Arkadaşlar dün geçen doğum yapan eltime tatlı yapacaktım bugün yaptım eşimle akşam üzeri götürdüm eşim bizi oğlumla kv ye bıraktı kendi berbere gitti neyse ben eltime girmeden yukarı kv ye çıktım tepsileri oraya bıraktım görümcem de oradaymış eltimin ilacını almaya gitmiş eczaneye sonra yukarı geldi annesinin yanına benden haberi yok içeri girdi beni farketti direk balkona çıktı zaten 5 aydır konuşmuyor benimle sildi engelledi vs sonra balkondan çıktı içeri geçti ama bana hiç bakmıyor tabi bende ilgilenmiyorum eltimin ufak oğlu yukarı çıktı bağıra bağıra onu seviyor benim oğlumu hiç sevmiyor sonra o içerdeylem sıfatını görmemek için balkona çıktım eşimi aradım ne zaman geleceksin diye birazdan dedi neyse sonra görümcemin eşi balkona çıkıp nasılsın yenge dedi teşekkür edip sen nasılsın dedim... Belliki kv önceden çay koymuş çay içeçek ler bu görümce de aşağı inmişti yengesine tekrar yukarı çıktı ben onlarla oturup çay içmemek için eltime indim tatlısını götürdüm filan ben kv yede tatlı yaptım ama benim tatlıdan koymamış kayınbabama ve kaynıma görümcemler gidince tatlıdan babama koymadığını öğrendim sinirlendim onlar var diye mi koymuyorsun o konuşmasa konuşmasın benim tatlıdan babama ve abime koyabilirdin dedim oda işte o yüzden değil filan dedi bir daha hiç bir şey yapıp getiremeyeceğim dedim zoruma gitti eşim geldi o ara üzüldüğümü gördü boşver dedi filan yani ben bu insanlara iyilikte yapsam yaranamıyorum tuhaf insanlar zaten sık sık gitmeyen insanım çık sinirime gitti sanki ben yokmuşum gibi saçma sapan davranışlar kızla ir ben bu insanı gömrüceyi görmek istemiyorum eşime bir daha gitmicemi genelde görümcemin orda olduğunu söyledim eşimde hiç Umursama görmezden gel o kim dedi sizce ne yapmalıyım görümce eşi lede konuşmuyor eşim beni savunduğu için