- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Ay nasıl yapsam ki ya.4 günde haşat olur.
Arkadaşlar selamlar, iyi pazarlar:)
Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki
Ya bir bakiyim ben de.İnternette gördüğüm bir videoda yaprakları sarıp cam şişeye koyup konserve usulü muhafaza ediyorlardı. Kullanılacak zaman tencerede yirmi yirmi beş dakika pişmesi yeterliymiş. Ben denemedim, deneyenler memnun olduklarını söylüyorlardı.
Benim sarmalarımı tutmaz parası var sjsjsParasını yolla hazır alsın yesin o kişi
Otobüs de bulamıyorum, hani daha kısa sürede gider ama.Pastaneden kuru buz ve kopuk alın onla yollayın
Ya çok isterdim ama olduğu bölgeye gitmek çok kolay değilEn güzeli uçağa atlayın. Götürün verin. Sonra geri dönün
Termos kutular oluyor ya onlardan alın sonra buz keseleri alın . Sarmayı pişirin sonra dolapta soğutun sonra kutunun iç kısmından her yerini buzbkeseleriyle kaplayin sarmaları koyun iki gün net soğuk kalır. Sonra dayanma süresi olarak da iki gün gayet yeterli bence .ayrıca Türkiye'nin iki ucu arasında en uzun 3 gün sürerArkadaşlar selamlar, iyi pazarlar:)
Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki
O kadar iddialısınız yani maşallahBenim sarmalarımı tutmaz parası var sjsjs
Çünkü doğunun tehlikeli bir bölgesiNeden en az 4 gün? Nereye gidecek?
Hızlı teslimat özelliği olan bir kargo firmasıyla görüştünüz mü?
Ay 3 günde gider mi ki bir arayıp konuşayım fikirleriniz için çok teşekkür ederimTermos kutular oluyor ya onlardan alın sonra buz keseleri alın . Sarmayı pişirin sonra dolapta soğutun sonra kutunun iç kısmından her yerini buzbkeseleriyle kaplayin sarmaları koyun iki gün net soğuk kalır. Sonra dayanma süresi olarak da iki gün gayet yeterli bence .ayrıca Türkiye'nin iki ucu arasında en uzun 3 gün sürer
Eşiniz mi?Çünkü doğunun tehlikeli bir bölgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?