NASIL HAMİLE KALDINIZ ? 🧿

Amin güzelim, bu çocuk hasreti başka hasrete benzemiyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin

7 ay bekledim bende ilk kızımı
Sabır canım vakti gelince gelecek meleğin inşaAllah
İyi allahım çok bekletmemiş vermiş hediyeni sana. Hamile kalmak için bişey yaptın mı kendince, vesile oldu diye bileceğin bişey varmıydı canım?

Aaaa ciddimisin canım? Prolaktin kaç çıkmıştı? İnşallah hatırlıyorsundur.

39
düşük yapmistim, o gebelikten sonra prolaktin yukseldi haliyle..düşükten 2 ay sonra 5li hormon testi yaptim prolaktin yüksek cikti. Dr dan randevu alayim diyene kadar tekrar adet oldum..
eşim saglik personeli göğüs hast.'da uzmani olan dr diger degerleri normal panik yapmayın dedi..ii bi dr önerdi oda izinde idi randevu almayi beklerken dusukten 3 ay sonra hiic umudum yokken hamile oldugumu ogrendim.
Prolaktin hala yüksekti yani..Bi müdehale olmadi.

canım bende kolay hamile kalamıyordum 3 yıl bekledim tekrardan hamile kalmak için geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay klomen + çatlatma ignesi vurundum çok şükür hamileyim şuan canım rabbim isteyen herkese versin inşallah

Kolomeni kullanmak için yumurtlamada problem olmasını lazım, yada iğneyi kullanmak için? Sizde bi sorun varmıydı? Mesala adetinizi günü gününe olurmuysunuz? Bende herşey normal, yumurta gelişimi ve çatlaması normal olduğu halde kolemen kullanabilirmiyim?

bide kolomen çoğul gebelik mi yapıyormuş? Sizin tekizmi? Çoğul mu? Allahım kucağınıza almayı nasip etsin

Bende kalamadım canım, olmuyorrrrrrr offfff, stres yapmayayım diyorum ama yaşım 33 oldu. Ve ben 3-4 çocuk isterken , rabbim daha 1 tane vermedi.
İnofolic combi kullan. Vitamin takviyesiyle kalan çok eğer başka sıkıntın yoksa Ben de aynı durumdayım.

Allah Allah benim prolaktin 111 di kalamadim 50 ye düştü yine kalkamadım şimdi yine bakılacak bilmiyorum. Etkiliyor baya. Demek ki kalanlar var
Benim adet günüm 36 çıktı, 2 tane doxtinex yarım yarım hap kullandım, yani ovulasyon gününe kadar kullanmış oldum, adet olunca yine baktıracam.prolaktin hormonu 25 üzeri yüksek sayılıyormuş.

özel doktora gidiyorsanız ve 1 yılı aşkın gebe kalamadıysanız zaten onlar veriyorlar benim degerlerimde hiç bir sorunum yoktu yumurtlama yada çatlama sorunumda yoktu çikolata kistim vardı ama olmasaydıda doktoruma söyler kullanırdım canım seninde 2 yıl olacakmış az bi zamn degil ki bu zamnda hamile kalamıyorsan yumurtanı çogaltıp şansını arttırması gerekir

Benimde tup bebek dogal yaolla neyaparsam yapiyim olmuyor

Bu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi
36 yüksek değil bitki çayı ile düşünürsün zaten. Stres yaparsan olmaz yükselir sen de biraz panik gördüm benim gibi . Tahlil yapıldı mı sana değerlerin nasil

bide kolomen çoğul gebelik mi yapıyormuş? Sizin tekizmi? Çoğul mu? Allahım kucağınıza almayı nasip etsin
canım pazartesi kontrole gidecegim kese gözükürmü bilmiyorum 3 gün önce degerim 1205 di şimdi ölçtürmedim özel doktoruma gidip sonuç götürdügümde eger kese görünürse kaç oldugu belli olur evet klomen yumurta çogalttıgı için çogul gebelik şansı artıyormuş ama kesin çogul olacak diye bişeyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…