Nasıl kanıtlarım?

Başından sonuna kadar böyle.. Arkadaşımla konuşucam

Başınızı dik tutun. Uzaklaştırma kararı çıkartın gerekirse tüm sülalesine. Böyleleri ile avukat aracılığı ile sadece irtibare geçin. Sizi iffetsizlikle suçlamalara kalitelerini göz önüne sürüyor zaten. Allah yardımcınız olsun

Eşiniz sizi ailenize söylemekle tehdit etmiş.
Aileniz sizi bilmiyor mu?
Benim aileme esim böyle bir şey söylese,
Ki söyletmezler, ama bir fırsat yarattı da söyledi diyelim, eeee yani? Derler.
Sizin aileniz ne düşünür?

Icin rahat olsun. Elele opusmeli fotografla falan anca aranizda birsey oldugunu ispatlayabilir. Eger telefon gorusmesiyle sana bu yakistirmayi yapacaksa iftira atmis olur. Iftiradan tazminat bile ralep edebilirsin sonra.
Whatsapptaki gorusmelerinizi ( sevgilimli askimli konusmalariniz yoksa, siradan konusmalarsa) mahkemeye sunsa da delil kabul edilmez, ozel hayatin gizliligi var. Kocan diye oyle herseye burnunu sokmaya hakki yok yani.
Esin igrenc biri bu arada.
Arkadasin savciliga sikayette bulunsun rahatsiz edildigi ile ilgili. Sen de kendine bir avukat bul. Taki, tazminat tum haklarini iste.

Başınızı dik tutun. Uzaklaştırma kararı çıkartın gerekirse tüm sülalesine. Böyleleri ile avukat aracılığı ile sadece irtibare geçin. Sizi iffetsizlikle suçlamalara kalitelerini göz önüne sürüyor zaten. Allah yardımcınız olsun
Takıları vermemek için açık arıyorlar kendilerince.. Şu süreç bi bitsin rahat edicem. Benim için bayram... Allah razı olsun.

Burada telefonu karıştıran kadınlar, wp web kur girince anlarsın siliyorsa diyenler konuşmayı ss alanlar şimdi
--aaaa özel hak ihlali diyor. ---
Şaka misiniz?
Evli bir kadının eşinden habersiz biriyle konuşmasını, oyuna girmesini doğru bulmuyorum.
Linç edecekler varsa kocam sürekli arkadaşıyla oyuna giriyor, telefonda aramalari var 9 saniyelik vs deseydi bu tepkiniz cok farklı olacakti cogunuzun hepimiz biliyoruz.
Pozitif ayrıma karşıyım.

Bu arada nasil kanitlarim demissin. Ona cevap veriyim. Hukukta iddia eden kisi iddiasini kanitlar. Esin sana camur atiyorsa bunu kanitlamak da ona duser. Kanitlayamazsa suc islemis olur. Sen eger gerekirse o arkadasini mahkemeye tanik olarak cagirir, aranizda birsey olmadigini, is icin gorustugunuzu soyler.

Anlaşıp notere gidecektik. Davayı onun açmasını bekledim. Davayı ben açarsam yine hakkımı talep edebilir miyim? En kısa zamanda avukat tutucam

Talep edebilirsiniz tabii ki.
Yanlış bilmiyorsam eski eşiniz taleplerinizi kabul etmek istemezse karşı dava açıyor ve olay çekişmeliye dönüyor.

O şu an haklarınızı vermemek için sizi korkutmaya çalışıyor. Siz dava açınca o da açacaktır büyük ihtimalle.
Bir avukatla görüşün, haklarınızı yedirmeyin böyle adama.

Eşiniz sizi ailenize söylemekle tehdit etmiş.
Aileniz sizi bilmiyor mu?
Benim aileme esim böyle bir şey söylese,
Ki söyletmezler, ama bir fırsat yarattı da söyledi diyelim, eeee yani? Derler.
Sizin aileniz ne düşünür?
Biliyor elbette... Ama yine de nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorum.
Telefon görüşmeleri saat kaçta?
Akşam 8 9 bazen gündüz 3 ya da 4
Icin rahat olsun. Elele opusmeli fotografla falan anca aranizda birsey oldugunu ispatlayabilir. Eger telefon gorusmesiyle sana bu yakistirmayi yapacaksa iftira atmis olur. Iftiradan tazminat bile ralep edebilirsin sonra.
Whatsapptaki gorusmelerinizi ( sevgilimli askimli konusmalariniz yoksa, siradan konusmalarsa) mahkemeye sunsa da delil kabul edilmez, ozel hayatin gizliligi var. Kocan diye oyle herseye burnunu sokmaya hakki yok yani.
Esin igrenc biri bu arada.
Mesajlaşma vs olmuyordu zaten. Sadece arada nasılsın gibi konuşmalar geçti..

