- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Amin güzelim, bu çocuk hasreti başka hasrete benzemiyor. Allahım isteyen herkese nasip etsin1 sene içinde olmazda dr'a gidilmesi gerekli testlerin yapılması lazim tabiki..
yaş kaç bu arada..
arkadaşım 36'nda evlendi oda 2 sene bekledi bakti olmuyor dr'a gitti 3.senede yine de bir sorun görünmüyor aşılama deniyorlar..
tüp bebekten önce aşılamayi deneyin.
Rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.Kimsenin kucagini boş birakmasin dilerim.
Amin.
Aaaa ciddimisin canım? Prolaktin kaç çıkmıştı? İnşallah hatırlıyorsundur.canim ben prolaktin yuksek iken hamile kaldim.Hic ilac kullanmadim, diger degerlerim normal olduğu için prolaktin yüksekliği etkilememis dendi.
Sen kaç aydır deniyorsun ki canım?Bende kalamadım henüz
Eşimin spermiyogram ında bişey çıkmadı
Benim hormon testlerime bakılcak bi regl olsam
Regl bitincede hsg çekilcekmişim bakalım doktor öyle dedi
İyi allahım çok bekletmemiş vermiş hediyeni sana. Hamile kalmak için bişey yaptın mı kendince, vesile oldu diye bileceğin bişey varmıydı canım?7 ay bekledim bende ilk kızımı
Sabır canım vakti gelince gelecek meleğin inşaAllah
Aaaa ciddimisin canım? Prolaktin kaç çıkmıştı? İnşallah hatırlıyorsundur.
canım bende kolay hamile kalamıyordum 3 yıl bekledim tekrardan hamile kalmak için geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay klomen + çatlatma ignesi vurundum çok şükür hamileyim şuan canım rabbim isteyen herkese versin inşallahkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
Kolomeni kullanmak için yumurtlamada problem olmasını lazım, yada iğneyi kullanmak için? Sizde bi sorun varmıydı? Mesala adetinizi günü gününe olurmuysunuz? Bende herşey normal, yumurta gelişimi ve çatlaması normal olduğu halde kolemen kullanabilirmiyim?canım bende kolay hamile kalamıyordum 3 yıl bekledim tekrardan hamile kalmak için geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay klomen + çatlatma ignesi vurundum çok şükür hamileyim şuan canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bende kalamadım canım, olmuyorrrrrrr offfff, stres yapmayayım diyorum ama yaşım 33 oldu. Ve ben 3-4 çocuk isterken , rabbim daha 1 tane vermedi.Kalamadımm kalamıyorummm
bide kolomen çoğul gebelik mi yapıyormuş? Sizin tekizmi? Çoğul mu? Allahım kucağınıza almayı nasip etsincanım bende kolay hamile kalamıyordum 3 yıl bekledim tekrardan hamile kalmak için geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay klomen + çatlatma ignesi vurundum çok şükür hamileyim şuan canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
Aaaa ciddimisin canım? Prolaktin kaç çıkmıştı? İnşallah hatırlıyorsundur.
Allah Allah benim prolaktin 111 di kalamadim 50 ye düştü yine kalkamadım şimdi yine bakılacak bilmiyorum. Etkiliyor baya. Demek ki kalanlar varAaaa ciddimisin canım? Prolaktin kaç çıkmıştı? İnşallah hatırlıyorsundur.
İnofolic combi kullan. Vitamin takviyesiyle kalan çok eğer başka sıkıntın yoksa Ben de aynı durumdayım.Bende kalamadım canım, olmuyorrrrrrr offfff, stres yapmayayım diyorum ama yaşım 33 oldu. Ve ben 3-4 çocuk isterken , rabbim daha 1 tane vermedi.
Benim adet günüm 36 çıktı, 2 tane doxtinex yarım yarım hap kullandım, yani ovulasyon gününe kadar kullanmış oldum, adet olunca yine baktıracam.prolaktin hormonu 25 üzeri yüksek sayılıyormuş.Allah Allah benim prolaktin 111 di kalamadim 50 ye düştü yine kalkamadım şimdi yine bakılacak bilmiyorum. Etkiliyor baya. Demek ki kalanlar var
özel doktora gidiyorsanız ve 1 yılı aşkın gebe kalamadıysanız zaten onlar veriyorlar benim degerlerimde hiç bir sorunum yoktu yumurtlama yada çatlama sorunumda yoktu çikolata kistim vardı ama olmasaydıda doktoruma söyler kullanırdım canım seninde 2 yıl olacakmış az bi zamn degil ki bu zamnda hamile kalamıyorsan yumurtanı çogaltıp şansını arttırması gerekirKolomeni kullanmak için yumurtlamada problem olmasını lazım, yada iğneyi kullanmak için? Sizde bi sorun varmıydı? Mesala adetinizi günü gününe olurmuysunuz? Bende herşey normal, yumurta gelişimi ve çatlaması normal olduğu halde kolemen kullanabilirmiyim?
Bacım ben de tüp yaptıracam. Herkes tüp yaptırsın amaaağn. Vallahi insanın deli çıkası geliyo.
Benimde tup bebek dogal yaolla neyaparsam yapiyim olmuyorkızlar nerdeyse 2 yıl olacak korunmıyorum fakat gebelik gerçekleşmedi
Herkesin hikayesi farklıdır.
Hemen hamile kalamayanlar, ne yaptınız da mucizeniz geldi?
Önerileriniz varımdır?
Hikayelerinizi anlatırmısınız lütfen
Belki evlat hasretiyle yanıp tutuşan birimizin derdine derman olursunuz.
36 yüksek değil bitki çayı ile düşünürsün zaten. Stres yaparsan olmaz yükselir sen de biraz panik gördüm benim gibi . Tahlil yapıldı mı sana değerlerin nasilBu doktor da şans işi ya, herkes bu benim gittiğim doktora çok iyi doktor diyor, ama gel görki benim prolaktin 36 çıktı normal ilaç gerek değil dedi
canım pazartesi kontrole gidecegim kese gözükürmü bilmiyorum 3 gün önce degerim 1205 di şimdi ölçtürmedim özel doktoruma gidip sonuç götürdügümde eger kese görünürse kaç oldugu belli olur evet klomen yumurta çogalttıgı için çogul gebelik şansı artıyormuş ama kesin çogul olacak diye bişeyde yokbide kolomen çoğul gebelik mi yapıyormuş? Sizin tekizmi? Çoğul mu? Allahım kucağınıza almayı nasip etsin
Bütün aşamaları yapıp mı tüp bebeğe gittin cnm? Yani kolomen, aşılama, rahim filmi fln hepsini denemişmiydin ? Kaç yıldan sonra artık tüp bebek yapma vaktim dediniz?Benimde tup bebek dogal yaolla neyaparsam yapiyim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?