Nasıl kanıtlarım?

Dava sadece bosanmak icin acilmiyor ki bosanma sonrasi haklarini da istemek icin. O acarsa o kendi haklarini isteyecek, sen acarsan sen kendi haklarini isteyeceksin. Sadece su var: ilk once o acarsa onun dilekcesi gelir ve seni ne ile sucladigini gorursun. Sen de ona karsi dava acarsin. Sen acarsan sen de bosanmak icin gerekcelerini one sureceksin. Durusmalar baslamadan once karsilikli dilekcelere cevap yaziliyor. Sonra durusma gunu veriliyor. Sen bir avukat ile gorus. Ilk once mi acalim onu mu bekleyelim diye sor. Ben ilk once acmistim.
Anlaşmalı boşanacağız eşim dava açtı eve kağıt geldi duruşma günü belli oldu. Benim tekrar dava açmama gerek yok değil mi? Bu arada kağıtta bir şey yazmıyor. Herhangi bi suçlama vs. bomboş. İlginize teşekkür ederim

Anlaşmalı boşanacağız eşim dava açtı eve kağıt geldi duruşma günü belli oldu. Benim tekrar dava açmama gerek yok değil mi? Bu arada kağıtta bir şey yazmıyor. Herhangi bi suçlama vs. bomboş. İlginize teşekkür ederim
Anlasma sartlarini kabul etmezsen durusna gunu itiraz edip davayi cekismeliye cevirme durumun var. Anlasmali bosanmada suclama fakan olmaz ama anlasma protokolunu gormeden okumadan imzalamadan esin nasil anlasmali bosanma acti anlamadim. Durusma gunu hakim protokolu okudugunda eger sartlari kabul etmezden itiraz hakkin var unutma.

Anlasma sartlarini kabul etmezsen durusna gunu itiraz edip davayi cekismeliye cevirme durumun var. Anlasmali bosanmada suclama fakan olmaz ama anlasma protokolunu gormeden okumadan imzalamadan esin nasil anlasmali bosanma acti anlamadim. Durusma gunu hakim protokolu okudugunda eger sartlari kabul etmezden itiraz hakkin var unutma.
Protokol hazırlattı bende imzaladım. Daha sonra dava açtı. Protokolde yazılanlardan haberim var yani.. Teşekkür ederim inşallah...

Back
X