- 14 Haziran 2019
- 16.044
- 81.299
- 598
Gelişme olursa buraya da yazar mısınız?bugün görüşecekler ben de görüşmeyi ve konuşmayı kestim dediğiniz gibi kadınlar hissediyor ve yorumlarda da beni haksız çıkaracak bir yorum görmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişme olursa buraya da yazar mısınız?bugün görüşecekler ben de görüşmeyi ve konuşmayı kestim dediğiniz gibi kadınlar hissediyor ve yorumlarda da beni haksız çıkaracak bir yorum görmedim![]()
yazıp yazıp durdu bugün hiç cevap vermedim söz vermiştim götürmem gerekyodu ailesi dedii hatta diye vs geveledi beni de sabah çağıdı gereken cevabı verip sabahtan bu yana hiç cevap yazmadım beş altı saatte bi yazıp soğuk cevap verip bu şekilde tamamen bitirmeyi dülnüyorum iyi midir böyleGelişme olursa buraya da yazar mısınız?
bazen bazı insanların ince çizgileri varsır bu şahısın bir sürü sorunu var borç sağlık vs bunları belki biçok kız için önemlidir ama bunlar bana önemli değildi beni öptü sarıldı güzel giden bi konuşmamız varken beni dahil etmemesi sormaması kızdırdı ve arkadaşları da bu muhabbetti yapmış oo kız da geldi artık aranızda bi şeyler olur diye bi işkillenen ben olmadım yaniBence fazla kıskançsınız. Adam sadece flörtünüz. Arkadaşının baldızına yardımcı olmaya çalışıyor ne var bunda? Bütün mesele kızın güzel olması mı? Zaman ne gösterir bilinmez ama en baştan tavır koymak bana saçma geldi kusura bakmayın
Daha dur, o kız garanti olursa anca öyle yazmayı keser.yazıp yazıp durdu bugün hiç cevap vermedim söz vermiştim götürmem gerekyodu ailesi dedii hatta diye vs geveledi beni de sabah çağıdı gereken cevabı verip sabahtan bu yana hiç cevap yazmadım beş altı saatte bi yazıp soğuk cevap verip bu şekilde tamamen bitirmeyi dülnüyorum iyi midir böyle
peki kızı garantileyemezse ya da garantilerse bunu nasıl anlarımDaha dur, o kız garanti olursa anca öyle yazmayı keser.
Sana yazmayı keserse anlarsın.peki kızı garantileyemezse ya da garantilerse bunu nasıl anlarım
ben cevap vermediğim sürece yazmayı kesecektir cevap vermedğim için mi kesecek yoksa garantilediği için mi keser bilmiyorumSana yazmayı keserse anlarsın.
Ya zaten napcan artık, sal gitsin. Kızı gezdirirken aklına gelmiyordun, kız evine gitti, seninki anca döndü.ben cevap vermediğim sürece yazmayı kesecektir cevap vermedğim için mi kesecek yoksa garantilediği için mi keser bilmiyorum
Yediği haltı da biliyor ki bahaneleri sıralamış. Yaptığı absürt olmasa annesi babası istedi mevzusuna girmez, bana neden cevap vermiyorsun derdi. Uyanık ikili oynayıp seçecek. Doğru yapmışsınız bence deyazıp yazıp durdu bugün hiç cevap vermedim söz vermiştim götürmem gerekyodu ailesi dedii hatta diye vs geveledi beni de sabah çağıdı gereken cevabı verip sabahtan bu yana hiç cevap yazmadım beş altı saatte bi yazıp soğuk cevap verip bu şekilde tamamen bitirmeyi dülnüyorum iyi midir böyle
seninle olan konusmalarimiz hakkinda konudmak istiyorum aramizdaki iliskinin ismi ne biz neyiz ona gore davranıcam de. eger aramizda bisey yoksa vakit kaybetmek istemiyorum de acikcapeki ne yapayım kıskandığımı belli etmeden bitireyim mi ben de görüşmeyi çünkü hislerim kötü biraz kafam da kurup kendime zarar vermek istemyorum sonuçta daha biz de yeniydik
haklısınız saldım zaten teşekkürlerYa zaten napcan artık, sal gitsin. Kızı gezdirirken aklına gelmiyordun, kız evine gitti, seninki anca döndü.
