departmanında işe başlıyorum:21:
ve ordaki insanlar çok şık giyiniyolar:50:
ben daha önce hiç calısmadım :2:
hep spor giyindim şirket ortamında nası giyinilir ne giyilir ne giyilmez ufak tefek bişiler biliyorum fakat
benim hiç o tarz yerlerde giymek için kıyafetim yok:25: bana yardımcı olur musunuz
çalısıyosanız siz nasıl giyiniyosunuz
nasıl kıyafetler almalıyım sitede biraz araştırdım ama bulamadım
çok yardıma ihtiyacım var yarın alısverişe çıkıcam

kumaş yada gabardin pantolon tercih edebilirsin yada ne bilim etek giymeyi seviyosan etek de olabilir üzerine hem spor hem klasik tarzda güzel bluzlar tunikler gömlekler alabilirsin ayakkabı olarak da topuklu ayakkabı tercih etmeni tavsiye ederim bu arada hayırlı olsun canım bol şans sana :nazar:

iş yerının cıddıyetıne bakar.. cok buyuk bı fırmanın muhasebesınde calısmaya basladıgımda genel mudur yırtık kot ıle ıse gelmıstı hiç unutmam..

ama dolapta kurtarıcın mutlaka sıyah pantolon olmasını tavsıye edebilirim ilk alışverişin için..

kumaş yada gabardin pantolon tercih edebilirsin yada ne bilim etek giymeyi seviyosan etek de olabilir üzerine hem spor hem klasik tarzda güzel bluzlar tunikler gömlekler alabilirsin ayakkabı olarak da topuklu ayakkabı tercih etmeni tavsiye ederim bu arada hayırlı olsun canım bol şans sana :nazar:

çok tşk ederm çalıstığım yer biraz tutucu oldugu için düz üstü bişey giyemicekmişim
diz altı etek de nasıl durur bilmem ki en iyisi pantolon sanırım
güzel :16:yorumun için çok çok tşk ederim

iş yerının cıddıyetıne bakar.. cok buyuk bı fırmanın muhasebesınde calısmaya basladıgımda genel mudur yırtık kot ıle ıse gelmıstı hiç unutmam..

ama dolapta kurtarıcın mutlaka sıyah pantolon olmasını tavsıye edebilirim ilk alışverişin için..

doğru söylüyosun bi tane var dar gelmiyo kilolu deilim ama
popom yuvarlak top gibi ve kalkık oldugu için insanlar oraya bakar gibi geliyo bi tane bacagın üst kısmından bollasan
siyah pantolon almam lazım gibi

gayet şık kumaş pantolonlar var artık.
üstüne yeni çıkan mdellerden bir bluz süper olur.
kısa kollu gömlekler filan işte :)
sıradan ama şık olanlarından

isim veriliyor mu bilmiyorum ama
defactonun ürünlerini çok beğeniyorum bi bakarsın pantolonları ve gömleklerine..

diz kapağı hizasında yada biraz daha uzun etekler ,yakası veya kolları fırfırlı gömlekler,normal kesim ve bol paça tarzı siyah pantolanlar kurtarıcın olacaktır....

diz altı etek ben de sevmiyorum hiç. sen de sevmediğine göre pantolon ceket ikilisi hoş olur diye düşünüyorum. koton da çok güzel ceketler vardır. ceket diyince erkek tarzı anlama o kadar şekerler ki hepsi benim olsa keşkeee :) mango ve adilışık da öneririm.onların da hoş kombineleri var.

Kumaş pantolonda sana Journey ve Ekol ün pantolonlarını şiddetle tavsiye ederim,

Çok şık modelleri var,üzerine de şık bi gömlek ve isteğine göre kısa ceketlerden giyersin süper olur,

İçine body giyip üzerine şu sıralar çok moda olan ince kısa kollu hırkalardan da giyebilirsin,

Ya da ayak bileğinde bol etek giyip üzerine şık bluzlar tercih edebilirsin,

limango,vipdükkan,trendyol web sayfalarına bi göz at,istediklerini bulabilirsin,netten almasan da ne alacağın ve

nasıl giyeceğin hakkında fikir sahibi olursun...
:31:

Son düzenleme:
Kumaş pantolonda sana Journey ve Ekol ün pantolonlarını şiddetle tavsiye ederim,

Çok şık modelleri var,üzerine de şık bi gömlek ve isteğine göre kısa ceketlerden giyersin süper olur,

İçine body giyip üzerine şu sıralar çok moda olan ince kısa kollu hırkalardan da giyebilirsin,

Ya da ayak bileğinde bol etek giyip üzerine şık bluzlar tercih edebilirsin,

limango,vipdükkan,trendyol web sayfalarına bi göz at,istediklerini bulabilirsin,netten almasan da ne alacağın ve

nasıl giyeceğin hakkında fikir sahibi olursun...
:31:

güzel fikirlerin için tşk ederim dediğin yerlere bakıp en azından fikir almalıyım..:16:

park bravoda şuan acayip indirimler var ve işyerinde giyilecek türden bi tarza sahip bi marka.çok da beğeniyorum ben. pantalonları bluzları..ben dün 79 liralık pantolnu 31 liraya aldım mesela. aklında bulunsun.

ayrıca adil ışıkda da usturuplu kesimli parçalar bulabilirsin.

dizde kalem etekler,üzerine kaliteli hoş kesimli gömlekler,fularlar,saçta topuzlar,ayakta mutlaka aşırı giyemesende orta topuklu ayakkabılar,siyah kumaş pantolon,ojeli tırnak,yağmurlu havalarda trençkot,kışın şık kaşmir kumaş bir manto,tpuklu çizmeler,pantoln ya da etek üzerine ince triko kazaklar, minik hırkalar,veee olmazsa olmaz toplantıya da girersen bi kaç şık elbise öneririm.

Back
X