Arkadasin savciliga sikayette bulunsun rahatsiz edildigi ile ilgili. Sen de kendine bir avukat bul. Taki, tazminat tum haklarini iste.
Bunu hak ettiler

Biliyor elbette... Ama yine de nasıl yaklaşacaklarını bilemiyorum.
Akşam 8 9 bazen gündüz 3 ya da 4
Bunu hak ettiler

Öncelikle gidin ailenizle siz konuşun.
Bu tehdite pabuç bırakmayın.
Aranızda çözün.
Saatler anormal değil, ama düşünüyorum burada da kocam, arkadaşı olan bir kadınla aksan 8-9 da oyun için telefonlasiyor dense, hoş karşılanır mi?
Bu sizi suclu, yada esiniz haklı yapmaz ama sinek küçük, mide bulandırır..
Sizin haklarinizdan vazgeçmeniz için eşinizin böyle ucuz yollara başvurması çok cirkin
Madem oyle, bir avukatla gorusun, boyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz, eger hakliysaniz, esinizi nafaka istemekle ve iftira ve tehdit ettigi icin de tazminatla tehdit edin.
Belki orta yola yanasir.

Öncelikle gidin ailenizle siz konuşun.
Bu tehdite pabuç bırakmayın.
Aranızda çözün.
Saatler anormal değil, ama düşünüyorum burada da kocam, arkadaşı olan bir kadınla aksan 8-9 da oyun için telefonlasiyor dense, hoş karşılanır mi?
Bu sizi suclu, yada esiniz haklı yapmaz ama sinek küçük, mide bulandırır..
Sizin haklarinizdan vazgeçmeniz için eşinizin böyle ucuz yollara başvurması çok cirkin
Madem oyle, bir avukatla gorusun, boyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz, eger hakliysaniz, esinizi nafaka istemekle ve iftira ve tehdit ettigi icin de tazminatla tehdit edin.
Belki orta yola yanasir.
Evet belki doğru bi hareket olmayabilir ama aldatma yok ortada. Öyle olsa bile bile eşimin hattından görüşme yapmam ki... İlk işim avukat tutmak olacak

Davayi o acarsa o kendi taleplerini sunar ve bosanmak istiyorum der. Ancak senin de kendi haklarini almak icin karsi dava acip kendi taleplerini aunman lazim. Sonra iki dava da birlestirilip tek dava olur. Hakim kusur oranina gore kimin davasinin kazandigina bakar. Eger o da sen de davalarinizda karsilikli birbirinizden tazminat isterseniz, en kusurulu taraf kimse daha az kusurlu tarafa tazminat oder.

Konuşmalar kısa 8 9 saniye zaten. Ki dediğim gibi sadece arkadaşım. Arkadaşım eşimin ailesi tarafından da günlerdir telefonla rahatsız ediliyormuş. Sosyal medyadan bana bildirdi
Her şey anlattığınız gibi masumsa ailece abartıyorlar.

Yoksa küçücük bir kırıntıyla haklılarsa samimi olun ve hiç uzatmadan bitirin, hiçbir şekilde yüz göz olmadan uzaklaşın, ayrıca kendinize dikkat edin adam gaza gelip size zarar vermesin.

Davayi o acarsa o kendi taleplerini sunar ve bosanmak istiyorum der. Ancak senin de kendi haklarini almak icin karsi dava acip kendi taleplerini aunman lazim. Sonra iki dava da birlestirilip tek dava olur. Hakim kusur oranina gore kimin davasinin kazandigina bakar. Eger o da sen de davalarinizda karsilikli birbirinizden tazminat isterseniz, en kusurulu taraf kimse daha az kusurlu tarafa tazminat oder.
O zaman hem dava açıp hem de haklarımı talep edebilirim. Ben aksini bildiğim için ondan bekledim. En iyisi durumu avukatla görüşmek

Her şey anlattığınız gibi masumsa ailece abartıyorlar.

Yoksa küçücük bir kırıntıyla haklılarsa samimi olun ve hiç uzatmadan bitirin, hiçbir şekilde yüz göz olmadan uzaklaşın, ayrıca kendinize dikkat edin adam gaza gelip size zarar vermesin.
Tam bir psikopat.. Sağ çıktığıma şaşırıyorum o evden

Evet belki doğru bi hareket olmayabilir ama aldatma yok ortada. Öyle olsa bile bile eşimin hattından görüşme yapmam ki... İlk işim avukat tutmak olacak
Burda ne saçma şekillerde ne saçma hareketlerden yakalanan erkekler okuduk. Hic birşey için olmaz dememek lazım. Aynı hattanda konuşulur. Oyunda sohbet devamda eder. Vs vs eşiniz bunları bilemez. Emin olun şimdi kk dasiniz diye ve kadinsiniz diye kimse bir şey demedi. Hemen ardindan yarın erkek için konuyu açalım bakalım ne diyecekler.
Aldattığınızı bunlarla kanitlayamaz evet ama arkadaşın dedigi gibi küçük sinek

Burda ne saçma şekillerde ne saçma hareketlerden yakalanan erkekler okuduk. Hic birşey için olmaz dememek lazım. Aynı hattanda konuşulur. Oyunda sohbet devamda eder. Vs vs eşiniz bunları bilemez. Emin olun şimdi kk dasiniz diye ve kadinsiniz diye kimse bir şey demedi. Hemen ardindan yarın erkek için konuyu açalım bakalım ne diyecekler.
Aldattığınızı bunlarla kanitlayamaz evet ama arkadaşın dedigi gibi küçük sinek
Durum böyle.. Önce uzlaşalım deyip sonra takıları isteyince havadan nem kaptılar maalesef bakalım durum neyi gösterecek

Ben sizi de cesaretli buldum.
Eşiniz hastalık derecesinde kıskancmış, bu ortaya çıktığında cirkinlesecegi belli, kıytırık oyun düştüğünüz duruma degdi mi?

Back
X