Nasıl hareket etmeliyim ?

kıskandığımı belli edip gelen tepkiye göre mi şekillenmeliyim . Ben aptal biri olduğunu düşünmüyorum düşünemeyecek bi kapasitesi yok bunun yanlış olduğunu bilir bana göre o yüzden belli etmeden toZ olmayı düşündüm
Kıskandım diyerek değil, bunu bana nasıl yaparsın şeklinde asla değil. Aradığında soğuk, mesafeli, kısa cevaplı bir şekilde konuşup, O aramadıkça aramamak kısa bir süre için. Devamında İlk mesajımda söylediğim gibi ne oldu, neden böylesin, bir şey mi oldu vb soru sorduğunda sizi davet etmeyi dahi düşünmediğini, buna çok şaşırdığınızı, bozulduğunuzu uygun kelimelerle kısaca ifade ederek.

Eğer sizinle sevgili olmak niyetindeyse, size değer veriyorsa zaten hak verir ve dikkatli davranır. Yok kıza aklı kaydıysa ne gerek var tavrına girer, saçmalar, siz de gereğini durumdan emin olarak yapar, iki gün sonrasında acaba'lara takılmazsınız.

Yani ben olsam böyle olurdu gelişmeler :) Dediğim gibi o tepik atılacaksa hiç ertelemem, havaya filan giremez ama bir açıklama yapsın, mahçup olsun. Öyle ondan ona kelebek misali uçuşması kolay değil.

Yazdıklarınıza göre ben de güvenmedim bu flörtünüze. 3 ayda flörtlükten çıkıp gerçek bir illişkiye dönmesi gerekirdi zaten. Çok çekingen benden bekliyor demişsiniz ama hiç öyle düşünmeyin. Gerçekten isteyen erkek, sevgiliymişsiniz gibi davranır zaten. Hem siz durun istiyor hem de, tam bir ilşki haline getirmiyor ki , başkalarını da değerlendirebilsin.

Ben bu flört olayını hiç anlamadım ayrıca.
3 aylık flört mü olur?
Arada gerçekten birşey yok duygusal olarak, birini bulana kadar öylesine vakit geçiriliyor gibi geliyor bana.
Bakın sizin flört yeni birini bulup, başka denizlere yelken açma peşinde.

Son düzenleme:
Merhaba üç aydır görüştüğümm biri var iyi hoştu her şey anlaşıyoduk etkilendikte birbirimizden daha yeni yeni başladık sayılır ben öğretmenim bu kişinin ennyakın arkadaşı inın baldızı tercih için arkadaşı üzerinden benim okulımu sormuştu anlattım tercih etti ve benim okuluma atandı kızın ailesi geldi etti bı benim flörtüm gezdirdi flörtümü yemeğe çağırdılar ses etmedim kız da güzelnuani biraz kıskanmış olabilirim :) buraya kadar sorun yok ama benim bu flört dediğim ekişi kıza haftasonu seni gezdirirm dedi nerde ne var öğrenirsin diye ben bunu kafamda kurdum sonıçta çocuk değil öğretmen olmuş ve ben atandığımda her yeri her şeyi tek başıma öğrendim bozuldum ama belli etmedim tuhaf şeyler hissediyorum bu normal mi yani soğudum biraz siz olsanız n yapardınız bi de görüşme ihtimalleri de var kızın burda tek tanıdığı o kızla da aynı okuldayım nasıl bi yol izlemeliyim
normal degil the baldizin ailesi senin flortune yaziyor.
bu arada bu flort yeni bir tanim degil mi, sevgili degilsiniz ama hoslasiyorsunuz gibi.
cok bulasmak istemese zaten sevgilim var der uzak dururdu, seninki de yanlamaya baslamis. ben olsa ipini salardim.

kıskandığımı belli edip gelen tepkiye göre mi şekillenmeliyim . Ben aptal biri olduğunu düşünmüyorum düşünemeyecek bi kapasitesi yok bunun yanlış olduğunu bilir bana göre o yüzden belli etmeden toZ olmayı

belli etmeden toz ol, cool davran, ne oldu ki falan diye salaga yat, hakkettigi o bence. kiskanmis gibi davranirsan oh iki kiz bana asik diye havaya girer.

kızla görüştükten sonra bana da yazsın görüşsün istemiyorum açıkçası hem onla görüşçek hem de mesajına cevap gelecek hissettirmeden başka derdim sıkıntım var deyip ortadan kaybolmayı planlamıştım
Cevap yazmayın zaten boş boş yazsın dursun sallamayın onu. Adam yerine koymayın. İşim var diyip geçiştirin hayatımda sıkıntı var sorunum bar da demeyin, aksine eğlenin mutlu olun gezin. Onsuz çok daha mutlu olabileceğinizi, onun peşinizden koşmadığınızı, umursamadığınızı görsün. Onu adam yerine koymadığınızı anlasın zaten muhtemelen kıymete binersiniz o zaman. 😁 cool olun o düşünsün üzülsün. Bence kız konusunu açmayın sonra ileride kızla muhabbetine sizi meze yapar seni kıskanmış vs gibi gibi. Bu tür bir tipi ezerek, adam yerine koymayarak yol vermek, sallamamak en iyisi. Yarın öbür gün kız da size onu sorarsa evet biraz konuştuk ama bana çok güven vermedi dersiniz.

