Nasıl haber vermez?

Ben bı banyoya kaçayım , kendime gelirim belki, babam kızar diye korkudan kapıyı da kilitledim, annem anlatacak sanırım ,
Çok değişik bir kafa yapınız var gerçekten kaç yaşında insansınız kapı kitlemek babam kızar demek 18yaşındamısınız gerçekten konu o kadar tutarsız ki

Doğru
Eşimde öyle köklü değişiklikler olmadı çok şükür ama 5 yıldır almadığı markaları almaya başladı babam yüzünden
Çok değişik bir kafa yapınız var gerçekten kaç yaşında insansınız kapı kitlemek babam kızar demek 18yaşındamısınız gerçekten konu o kadar tutarsız ki
Tutarsizlikla alakası yok, yetiştirilme tarzı ve kendini geliştirememekle alakalı
Birşey sormak istiyorum nolur yanlış anlamayın, babanızın tacizine falan mı ugradiniz? bu tepkileriniz, anlattıklarınız normal şartlarda normal değil çünkü.
Tövbe tövbe başka yere çekmeyin konuyu lütfen (oda kapısını kilitledim) üzerime gelmesin diye, ben mi istedim böyle muameleyi

Eşimde öyle köklü değişiklikler olmadı çok şükür ama 5 yıldır almadığı markaları almaya başladı babam yüzünden
E siz konuşunca da sizin istediklerinizi alır
Zaten ikna etmesi 2 dk süren birinden bahsediyoruz
Ne var yani gerçekten bu kadar abartacak?
Çocuğunuza kötü bi rol model olursunuz bu gidişle
Annem en ufak şeyden bile büyük dramalar yaratan biri diye buralara konu açar yavrucağız ilerde

Evet alıyor şükür ama ben gereksiz yere korku yaşadım ya ,artık bu kadar takmicam

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar, konu hakkında pek konuşulacak taraf kalmadı,iyi hafta sonları

Belki adam hep ipek gecelikle görmüştür. Şimdi onca yıl sonra çiçekli gecelikle görünce kadın dokuz aylık hamile. Kocam beni çiçekli gecelikle gördü diyo. Off benim doğumdan sonra sonra sezaryan dikislerim açıldı. Adam karnımın içini gördü nerdeyse hiç bu kadar düşünüp trip atmadım

(yaslilar için gecelik olur ya, onun gibi) yok ben cidden ona trip atmadim, ağzımi dahi açmadım , sadece ufak bi üzüntüydü ki ana konu gecelik değil zaten , bu arada masaallah çok enerjiksiniz

konu 10 sayfa oldu ve ben hala neye kızdığınızı,neden saatlerce uykusuz kaldığınızı anlayamıyorum.gecenin bir yarısı bir evin üyesi tarafından havaalanında karşılandıysa o eve gidecek demek olmuyor mu zaten? söylese ne farkedecekti, söylemese ne? adam niye sabaha karşı boş eve gitsin, zaten muhtemelen birkaç saat sonra sizi almak için tekrar ailenizin evine gelecekti. niye git gel yapsın. babanız gitmiş almış, o da en mantıklı alternatif olan sizin ve ailenizin olduğu evde kalmaya karar vermiş yani. sonra annenizle niye tartıştınız onun ne suçu vardı

Ay yapmayın sanki düşmanlarınız onlar sizin , toplanin evinize gidin , bir daha da yardım fln istemeyin . Gerçekten de yazık sizin de evlatlariniz var ilerde onlar size bu muameleyi yapsa ne hissedersiniz.
Babam kahvaltıda çikolatayı çok sever, biz yemezdik. Eşime bir marka önerdi fındık oranı yüksek onu alıyorum seviyorsan onu al ötekileri alma hep şeker dedi. Benim herif bir deneyelim diye bir aldı artık haftada bir koca kavanozu bitiriyor. Ben de o elinde yerken babama fotoğraf atıyorum kimin damadı diye bundan sonra uzak tutayım da çikileta öneremesin

Doğum stresi sarmış belliki ..Allah yardımcısı olsun çevrenizin ..doğumdan sonra sakinleşirsiniz nasılsa..sağlıkla doğsun bebeğiniz

Babanızdan bu kadar korkmayın.. O da sizin gibi insan, size hiçbir şey yapamaz. Lafından sözünden o kadar korkmayın
Eğer aşamiyorsaniz eşinize mesafeli durmak istediğinizi anlatın ve mesafe koyun

Anneme sinirimi anlattım pişmanım, eşim benimle durumu konuşmadığı için sinir oldum
İyi ve faydalı bir şey önermiş , üstüne pahalı
Doğum stresi sarmış belliki ..Allah yardımcısı olsun çevrenizin ..doğumdan sonra sakinleşirsiniz nasılsa..sağlıkla doğsun bebeğiniz
Amin teşekkür ederim
Babanızdan bu kadar korkmayın.. O da sizin gibi insan, size hiçbir şey yapamaz. Lafından sözünden o kadar korkmayın
Eğer aşamiyorsaniz eşinize mesafeli durmak istediğinizi anlatın ve mesafe koyun
Yapamaz ama tartissam şuraya yazıyorum küser, Allah korusun küs mú gideyim Allah'ın huzuruna, (eşime desem de anlamaz, çocuk gibi olurum) ya çok mu zor istediklerime saygı duymak , mantıkli ya da mantıksız eşimle samimi olmasını istemiyorum, bu kadar , tek derdim bu onlarla , o da bana tamam kızım diyip gulunseyecegine, tartışmayı, küsmeyi seçecek, hatta tedavi ol diyecek, iyi de istemiyorum işte samimiyet, ne var bunda, bugün bile eşimin yanında anneme kızdı babam, samimi olmadan önce kızamıyordu, off boşver

3 kere okudum sinirden uyumayacak ne var anlamadım. Adam boş eve gitmek yerine uçaktan iner inmez sizin yanınıza gelmiş. Gelip sizi o saatte eve götürmeye kalksa haklısınız dicem de orda kalmış ne var bunda yahu? Babanızın onu almaya gitmesine de bu kadar içli dışlı olunmaz demişsiniz. Eşinizle samimi oluyor diye babanıza da kızıyorsunuz yani. Son zamanlar da okuduğum en saçma konu bu olabilir gerçekten.

yahu adam anahtarın olmadığını uçaktayken farketmiş olabilir. hiç mi unuttuğunuz, atladığınız bir şey olması hayatınızda?
hep böyle aşırı planlı ve adım adım bilgi isteyen biri değilsinizdir inşallah zira bundan en çok çocuklarınız zarar görür.
umarım doğum yaptıktan sonra bu davranışlarınızın çok anlamsız olduğunu farkedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…