- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Yiyecek olanı söylemicektim ama otobüs firması bulup da mantıklı bir otogara gitmem lazımKargo firmaları yiyecek kabul etmiyor ama otogardan bi otobüse verip yollayabilirsiniz buzlara sarıp.
DeğilEşiniz mi?
Geçen ağustostan beri kendinizi geliştirdiniz demek ki. Yemek yapmayı beceremiyorum dediğinizi hatırlıyorum çünkü. Sarma gibi bir yemek için fazla iddialı buldum sizi.Benim sarmalarımı tutmaz parası var sjsjs
Hahaha aynen. Sulu yemeklerde hâla iyi değilim ama tek yaşayınca insan mecbur az-çok öğreniyor.Geçen ağustostan beri kendinizi geliştirdiniz demek ki. Yemek yapmayı beceremiyorum dediğinizi hatırlıyorum çünkü. Sarma gibi bir yemek için fazla iddialı buldum sizi.
Ey aşk sen nelere kadirsin! :)
Acaba guzelce sarip saklama kabina tam yetecek sekilde dizseniz. Sonra dondursaniz termoslardaki duzene benzeyen cantalar var. Bir sure soguk muhafaza eder cozulene kadar bir sure yol alir.Hahaha aynen. Sulu yemeklerde hâla iyi değilim ama tek yaşayınca insan mecbur az-çok öğreniyor.
En iyisi kargoyu arayıp sorayım, kaç günde gider diye.Acaba guzelce sarip saklama kabina tam yetecek sekilde dizseniz. Sonra dondursaniz termoslardaki duzene benzeyen cantalar var. Bir sure soguk muhafaza eder cozulene kadar bir sure yol alir.
Ya seviyorum öyle demeyinSarma gitmez o kadar uzun yola. Ayrıca sırf canım çekti dedi diye filan hazırlayıp göndermeyi planlıyorsanız bu kadar şımartmayın bu adamları. Kıymetiniz bilinmez sonra.
Doğru diyorsunuzBu sıcak da demir bile erir... Pişiyor her yer.
Arkadaşlar selamlar, iyi pazarlar:)
Yaprak sarması kargoyla göndersem bozulur mu? En az 4 gün sürecek. Pişirsem sonra buzlar oluyor ya kalıp şeklinde dışarıya su vermeyen onunla birlikte kutuya koysam bozulur mu ki
Ay allah korusun ya süresini net olarak öğreniyim de ona göre göndereyim o zamanSakın öyle bir şey yapmayın. Pişirip göndermeyin. Bizim bir arkadaşın annesi bu sıcakta salamura yaprak getirmişti sarmış kadıncağız. Eline sağlık ama o kadar uzun yoldan gelmiş ki sarmalar, akşam yedikten sonra başım döndü. Gece soluğu acilde aldım. Gıda zehirlenmesi yaşamışım. Sürüne sürüne telefonumu alıp birisini arayabildim.
Özelden yazayım sizeBu arada bende dogudayiz Tam neresi bilirsek yardımcı oluruz belki ☺
Ay allah korusun ya süresini net olarak öğreniyim de ona göre göndereyim o zaman
YaBu kadar aksiyona gerek var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?