Nasıl gönderirim?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Arkadaşlar selamlar, iyi pazarlar:)
Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki

Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki

İnternette gördüğüm bir videoda yaprakları sarıp cam şişeye koyup konserve usulü muhafaza ediyorlardı. Kullanılacak zaman tencerede yirmi yirmi beş dakika pişmesi yeterliymiş. Ben denemedim, deneyenler memnun olduklarını söylüyorlardı.

Ya bir bakiyim ben de.

Neden en az 4 gün? Nereye gidecek?
Hızlı teslimat özelliği olan bir kargo firmasıyla görüştünüz mü?

Termos kutular oluyor ya onlardan alın sonra buz keseleri alın . Sarmayı pişirin sonra dolapta soğutun sonra kutunun iç kısmından her yerini buzbkeseleriyle kaplayin sarmaları koyun iki gün net soğuk kalır. Sonra dayanma süresi olarak da iki gün gayet yeterli bence .ayrıca Türkiye'nin iki ucu arasında en uzun 3 gün sürer

Ay 3 günde gider mi ki bir arayıp konuşayım fikirleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…