Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3haftalık bir ilişkim var yanlız sevgilimle karşı karşıya geldiğimizde iyiyiz ama iş mesaj atamaya yada arama ya gelince sesi çıkmıyor sizce neden kaynaklaniyordur ne yapacağımi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var kizlar
Kimse yokmu fikir verecek![]()
sesi çıkmıyor derken aramıyormu?
çoğu erkek böyledir zaten. ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz? hiç konuştunuzmu bu konuyu erkek arkadaşınızla?
Yani çok aradığı söylenemez anca hafta sonu görüşebiliyoruz bu aralar çok yoğun çalışıyor mesaj atmıyor hiç aramıyorda bu yaklaşık 1haftadır böyle ne yapmam gerekiyor
yoğun çalışıyor diyorsun yorgunsa arayamıyordur bence fazla sıkma arkadaşını ama güzel bi dille kendini böyle iyi hissetmediğini anlatabilirsin ama dırdırsız.
Mesaj atmayi sevmeyebilir.Konturu biter diye aramiyor yada mesajlasmiyor da olabilir.Ya mesajlasicak yada arayacak.Ikisinden biri olmali ki, iliski guzel gitsin degilmi ?
Telefonla konuşmayı veya mesaj atmayı sevmiyor musun diye lafa gir ve sonra rahatsız olduğun şeylerden ve beklentilerinden onu sıkmadan biraz bahsedebilirsin
Yani karşı karşıya geldiğimiz zaman hiç problem yok gayet iyi iş telefona gelince niye böyle davrandığını çözebilmis değilim sıkmak istemiyorum ama onun yaptığı şeyi bende yapıp susmalimiyim bilemedim
Sen daha çok ara ki düşünüp akıl edebilsin, sen uzak kalırsan senin için sorun olmadığını düşünür ve öyle alışır canım