- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Ongorunuze guvenerek yarin davayi aciyorum tesekkurler guzel yorumlariniz icin gozumdeki perdeyi kaldirdiniz
mden
ben elimden geleini yaptim oda buna inanmisti barismistikda hep gelicem iki elim kandada olsa diyodu ilk kez dusmuslugunu anlatti bana hatta delirocem bu gidisle babamn evine kiz gibi sigindim diodu biz bi aileyiz diodu ben gel artk dedigme ni kavga etti nie simdi engelliyim whasabnda nie bana cvp versede kavga edio bilmiorum
En yakın bir tanıdığım sırf annesinin dolduruşu ile yuvasını yıktı maddi hiçbir sorunları yok,adam el üstünde tutardı ama kadının annesi hep daha fazlasını isterdi boşandılar ama adam senelerce yalvardı resmen barışalım çocuğumuz var diye vs kadın kabul etmedi şimdi ise çok ama çok pişman boşandığına keşke annemin sözünü dinlemeseydim vs eğer gerçekten eşinizi seviyor iseniz bir otobüs bileti alın gidin 100 lira olsun en fazla konuşun yüzyüze sonra siz de çok pişman olursunuz neden gitmedim diye.Dedim ya olayin sicakligiyla neyin icinde oldugumu anlamadigim bi anda atilmis bisey
Ironi o canim .bosanmak istesem niye bu kadar cirpinayimSimdi cozdum ben seni kusura bakma ama senin aklin baskalarinin cebinde oldugu surece sen daha cok kaybedersin.bazi yorumlara bakilirsa anne ve teyzenin gazina gelerek evi terk etmissin.simdide burda birinin lafiyla dava acicam diosunuz.adam sizden surekli kendi dusuncelerinle degilde baskalarinin dusunceleriyle hareker ettigin icin sogumus senden.ha buarada artik yapcak biside kalmamis bncede sen davani ac artik napsanda sana donceni zannetmiyorum
O zaman açık açık konuşun gitmek istediğinizi.Onlara gore esim gelip ozur dilemeli herseyi toplamali yani boyle soylemiolar bn boyle anliyorum
Esim beni gormek bile istemio konusmuyoruz bileEn yakın bir tanıdığım sırf annesinin dolduruşu ile yuvasını yıktı maddi hiçbir sorunları yok,adam el üstünde tutardı ama kadının annesi hep daha fazlasını isterdi boşandılar ama adam senelerce yalvardı resmen barışalım çocuğumuz var diye vs kadın kabul etmedi şimdi ise çok ama çok pişman boşandığına keşke annemin sözünü dinlemeseydim vs eğer gerçekten eşinizi seviyor iseniz bir otobüs bileti alın gidin 100 lira olsun en fazla konuşun yüzyüze sonra siz de çok pişman olursunuz neden gitmedim diye.
Hamileydim .icra geldiginde kizim 2 aylikti
Esimin beni kabul edecegini bilsem giderim ama etmezO zaman açık açık konuşun gitmek istediğinizi.
Onlara barışmak için gittiğinizi söylemenize gerek yok.sadece bi sonuca varmak için gittiğinizi söyleyin.
Yine izin vermezlerse Herşey bittiğinde aileniz de üzülmesin kızının yuvası dağıldı diye.
