Nasıl ikna edebilirim?

Benim ailemde de can ciğer arkadaşlarımda da böyle problemler oldu. hepsinde ailelerinin haklı olduğu noktalar vardı, kızların haklı olduğu noktalar da.

size verebileceğim en önemli tavsiye, erkek arkadaşınızın yapması gereken şeyleri siz üzerinize almayın. bu tarz durumlarda hep ama hep kızlar arada kalıyor, yıpranıyor. Bırakın o adım atsın, tanışmak İçin aileleri getirsin, araya aracı koysun. bana erkeklerin kolaycılığı geliyor bu. Sen kızı öne at, ön cephede çarpışsın dursun. Ayrıca annen haklı eczacı kızı herkes havada kapar, hele bir de güzelsen. sadece aşk gözlüğüyle bakma, her açıdan düşün.

Annenız nerenın piremsesi pardon da?Yanı bunu kendısıne soylemıyor mu kımse?Az halka ın dıye.Cahıl barız .

Bu nasıl üslup ya gerçektenn buranın da ayarı kaçtı iyice.
yani sizin düşünce tarzınız analı kızlı mikemmel, paşa torunu yalı sahibi protokol kadını tarzı düşünce yapısı, beni beğenmiyorsunuz. Hamfendi, sevgiliniz sizden şu anda daha üst bir konumda, önce bunu bi sindirin. çocuğu da salın bence kendi dengi birini bulsun bankadan karılı kocalı statünün ve paranın tadına doysunlar...

Neden herseyi annenize anlatiyosunuzki cocuk gibi? Tanisma teklif edersin tanismazsa tanismaz sen sevgilinden eminsen ikiskine devam et annene hicbisey bahsetme zamani gelince babanla konusur evlenirsin bide foto gosterip ikna etmeye calismaniz falan cocujca anneniz geri kafali birakin kendi dusunceleriyle bas basa. Ayrica sevgilinizi annenizin dedikleriyle darlayacaksaniz ayrilin buna hakkiniz yok

Hangi statü farkından bahsediyor anneniz?

statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama
Çok şirin ya:)
Gerçekten banka müdür yardimcisi ile olan statü farkiniza hiç takılmıyor musunuz
Olsun ya, insan olsun da, bankada müdür yardımcısı olsa da olur. Napacan, kısmet iste seven insan katlanır.

Bu konuyu daha önce okuduğumu net hatırlıyorum. Hatta yaptığım yorumu bile hatırlıyorum. Ne statü farkı kardeşim, eczacısınız ordinaryus değil.

Benim bir arkadaşım hemşireydi annesi her gelene yok diyordu, hemşir, polis vb meslekten birsürü kişi istemeye geliyordu, annesi ise benim kızım doktorlara layık deyip hepsini engelliyordu, sonuç olarak kız arkadaşım 30 yaşında ve hala bekar , artık arkadaşıma o kadar talepte yok yani, hatta öyle ki birkere bama birini bul bile demiştir ki asla oyle bir kız değildi, yani görücü usulüne karşı olmasına rağmen birini bulmamı istedi , yani bazen anneler kibre kapılıp evlatlarına kötülük ediyorlar, size tavsiyem içinize siniyorsa annenizi dinlemeyin, arkadaşım sevdiği halde kaç kişiyi bıraktı, sonra onlar evlenip mutlu olunca da psikolojisi bozuldu , şimdilerde annesinden kurtulmak için yurtdışı görevine gitti sakın siz böyle yapmayın, statü önemli değil, mantıklı olan her meslekten biri ile yuva kurabilirsiniz...

Peki siz onun istediği gibi Doktor ,avukat ama icinize çok sönmeyen biri ile evlenip mutsuz olduğunuzda bunun sorumluluğunu alacak mıymış ??Bir de onu sorun bence .

Banka müdürün annesi demesi gerekir aslında bula bula eczacımı buldun, kendi denginde biri yokmuydu diye.

Söylediğim şeyleri çarpıtmasanız lütfen ama..
Ben annem gibi düşünmüyorum demek isteidm. Biliyorsunuz ki insanların kriterleri değişebiliyor karakterli iyi insanlar sırf statüden dolayı reddediliyor. Çevremde çok var sadece doktorla flört eden. Sevgilimle böyle bi statü durumumuz yok sadece annemin kafasındaki statü olayını yıkamıyorum olay bu.

Çocukça değil bu durum sadece ilişkimi olduğunu annemle paylaşıyorum ki her annenin öğrendiği şeyler. Mesafeli değiliz birbirimize.

Çocukça değil bu durum sadece ilişkimi olduğunu annemle paylaşıyorum ki her annenin öğrendiği şeyler. Mesafeli değiliz birbirimize.
Tabi ki ilişkinizi bilsin. Ama bak onunla nasıl mutluyum diye güzel anılarınızı da paylaşmanıza fotoğrafları gözüne sokmanıza gerek yok. Siz böyle gözüne soktukça annenizin fikri değişmeyecek çünkü. Onu ikna edebilmek için ekstra çaba sarfettiğinizin farkında olacak bir kadın anlattığınız kadarıyla.

O yüzden onun gözüne sokarak değil kendi huzurunuzu belli ederek yaşayın ilişkinizi ve ilişkinizi sahiplendiğinizi. Ancak o zaman ikna konusunda şansınız olur.

Avrupa Yakasında bir bölüm vardı. Yılbaşı hediyeleri geliyordu ofise, orada şöyle bir cümle geçiyordu.

“ hediyeler isme/ kişiye değil de title’a geliyor “ diye. Gerçekten de hediyelerin değeri hiyerarşik olarak pozisyona göre değişiyordu.

Bir kez daha gülse birselin muhteşem nokta atışlarından birine şahit olmuştum.

Sizin olayınız da aynı hesap. Anneniz kişiye değil title’a önem verenlerden.

aranızda statü farkı yokki belki bikaç seney adam sizden kat be kat fazla kazanacak.

çocuk değilsiniz ömrünüz boyunca annenizle aynı şehirde yaşayamazsınız .

Yalnız sevgilinizin statüsü daha yüksek. Sizi ona yakıştıramadı sandım ilkin

Yeni mezun olduğunuza göre 22 yaşlarındasınızdır. Anneniz daha küçüksünüz diye daha çok müdahale etme hakkını kendisinde görüyor anladığım kadarıyla. İleri zamanda görüşleri değişebilir.

Statu farkıniz yok iyide denk meslekler bence. Şunu da anlamiyorum ogretmen kuzenim var hep ogretmenler geldi evlenme niyetiyle istemeye hepsine de kendisi ve annesi begenmedi begenmeme sebepleri de ogretmenmis onkar avukat doktor istiyormuş. Kendi meslegini kucumseyip bunun farkinda olmaması garip gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…