- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Ya ama o da bana te oralardan birsürü bir şey gönderiyor, belki de gerek yok haklısınız ama yine de eğer gönderme imkanım varsa göndermek isterimBu sıcakta çok gereksiz bir atraksiyon.
Adama jest yapacağım diye zehirlemeyin de.
Ayrıca eşim olmayan hiç bir erkeğe,
kargoyla yiyecek gönderip bir tarafını kaldırmazdım.
Muhtemelen bu fikre cevabınız;
'çok seviyorum' olacak.
Ne demek istediğimi evlenince anlayacaksınız.
Yakız öyle deme seviyoruz
Yaa olur gönderirimpff ziyan olcaklar bu sıcakta..
beni sev bana gönder olma mı
Evet buna bakacağım :)Dondurma şoklamayla yani donduruculu bir kapta taşınabiliyor. Siz de buna veya benzeri bir şeye koyabilirsiniz.
Gönderin kuzum gönderin.Ya ama o da bana te oralardan birsürü bir şey gönderiyor, belki de gerek yok haklısınız ama yine de eğer gönderme imkanım varsa göndermek isterim
Az önce baktım da benim bahsettiğime kuru buz veya şoklama buz deniyormuş ve süresi en fazla 72 saatmiş.Evet buna bakacağım :)
Yazık ama kız oralarda dağ taşın arasındaŞöyle şeyler yapıp da bizim kocalara da kötü örnek olmayın ya sonra onlar da istiyor
Kargo şirketinin o ilçeye gidiş zamanını öğrenip ona göre göndericem teşekkür ederimAz önce baktım da benim bahsettiğime kuru buz veya şoklama buz deniyormuş ve süresi en fazla 72 saatmiş.
Dağ taşın arasında kargo gitmeyen yerler de var. Bizzat yaşadımYazık ama kız oralarda dağ taşın arasında
Doğrudur :)Dağ taşın arasında kargo gitmeyen yerler de var. Bizzat yaşadım
Eşi olsa yapmaz kiEşiniz mi?
Aman boşver bacım ben kocama bile sarma sarmıyorumYazık ama kız oralarda dağ taşın arasında
Eşi olsa yapmaz ki
Bu fikir benden çıkmadı ki4 güne mahvolur siz de rezil olursunuz. Tadı baya bozulur bence. Dag daysa bu 6 7 günü de bulur batıda oldugum halde 6 7 günde geldi ailemin yolladıgın şeyler.
Askeriyedeyse yollayacagız kişi üzülmeyin orda baya güzel yemekler yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?