Bıraz gerı dursanEsim beni gormek bile istemio konusmuyoruz bile
Nerden biliyorsunuz belki herşey çok farklı olacak denemeden bilemezsiniz.Esimin beni kabul edecegini bilsem giderim ama etmez
Bende hep bu yonde kararlar aliyorum ama dayanamayip yine msj atiorumBıraz gerı dursan
Adam bır afallasa ne oluyor buna dıye
Hanı mınık mınık degıssek
Kaçsak kovaladıgımız belkı kovalar senı
demekki istemiyor adam zorla mı barışacaksınız zaten istese isterdi bunu böyle kabul edip hayatınıza devam edinben niye bu kadar gurursuzum sen nie benden bukadar nefret ettin karindim senin niye Çok özledim seni çok en kotu halini bile Nefret ediyorum gurursuz olmaktan soylediklerini hazmedemiorum ama gecmio napsam gecmio sevgim ergen gibi aglayarak yaziorum tamda senin nefret ettigin halin ama seni cok seviyorum
esimle artik bittik galiba
Ne soylesen ne yapsam cvp vermio msjimi goruo ama tik yok cok ozledim onu ama olmuyo birlesemioruz ne yapicam nasil kavusucam tekrar esime
adamın durumu mu düzeldi?
eğer hala iş değiştirip kira fatura ödeyemeyecek durumda ise neden barışmak istiyorsun?
bu şartlarda yaşamak istemediğinden terk etmişsin
nereye gidicem evimiz yokki esyalarimiz yok ki esim babasinda kalio arada kovuo her gece soylenioGururu bir kenara biraktiysaniz
Toplayin valizi ve evinize dönun cevapsiz kalan mesajlarınızdan daha etkili olur....Bazı seyleri daha net anlar ve gorursunuz.
Bak arkadasim konularini bilmiyorum evin dagilmis ve barisma cabasindasin anladigim kadariyla.Sanirim hatali davranmissin ve pismansın.nereye gidicem evimiz yokki esyalarimiz yok ki esim babasinda kalio arada kovuo her gece soylenio
Heh simdi oldu. Bence ailenin soyledikleri yuzunden hala bi yanin dogru yaptim diyordu ama yorumlara bakinca silkelendin ilk defa bu kadar acik ve netsin cunku. Esine karsi da boyle olman lazim. Cik karsisina konus elinden geleni yap. Ben hata ettim kafam karisti senin yaninda olmam gerekirken kostek oldum de bilmiyorum tekrar guvenir mi ama. Kendimi yerine koyuyorum esinin kumarda yememis baska yerlere harcamamis gecim sikintisi zor evet ama insan zor gunde belli olur zaten boyle zamanda beni tek basima birakan adama bi daha guvenmem cok zor olurdu. Esine tekrari olmayacagina inandir.Onun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez annesine deli demem ona gerksizsin demem bi fatura odemddigimde saldirmam babasiyla oturup esimle dalga gecmem ben olsam coktan beni bosamistim .cok pismanim evliligi resmen oyun gibi gormusum bundan iki ay once baristigimizda bende calisocam demistim ona o zaman karar veririz dedi bnde simdi die israr edince sen cok evin lideri oldun birakta artik bn olayim demisti yani goruniste yuvamizi o yok etti ama aslinda temelini ben simdi buradilere inandirmak zorundamiyim bilmiorum ama ben buyudum ve evlilik ne demek ogrendim ama sonuc esim benden sogumus bi adam
Zaten butun pismanliklarimi ona anlattiktan sonra baristik ama cok gereksiz bisey icin tartisti ve engellendimHeh simdi oldu. Bence ailenin soyledikleri yuzunden hala bi yanin dogru yaptim diyordu ama yorumlara bakinca silkelendin ilk defa bu kadar acik ve netsin cunku. Esine karsi da boyle olman lazim. Cik karsisina konus elinden geleni yap. Ben hata ettim kafam karisti senin yaninda olmam gerekirken kostek oldum de bilmiyorum tekrar guvenir mi ama. Kendimi yerine koyuyorum esinin kumarda yememis baska yerlere harcamamis gecim sikintisi zor evet ama insan zor gunde belli olur zaten boyle zamanda beni tek basima birakan adama bi daha guvenmem cok zor olurdu. Esine tekrari olmayacagina inandir.
Aydinlandim tesekkurler.sen esıni
" hint kumasi degik kizimin babasi o " diye sahipleniyosunya
esin sana bi mesaji bile cok goruyo
bil istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?