herkes aynı değil.
hayatınıza biri gelir ki hepsini unutturuverir.
ayrıca erkeklerin çoğu hayatındaki kızlara hep aynısını der tek sana aşığım diye. kanmayın
bir daha buna inanmayı düşünmüyrum zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı değil.
hayatınıza biri gelir ki hepsini unutturuverir.
ayrıca erkeklerin çoğu hayatındaki kızlara hep aynısını der tek sana aşığım diye. kanmayın
Eh biraz zaman vereceksiniz kendinize, bir süre kimseyle yeni bir ilişkiye falan başlayamazsınız zaten.
çok haklısın arkadaşım çok teşekkür ederim yorumun için yazan parmaklarına sağlık
kalmıyor işte kimsenin ahı yerde canım . iyiki de sana bulaşmadan ayrılmışsın , böyleleri çok seviyorum sana ölüyorum bitiyorum heppp sözdee hepp dilde sen önüne bak eskiye çizik at gitsin :)
Kime ne dedigi, kimin size laf tasidigi umrunuzda olmasin! Sizi sevmese sizinle nisanlanmazdi.. Kiza karsi kuyruk acisini cikarma derdindedir en fazla.. Ee yaglayip ballamadan da ayarlayamaz.. Ailenin tasvip etmeyeceģi biriyle uzun iliski yasayacagini sanmam.. Keza uzun soluklu bir iliskiden cikinca Tutunacak dal ararken onu bulmus. Hayirli isler dileyin Arkadasiniza da soyleyin bir daha haber getirmesin.. Soyleme tarzi bile cok kirici Azicik suzgecten gecir de anlat Herseyi bilmenize de gerek yok.Arkadaslarinizdan da uzaklasin gerekiyorsa.
Gecmis gecmistir,sorgulama dusunme.yasaman gerekti yasadin. Sen onu sana.gosterdigi yuzuyle sevdin hesapsiz kitapsiz nisan yapacak koca yapmaya layik.gorecek kadar. Ama o baska yuzunu.gosterdi sana... kendine de kizma hayat oyle tuhaf ki bugun korkuuyorum derken yarin iyiki tanimisim dedigin insanla tanistirir seni...bitmesi en hayirlisi olmus....insallah cok mutlu olursun
bir kez daha lafa söze bakmamamız gerektiğini anlıyoruz , neler duyduk sensiz yaşayamam , bir an bile aklımdan çıkmıyorsun diyenler 180 derece dönüyorlar... ve bu insanlar kötü niyetten değil o anlık bağlılıklarının zaafıyla bu sözleri sarf ediyorlar... o yüzden güzel sözlere itibar etmeyelim
insanları konuşturmayın, ağızlarını kapatın ve hatta bir daha konusu geçerse arkadaşlığımı bitiririm deyin.
millete eğlence lazım, konuşur dolaşırlar sizin ne derece kırıldığınızı üzüldüğünüzü umursamadan.
dedim zaten hatta bugun hiç cevap bile atmadım umrumda değil ki ben zaten yeterınce gercek yüzünü gördüm. haklısınız
ben de yaşadım aynını.
tam çözdüm unuttum diyordum. ay şöyle olmuş da böyle olmuş, suna selam yollamış buna teklif göndermiş derken insanlar ateşin sönmesine izin vermediler.
çıksın gitsin hayatınızdan her şeyiyle.
dilerim çok mutlu olursunuz.
umarım sen de çok mutlu ol canım ya. tek o arkadas acarsa acıyor o konuyu baska ailemden tek bir insan çevremden tek bir insan acmıyor çünkü herkesi tiksndirdi kendisinden. sen de çok mutlu ol canım yaşayan anlıyor cok dha iyi Rabbim dilerim bir daha yaşatmaz
bundan sonra sadece iyi insanlarla karşılaşalım inşallah.
Demekki ciddi ilişkileri kaldıramayan biri var önümde
O sıradan Ablasında bilmem ne diye adlandırdığı kızlardan hoşlanıyormus diye dusunur
Ondan evlenmeden kurtulduğum için bin kere şükür ederdim