Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim? 😍Başarılı yöntemleriniz varsa lütfen yardım 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam yarın bilgilendireceğim sizi :) <3

Ay canım çok çok sevindim bana da Umut oldun 2 senedir korunmuyoruz bizde 2 aşılama oldum malesef negatif bir kaç gün içerisinde regl olup tüp bebeğe başlayacağız. Bence yıllardır rutin kontrole giderim hiçbirinde ultrasonda anlaşılmadı reglim yumurtlamam herşeyim düzenlidir. 1 senenin sonunda rahim filminde görüldü. Bana da doktorlar kalırsın ama hamile ama sizde devam ettirmek sıkıntı diyorlarda hiç kalamadım da hamile. Senin adına çok çok sevindim sağlıkla kucağına al buradan da yaz süreci mutlaka.

Amin canım, Allah razı olsun Evet hamile kalmak zor, çocuğu taşımak zor, düşük ya da erken doğum olabiliyormuş, doktorlar böyle söylüyor. İnşallah güzel, sağlıklı ilerler Her şey Allahtan.

Dediğin gibi belli olmuyor rahim durumu, ben de yeni öğrendim. Tüp bebeğe başlamanıza çok seviniyorum, daha garanti bir yöntem. İnşallah olumlu sonuç alırsınız İçini ferah tut, dua edicem senin için bol bol Gelişme oldukça yazarım tabii ki. Sen de yaz mutlaka

Merhaba bugün kontrole gittim, kesenin büyüdüğünü gayet derli toplu olduğunu, yolk sac oluştuğunu söyledi. Ama bebegi göremedik

Merhaba bugün kontrole gittim, kesenin büyüdüğünü gayet derli toplu olduğunu, yolk sac oluştuğunu söyledi. Ama bebegi göremedik
Canım harika haber Haftaya görürsün hiç canını sıkma. Benim de karnımdan ultrasonla gözükmedi, vajinal baktı, öyle gördük. Haftaya hem bebişi görürsün hem de kalp atışını duyarsın

insallah ya cok endiselendim. Yolk sac olusması iyi bisey sonucta dimi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…