- 12 Ekim 2009
- 124
- 49
- 298
- Konu Sahibi cimcime8989
-
maddi durum bakımından.erkeklere göre olmaz kardeşim,erkek kadından üstün olmalı.iki kişi anlaşabildikten sonra bunun ne kadar önemi var?bu gibi bi durumla karşı karşıyayım da fikirlerinizi almak istedim.
kızlar sizce bir ilişkide iki tarafta her yönden birbirine denk mi olmalı? bunun istisna tarafları yokmu hiç? yorumlarınızı bekliyorum...
bunun haricinde anlaşamadığımız hiç bir nokta yok kesinlikle ama 4 yıldır bir insan sürekli aynı şeyi söyleyip durur mu.evet birbirimizi seviyoruz bu kısmı tartışılmaz ama bu konuda çok zıt fikirlere sahibiz.herkes birbirine denk olmalı diyo başkada bişey demiyo.benimde Allaha şükür maddi durumum iyi ailemin tek çocuğuyum ama o beni kendinden üstün gördüğü için bu ilişki ileriye taşınmıcak sanıyorum :2:
onun tek derdi maddi durum bakımından denk olmamamız.ben şu an çalışmıyorum,2 yıllık üniversite mezunuyum 4 yıla tamamlıyorum,o lise mezunu.eğitim konusunda bi problem yaşamıyoruz bi sorun yok ama iş maddi duruma gelince davul bile dengi dengine.4 yıldırda birlikteyiz ama işin sonu hüsranla bitecek diye tahmin ediyorum.
keşke çalışma konusunda problem yaşıyo olsaydıkta bunu tartışsaydık onunla.o zaman bi şekilde halledilebilirdi bu konu. ama dediğim gibi işin içine maddi durumlar girince ona göre ben baskın kalıyorum yanında ve olmuyo.bazen madem bu kadarını söylüyo o zaman çıkıp gitse hayatımdan diyorum ama onuda yapmıyo,yapamıyo daha doğrusu.bu durumdan dolayı bu zamana kadar ayrılıklarımız oldu ama her seferinden nasıl olduysa yine bir araya geldik.nolucak bu işin sonu bilmiyorum.etrafta bu gibi durumda olanları görüyorum ben mutlaka tatsızlıklar oluyo diyo...
evet doğru.ama anlıyorum ki bigün mutlaka fikirleri değişir yada ben değiştirebilirim diye ümid etmiceksin.bu karaya oturan gemiyi yürütmek gibi bişey olur heralde.ne kadar itersen it o yerinden kıpırdamayacak nasıl olsa,boşu boşuna yorulan sen olucaksın.ama bunu kendime yapılmış çok büyük bi haksızlık olarak görüyorum.ne yani şimdi onun fikirlerine göre davul bile dengi dengine diye tek seçim hakkım kendime denk olan insanlar mı olucak,bu mudur tek şart? bu durumu ona nasıl anlatmalıyım onu da bilemiyorum artık.
farkındayım bunun haklısın. ben bu konu yavaş yavaş gündeme geldiği günden beri beklemeyi tercih ettim zamanla belki bişeyler yerine oturur düzelir diye ama bakıyorum ki pek düzeleceğe benzemiyo.şu durumuda belirteyim,benden önce maddi durumdan dolayı bitmiş olan bi ilişki yaşamış.bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.aynı sorunlar yaşanır korkusu mu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?