nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum :(

Bende tek çocuğum ailemin durumu da iyi bende çalışıyorum öğretmenim kendi memleketimde ailemle yaşadığım için hemen arabamı aldım babamın desteğiyle bu sebep yüzünden komşular tarafından öyle bi baskı görüyorumki anlatamam.Benim evleneceğim kişinin ailesi zengin olmalıymış şunu olmalıymış bunu olmalıymış.Bana hergün şunun oğlu var bunun oğlu var diyip zengin kasıntı insanları ayarlamaya çalışıyolar.Oysa benim ailem asla öyle değil çok mütevaziler gerçekkten zengin birilerinin yanında ezilirler(durumları onlardan iyi olmasına rağmen)
Sende aile yapını anlat, eğer sevgilinin yanında çok harcama yaptıysan çekiniyodur ben ona bu hayatı yaşatamam diye.Yanında çok fazla harcama yapma bence ve bu gibi ayrıntılara dikkat et. İnsanların karakterlerinin çok farklı olduğunu seni eski kız arkadaşıyla karıştırmaması gerektiğini bunun seni üzdüğünü filan söyle. Eğer bu sebeple ayrılacak olsaydım 4 yıl beklemezdim de.Bence bigün bu konuyu özel olarak konuşun ve o gün birdaha açmamak üzere kapatın gitsin.Sürekli önünüze çıkmasın
Dilerim halledersinizopuyorumnanaktan

evet ceku aynen benim ailemde senin ailen gibi ama sanıyorum herkesin ortak fikri şimdiyi düşünerek hareket etmemek.denildiği gibi ilerde iş ciddiyete bindiğinden herşey şimdiki gibi olmayabilir.böyleyken kolay biriyle birliktelik yaşamak ama işin içine ailelerde girdiği zaman durum boyut değiştiriyo.umuyorum dediğin gibi olur ve en yakın zamandamafoldumben bu konuyu konuşup halledip bir daha açmamak üzere kapatabiliriz...

çok uzun zaman olmuş buraya yazmayalı.2 senede geldiğimiz nokta bu yazdıklarımdan ne kadar farklı,şaşırıyorum...şimdi herşey ne kadar da değişti ve tam tersine döndü.ve biz artık evlenmeye karar verdik :) bundan sonrası için inşallah herşey yolunda gider ve herşeyin hayırlısı olur.Tüm sevipte kavuşamayanların sonu benim gibi olsun inşallah :)

Ne kadar karışık bir ilişki içerisindeymişim meğer.Hayatımla ilgili çok büyük bir dönüm noktası oldu olanlar.6 senedir sıkıntılı bir süreç içerisinde olmama rağmen hiç görmemişim meğer sona adım adım yaklaştığımı.Her bitişler yeni başlangıçlar getirmemiş aslında bize.Yavaş yavaş bitirmişiz bizi.En sonunda tamam oldu artık sonsuza kadar birlikteyiz derken,sözlendikten birkaç gün sonra; benimle hayatına devam etmek isteyen,bunun için ailesine bile karşı çıkan,herşeyi göze aldığını ve bir ömür benimle mutlu olabileceğine inanan adam herşeyden bir gece de vazgeçip yüzüğü parmağından çıkardı.Ne denilebilir ki; aile uyuşmazlığının olabileceğinin düşünülmesi,kültür farkı v.s. bunlar bahane midir,yoksa evlilik gerçekten sevgi ve yürek işi midir bilinmez.Herşeyi geride bırakmaya çalışıyorum artık,onca emeğimi,sabrımı,saygımı,sevgimi ve beni sevdiği için vazgeçemeyeceğini sandıığım adamı.Şimdi çok yeni bir hayat var önümde,sabrederek kazandığım yeni bir hayatım.Zerre kadar pişmanlığım olmadığı gibi hiçbirşey kaybetmediğimi düşündüğüm için çok da güçlüyüm.Umarım hayatı boyunca beni kaybetmenin ve beni üzmenin günahını ve pişmanlığını yaşar.Artık tek dileğim bu malesef.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…