Nasıl güçlü olabiliyorsunuz?

Çalışıyorum dediğime bakmayın. Öyle bi tanıdığın mağazasında duruyorum. Bende de aşırı özgüven problemi var. Hatta ağır sosyal fobiğim. İçe kapabık kimseyle doğru düzgün konuşamayan biriyim.
Psikiyatrist devlet hastanesine gidicem. Orda da çok zaman ayırıp dinlemiyorlar. Kısıtlı zaman da ne kafar anlatabilirsem artık.

İş bul başka bir ev kur arkana bakma

Annem kocamdır diyip yanında durmuyor. İnsanlar ne der dost var düşman var mantığı ile boşanmayı kabul etmiyor. Ama nerdryse hergün birbirleine hakaret beddua ediyorlar.

Bu dahada kötü annenle sen bi tam konussan senin icinde bulundugun durumu görmesini saglasan elalem ne deri bi silse kafasindan böyle hayat sürermi hem kendine eder hem sana eder.. is annende bitiyor..

Sizde mi benimle benzer durum yaşıyorsunuz
Eşimin ailesi etnik köken olarak onlardan değilim diye beni istemedi. Ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Düğünüme eşimin ailesi hiçbir destekte bulunmadı. Gelinliğimi dahi kendim aldım. Annem babam daima problemli bir evliliğe sahipti aile içi şiddet vardı, dram dizilerine konu olabilecek bir evde büyüdüm. Düğün gecem kavga gürültüyle geçti. Babam dolandırıldı. Ardından annem ve babam boşandı. Eşim polis, 4 aydır yanımda değil. Özlem iyice gerdi beni. Geçen hafta kedimi kaybettim. Şehrin en berbat, can güvenliğimizin riskte olduğu bir okulunda öğretmenlik yapıyorum. Güçlü kalamıyorum daha fazla. Osmanlı bile benim gibi çökmedi.

Kendim icin ne kadar uzuluyorsam sizin icinde o kadar uzuldum. Umarim gec olmadan ustesinden gelebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…