- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Anneniz dik başlı değil cahil, bu kafayla tanıştırınca zaten iyi şeyler düşünmreyecek, zorlamayınMerhabaa herkese,
1 yıllık ilişkim var. Ben yeni mezun olmuş bir eczacı sevgilim de bankada uzman yardımcısı. Aramızda 4 yaş fark var. Çok iyi anlaşıyoruz her ortamda gözlemleme fırsatım oldu. Bana saygısızlığı olmadı, olgun ince düşünen biri.
Evlenme konusunda acelem yok sadece öncesinde annemle dışarda tanışmasını istiyorum. Annemin hisleri gözlemlerini merak ediyorum.
Ancak annem bu konuda hep tepkili. Tanışmayı kabul etmiyor nedeni olarak da statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama her gün size bu baskının da yapılması sizin de canınızı sıkar.
Bana işte akrabasını örnek gösteriyor lise mezunu bak nasıl avukatla evlendi. Arkadaşların doktor sevgilileri var. Çevrende ne güzl örnekler var diyor. Aramızdaki bu tartışma gerilimi ona da yansıtıyorum.
Sizce anneme sevgilimi nasıl kabul ettirebilirim çok dik başlı annem
Onun için ideal damat adayı doktor, diş hekimi aşağısı yokStatü farkınız yok ki. Anneniz sizi cumhurbaskani falan zannediyor galiba
Eski kafalı iştee. Fotolarımızı gösteriyorum güzel anılarımızı hiç oralı olmuyor mutlu olmuyor. Sevgilimle bi konuda tartışsam ilerde evliliği idare edebileceğini mi düşünüyorsun diyor. Yani sürekli demoralize ediyorAnneniz dik başlı değil cahil, bu kafayla tanıştırınca zaten iyi şeyler düşünmreyecek, zorlamayın
Nerde annenizin gördüğü bizim göremediğimiz fark? Çok garip.Merhabaa herkese,
1 yıllık ilişkim var. Ben yeni mezun olmuş bir eczacı sevgilim de bankada uzman yardımcısı. Aramızda 4 yaş fark var. Çok iyi anlaşıyoruz her ortamda gözlemleme fırsatım oldu. Bana saygısızlığı olmadı, olgun ince düşünen biri.
Evlenme konusunda acelem yok sadece öncesinde annemle dışarda tanışmasını istiyorum. Annemin hisleri gözlemlerini merak ediyorum.
Ancak annem bu konuda hep tepkili. Tanışmayı kabul etmiyor nedeni olarak da statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama her gün size bu baskının da yapılması sizin de canınızı sıkar.
Bana işte akrabasını örnek gösteriyor lise mezunu bak nasıl avukatla evlendi. Arkadaşların doktor sevgilileri var. Çevrende ne güzl örnekler var diyor. Aramızdaki bu tartışma gerilimi ona da yansıtıyorum.
Yok hiç kırılmadım ailem çevrem sanıyor ki bir anda çok kazanmaya başlayacam.öylr bir dünya yokKırmak istemem ama banka uzman yardımcılarının önü daha açık ve kariyer yapmak için daha uygun. Ortada statü farkı varsa da adam lehine vardır yani.
Vee başka bi şehirde yaşamamı asla istemiyor .Nerde annenizin gördüğü bizim göremediğimiz fark? Çok garip.
Kafasındaki sorunlar şöyle.Hangi statü farkı.. ?
Bence annenizin kafası karışmış..
İşte bu ; soyumuz Osmanlı saraylarına kadar dayanirken koskoca eczacı kizim bu çocuğa mi bakacak şeklinde düşünen ve karşındaki kisiyi hakir gören zihniyet.
Bence sevgilin annenle tanismasin.
2.gun ayrilirsiniz.
Bunu anlarım ama sen veya evlenmek istediğin kişi ortak karar almalısınız. Annen evlendikten sonra da karışıcak gibime geldi, karışırsa ve sende dediklerine çok takıyosan huzurlu bi evlilik hayatın olmazVee başka bi şehirde yaşamamı asla istemiyor .
Annenizin kafasını anlayamadım. Ne gibi bir statü farkı var bizim göremediğimiz. Çocuk eğitimli bir banka uzman yardımcısı ki zamanla yükselecektir. Siz ise eczacısınız. Kültür, eğitim farklılığı olmadığına göre statü farklılığı da ben göremiyorum. Tanışmak istemiyorsa bırakın tanışmasın. Ortada problem yoksa buna rağmen sıkıntı ediyorlarsa bir şeyleri kusura bakmasınlar ama saygı duymaları lazım. İşler ciddi boyuta taşındığında her şey olması gerektiği gibi olur benceMerhabaa herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?