NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Bugün başka doktora gittim canım, 36 çıkan prolaktin test sonucuna 2 tane doxtinex yazacaktı ama ben aldım kullandım yarım yarım dedim, "ooo hepiniz doktor olmuşsunuz" dedi
Adetimin 2. Günü amh, tsh ve prolaktin testi yaptıracam tektar ve Kolomene başlayacam allahın izniyle.

Testere dişli aslan pençesi iç düşürüyor canım benim yarı yarıya indi . Saracoğlundan duymustum

Canım hiç doktora muayene oldun mu ?
Yumurtlama takibi yaptın mı ?

Allah allah bana neden normal dediler ki

Kaç gün gecikmişti ? Ben kafayı yedim ya hala olmadım
Yok cnm bende gecikme yoktu. Tam gününde oldum. Başka bi rahatsızlıktan dolayı test yaptıracaktım, doktordan rica ettim hormon testlerimede bakılsın dedim diye yazdı o tahlilleri. 5 saat sonra yazdım çünkü hormon testlerinde adette öncemi , adetten sonramı yada adet gününde olarak değişiyor değerler. Bu yüzden o notu düştüm oraya.

Senin kaç gün gecikti?

Anladım Bugün 15
Yarın test yapacağım istemiyorum gebelik moralim aşırı bozuk . Adet bitiminden 3 gün sonra ilişki yaşadım hepsi bu yani

Kizlar bende uzun zamandir cocuk bekliyorum nasip olmadi en son adetim 16 temmuzda geldi adetlerim duzensizdir ve adetin 12. Gunu gittim yumurtam 11mm yumurta yetersizligi var dedi doktor ve akintimda koku vardi sanirim doktor fitil verdi ve enfeksiyon ilaci yazdi hem bana hem esime neyse kullandik suan adetimi bekliyorum klomene baslicam sonra kontrole cagirdi bakalim ama bu ay guava plus serumlardan kullandim ne yalan soylim sogan suyu hayit tohum suyu o macun bu macun kullanmaya gozum basmadi hatta caksir koku suyu da aldim bir bardak ictim birdaha icemedim o kokudan midem bulandi hayirlisi bakalim yasimda geciyor acele de ediyorum her biseye yani yipraniyorum acikcasi

Hayıt tohumu alın 1 tatlı kaşığı 1 subardagi suda 5 dk kaynatıp sabah ve akşam günlük için benim prolaktinim ve amh değerlerim çok yüksekti 6 ay kullandım şimdi değerlerim çok iyi yumurta rezervinide artırıyor

Cnm doktora gittin mi? Muhakkak soran olmuştur bütün sayfaları okuyamadım benimde 1 sene denedim olmadı. Polikistik over+yumurta tembelliği çıktı. 2 ilaçla gebe kaldım.

Amh yi en son 6 ay önce yapmıştım normaldi, 1.9000 gibi bi değerdi. Ama adet olduğumda 2. Gün tekrar yapacam. Doktor istedi.Sizde kaç çıkmıştı.?

Cnm doktora gittin mi? Muhakkak soran olmuştur bütün sayfaları okuyamadım benimde 1 sene denedim olmadı. Polikistik over+yumurta tembelliği çıktı. 2 ilaçla gebe kaldım.
Gittim cnm Çok doktora gittim. Yumurta tembelliği için hangi 2 ilacı kullandınız? Negüzel sorununuzu çözecek bi doktora rast gelmişsiniz. Şanslısın canım.

Gittim cnm Çok doktora gittim. Yumurta tembelliği için hangi 2 ilacı kullandınız? Negüzel sorununuzu çözecek bi doktora rast gelmişsiniz. Şanslısın canım.

Doktordan yana kesinlikle çok şanslıydım. 1.klomendi 2.yi hatırlamıyorum cnm doktorumunda ümidi yoktu ilk ilaç denemesinde hatta dedi tüp bebek denemek zorunda kalabiliriz dedi. İlk denemede tuttu. Hatta 2. Kızım kendiliğinden oldu. Rabbim sanada ve isteyen herkese anneliği nasip etsin hayırlı evlatlarla.

Duaların için Allah razı olsun canım. Çatlama iğnesi ve aşılamada yapıldımı? Yoksa sadece kolomen ve o diğer ilacı mı kullandınız. Kendiliğinden mi çatladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…