nasil idare ediyorsunuz?

Merhaba kizlar.
Benim sorunum esimle ilgili kucuk sorunlari idare edememek. O an huzursuzluk cikmasin diyip susuyorum gormezden geliyorum ama sonra birike birike oyle bir hal aliyorku patliyorum buyuk kavga cikiyor.
Ornegin sabah kahvalti edicez dolabi acmis sut az kalmis (ki sutle usenmemis yogurt mayalamisimda ondan bitmis) bu kime yeter bilmem ne diye beni azarlamaya calisiyor. Neyse sabah sabah huzursuzluk olmasin diyip bisey demiyorum. Hava guzel disari cikalim diyoruz basliyor trafik cok kalabalik gidecegimiz yerde kalabaliktir gitmesekmi bilmem ne miymiy bissuru sey bi karis surat yine hadi bisey demiyim diyorum. Bi kofte yogurcak milyon tane sey sorar tuzu Ayarladinmi kap nerde. Iste bu noktada artik patliyorum alti ustu bir is yapcaksin amma abarttin bilmem ne diye. Sonra kavga ediyoruz.
Bu kucuk gibi gorunen seylerde nasil bir tavir alsamda birikmeden cozsem bilemiyorum.

bana kalırsa bunlar genellikle her evde olur gibi geliyor bizde de oluyor ara ara ama gülüp geçiyorum he diyorum tamam diyorum, e bittiyse al gel yada ben alıp geleyim diyorum, benim eşimde çok sıcakta kalabalıkta dışarı çıkmaz akşamları serinken ortalık sakinken çıkalım hayatım diyorum oluyor. Sükunutei koru ama eşinle de bunu paylaş yoksa içinde biriktirir biriktirir kendine edersin

Back