Yazdıklarınıza göre ben de güvenmedim bu flörtünüze. 3 ayda flörtlükten çıkıp gerçek bir illişkiye dönmesi gerekirdi zaten. Çok çekingen benden bekliyor demişsiniz ama hiç öyle düşünmeyin. Gerçekten isteyen erkek, sevgiliymişsiniz gibi davranır zaten. Hem siz durun istiyor hem de, tam bir ilşki haline getirmiyor ki , başkalarını da değerlendirebilsin.
evet maalesef farkettim yani çoknyanlış bi şeyini görmedim instagram whatsap vs ama bu olay beni düşündürdü ve baya da düşğndürecek hiç kafa ağrıtmaya da gerek yok

Cevap yazmayın zaten boş boş yazsın dursun sallamayın onu. Adam yerine koymayın. İşim var diyip geçiştirin hayatımda sıkıntı var sorunum bar da demeyin, aksine eğlenin mutlu olun gezin. Onsuz çok daha mutlu olabileceğinizi, onun peşinizden koşmadığınızı, umursamadığınızı görsün. Onu adam yerine koymadığınızı anlasın zaten muhtemelen kıymete binersiniz o zaman. 😁 cool olun o düşünsün üzülsün. Bence kız konusunu açmayın sonra ileride kızla muhabbetine sizi meze yapar seni kıskanmış vs gibi gibi. Bu tür bir tipi ezerek, adam yerine koymayarak yol vermek, sallamamak en iyisi. Yarın öbür gün kız da size onu sorarsa evet biraz konuştuk ama bana çok güven vermedi dersiniz.
tam da aradığım cevap bunu uygulayacağım 😊 tabi biraz hazmetmem zor olcak ama aşkımızdan da ölüp bayılmıyoruz sonuç olarak

Bir arkadasim var senin baslayacagi okulda gorev yapiyor dese,sizle tanistirsa cok daha iyi olurdu..
bunu düşünecek zekası olmasa üstğnde durmazdım ama fazlasıyla akıllı biri o yüzden size danışmak istedim işin içinden çıkamamıştım

belli etmeden toz ol, cool davran, ne oldu ki falan diye salaga yat, hakkettigi o bence. kiskanmis gibi davranirsan oh iki kiz bana asik diye havaya girer.
ben de bundan korktuğum için zaten belli etmek istemiyorum bu taktiği uygulcam bi işe yaramıycak ama en azından kendimi etiket ettirmeden gereksiz bi insanın hayatından çıkmış olacağım

normal degil the baldizin ailesi senin flortune yaziyor.
bu arada bu flort yeni bir tanim degil mi, sevgili degilsiniz ama hoslasiyorsunuz gibi.
cok bulasmak istemese zaten sevgilim var der uzak dururdu, seninki de yanlamaya baslamis. ben olsa ipini salardim.
gerçekten yorumlar hep bu yönde kendimde sıkıntı aramıştım ama değilmiş . Kız çıkana kadsr iyiydik şimdi de kötü değilşz yanımda teli açıktır açar gösterir ama bu dediğim olay bana ters ve kıskandığımı anlamasında istemyorum uzun sğreli bi sevgilim olsa belli ederdim o güven var ama şuan biz de yenimolduğumuz için etiket olmak istemedim kızda onu kıskandığımı düşünsün istemedim

Ben bu flört olayını hiç anlamadım ayrıca.
3 aylık flört mü olur?
Arada gerçekten birşey yok duygusal olarak, birini bulana kadar öylesine vakit geçiriliyor gibi geliyor bana.
Bakın sizin flört yeni birini bulup, başka denizlere yelken açma peşinde.
iki ay uzaktan yazıştık bir ayda yüz yüze geldik tam adı konmadı ama her gün mesajlaşma foto atma birbirimze gidip oldu bu son bi ay içinde ama ben de net sevgiliyiz şöyleyiz böyleyiz demedim ondan bekledim ama boşunaymış biraz

Çekingen dediğiniz adam sadece size karşı öyle sanırım.

Yeni tanıştığı kızı gezdirmek isterken gayet rahat.

Sizi davet etmemesi ise hiç olmamış bence.
evet taşlar bende de yeni oturdu şuraya yazıp yorumları okuduktan sonra

soru bir flörtüm dedğin kişi seni flört olark görmüyor galiba :( çapkınımsı ... bir de çok alakasız ama senin burcun kova mı ?

ohooo onlar net birlikte olurlar üzgünüm ama şaşmaz gözlemle bakalım

ohooo onlar net birlikte olurlar üzgünüm ama şaşmaz gözlemle bakalım
bugün görüşecekler ben de görüşmeyi ve konuşmayı kestim dediğiniz gibi kadınlar hissediyor ve yorumlarda da beni haksız çıkaracak bir yorum görmedim 🙏

Back
X