oncelikle 15 yasindayim ve 16 yasinda bir erkek arkadasim var, 4 aydir cikiyoruz. annem ve babam erkek arkadasim oldugunu biliyor. annelerimizi tanistirdik. annemle onun hakkinda konusabiliyorum ama babamla hic konusunu acmadik ama babam iyi karsiladi tabi ogrenince. sorun su ki ben istanbul, o ankarada yasiyor. 4 ay icerisinde 2 kez istanbula geldi gorustuk. simdi ben ankaraya gitmek istiyorum 15 tatilde. bunu anneme soyledim, annem kizdi biraz. hatta agladi, kafasinda sanirim birkac senaryo kurmus. sonra ben karismam babandan izin al dedi. ben de ne soyleyecegimi nasil aciklayacagimi dusunur ve bunu soylemek icin zaman kollarken annem babama bundan bahsetmis bile.. babamda izin vermemis tabi. ben anneme sinirlendim benim babamla aramda olan bir konuda gidip kendisinin soylemesi hos degildi. simdi tekrardan babama bu konuyu acmak istiyorum, cunku ayip etmek istemiyorum, surekli ayagima gelmek zorunda degil. o bundan sikayetci degil, ankaraya gelemem dersem o tekrar gelir tabii ama onunda ici burkulur cunku gelirsek neler yapacagimizi dusunmustuk bile. babama bu konuyu nasil acar ve nasil izin alabilirim? en azindan gunubirlik bile olur. sadece onunla vakit gecirmek istiyorum