neden cevap vermyosun diye yazdı zaten de dediğiniz gibi her şey alenen açık öyle değilmiş gibi düşğnerek anca kendimi kandırırım ki hiç bu yapı da biri değilm sadece ne yapmam gerektiğine tam enin olammaılştım ama baktım aklın yolu bir hepinize de teşekkürederimYediği haltı da biliyor ki bahaneleri sıralamış. Yaptığı absürt olmasa annesi babası istedi mevzusuna girmez, bana neden cevap vermiyorsun derdi. Uyanık ikili oynayıp seçecek. Doğru yapmışsınız bence de
kovalar kıskandğını pek belli etmez karşı taraf havalanmasın diye. o yüzden merak etimm :)benim terazi burcum ama merakettim neden sorduğunuzu
Yani hemen kötü düşünmeyelim tabi belki arkadaşça yaklaşıyordur. Ama kızı gezdirmek istiyorsa üçünüz için bir plan yapabilirdi ya da sana rica edebilirdi. Ayrıca dediğinize katılıyorum. Öğretmen olmuş kaç yaşında kadın bu. Atandığı okuldan veya başka okullardan arkadaşlar edinip gezebilir. Bence bir süre sessiz kalın. Sadece gözlemleyin. Baktınız flört gibi yaklaşıyorlar birbirlerine salın gitsin.Merhaba üç aydır görüştüğümm biri var iyi hoştu her şey anlaşıyoduk etkilendikte birbirimizden daha yeni yeni başladık sayılır ben öğretmenim bu kişinin ennyakın arkadaşı inın baldızı tercih için arkadaşı üzerinden benim okulımu sormuştu anlattım tercih etti ve benim okuluma atandı kızın ailesi geldi etti bı benim flörtüm gezdirdi flörtümü yemeğe çağırdılar ses etmedim kız da güzelnuani biraz kıskanmış olabilirim :) buraya kadar sorun yok ama benim bu flört dediğim kişi kıza haftasonu seni gezdirirm dedi nerde ne var öğrenirsin diye ben bunu kafamda kurdum sonıçta çocuk değil öğretmen olmuş ve ben atandığımda her yeri her şeyi tek başıma öğrendim bozuldum ama belli etmedim tuhaf şeyler hissediyorum bu normal mi yani soğudum biraz siz olsanız ne yapardınız bi de görüşme ihtimalleri de var kızın burda tek tanıdığı o kızla da aynı okuldayım nasıl bi yol izlemeliyim
evet haklısınız ama sessiz kalıp gözlemleyecek bir yapım yok maalesef ya herro ya merro ve bitirdim görüşmeyiYani hemen kötü düşünmeyelim tabi belki arkadaşça yaklaşıyordur. Ama kızı gezdirmek istiyorsa üçünüz için bir plan yapabilirdi ya da sana rica edebilirdi. Ayrıca dediğinize katılıyorum. Öğretmen olmuş kaç yaşında kadın bu. Atandığı okuldan veya başka okullardan arkadaşlar edinip gezebilir. Bence bir süre sessiz kalın. Sadece gözlemleyin. Baktınız flört gibi yaklaşıyorlar birbirlerine salın gitsin.
O da bir tercih tabi. İyi yapmışsınız. Öyle bir yapınız yoksa kendinizi sabretmeye zorlayıp eziyet çekmeye değmezdi. Hayırlısı olsun. :)evet haklısınız ama sessiz kalıp gözlemleyecek bir yapım yok maalesef ya herro ya merro ve bitirdim görüşmeyi![]()
Ne tepki verdi peki?evet haklısınız ama sessiz kalıp gözlemleyecek bir yapım yok maalesef ya herro ya merro ve bitirdim görüşmeyi![]()
yazdı etti bir sürü bi seferliğe mahsus bi şeydi daha olmayacak sana da gel dedim gelmedin gibi bir sürü şeyler . soğuk soğukk konuştum sadece ben deNe tepki verdi peki?