nasil kavusurum esime

Ongorunuze guvenerek yarin davayi aciyorum tesekkurler guzel yorumlariniz icin gozumdeki perdeyi kaldirdiniz

Simdi cozdum ben seni kusura bakma ama senin aklin baskalarinin cebinde oldugu surece sen daha cok kaybedersin.bazi yorumlara bakilirsa anne ve teyzenin gazina gelerek evi terk etmissin.simdide burda birinin lafiyla dava acicam diosunuz.adam sizden surekli kendi dusuncelerinle degilde baskalarinin dusunceleriyle hareker ettigin icin sogumus senden.ha buarada artik yapcak biside kalmamis bncede sen davani ac artik napsanda sana donceni zannetmiyorum

Demek ki onun da onuru gururu çok kırılmış ben öyle anlıyorum. İnsanlar böyle dönemlerde suçlayacak birini ararlar normal bu. Üstüne gitmeyin o halde ve ona sadece şunu söyleyin: Çocuğunla biraraya gelmeni çok istiyorum başka bi isteğim yok..

Dedim ya olayin sicakligiyla neyin icinde oldugumu anlamadigim bi anda atilmis bisey
En yakın bir tanıdığım sırf annesinin dolduruşu ile yuvasını yıktı maddi hiçbir sorunları yok,adam el üstünde tutardı ama kadının annesi hep daha fazlasını isterdi boşandılar ama adam senelerce yalvardı resmen barışalım çocuğumuz var diye vs kadın kabul etmedi şimdi ise çok ama çok pişman boşandığına keşke annemin sözünü dinlemeseydim vs eğer gerçekten eşinizi seviyor iseniz bir otobüs bileti alın gidin 100 lira olsun en fazla konuşun yüzyüze sonra siz de çok pişman olursunuz neden gitmedim diye.

Ironi o canim .bosanmak istesem niye bu kadar cirpinayim

Onlara gore esim gelip ozur dilemeli herseyi toplamali yani boyle soylemiolar bn boyle anliyorum
O zaman açık açık konuşun gitmek istediğinizi.
Onlara barışmak için gittiğinizi söylemenize gerek yok.sadece bi sonuca varmak için gittiğinizi söyleyin.
Yine izin vermezlerse Herşey bittiğinde aileniz de üzülmesin kızının yuvası dağıldı diye.

Esim beni gormek bile istemio konusmuyoruz bile

Esimin beni kabul edecegini bilsem giderim ama etmez

demekki istemiyor adam zorla mı barışacaksınız zaten istese isterdi bunu böyle kabul edip hayatınıza devam edin

adamın durumu mu düzeldi?
eğer hala iş değiştirip kira fatura ödeyemeyecek durumda ise neden barışmak istiyorsun?
bu şartlarda yaşamak istemediğinden terk etmişsin

Gururu bir kenara biraktiysaniz
Toplayin valizi ve evinize dönun cevapsiz kalan mesajlarınızdan daha etkili olur....Bazı seyleri daha net anlar ve gorursunuz.

adamın durumu mu düzeldi?
eğer hala iş değiştirip kira fatura ödeyemeyecek durumda ise neden barışmak istiyorsun?
bu şartlarda yaşamak istemediğinden terk etmişsin
Gururu bir kenara biraktiysaniz
Toplayin valizi ve evinize dönun cevapsiz kalan mesajlarınızdan daha etkili olur....Bazı seyleri daha net anlar ve gorursunuz.
nereye gidicem evimiz yokki esyalarimiz yok ki esim babasinda kalio arada kovuo her gece soylenio

nereye gidicem evimiz yokki esyalarimiz yok ki esim babasinda kalio arada kovuo her gece soylenio
Bak arkadasim konularini bilmiyorum evin dagilmis ve barisma cabasindasin anladigim kadariyla.Sanirim hatali davranmissin ve pismansın.
Esin neredeyse yanina git o zaman
Hem pismanligini anlar
Hemde eger niyeti tekrar yuvasini kurtarmak olursa caresini bulur ve yeniden bir yerden baslarsiniz.
Ha bu kadar sıkıntiyi cekmem o da hataliydi diyorsaniz da bilemem...
Cevremde yanlis kararlar alarak ayrilma asamasinda olan insanlarin da bu sekilde tekrar barismis oldugunu gorerek tavsiye verdim.
Bana uyar mi uymaz ama cok pismansaniz ve gururu bir kenara attiysaniz bir zahmet size uysun.

Heh simdi oldu. Bence ailenin soyledikleri yuzunden hala bi yanin dogru yaptim diyordu ama yorumlara bakinca silkelendin ilk defa bu kadar acik ve netsin cunku. Esine karsi da boyle olman lazim. Cik karsisina konus elinden geleni yap. Ben hata ettim kafam karisti senin yaninda olmam gerekirken kostek oldum de bilmiyorum tekrar guvenir mi ama. Kendimi yerine koyuyorum esinin kumarda yememis baska yerlere harcamamis gecim sikintisi zor evet ama insan zor gunde belli olur zaten boyle zamanda beni tek basima birakan adama bi daha guvenmem cok zor olurdu. Esine tekrari olmayacagina inandir.

Zaten butun pismanliklarimi ona anlattiktan sonra baristik ama cok gereksiz bisey icin tartisti ve engellendim

sen esıni
" hint kumasi degik kizimin babasi o " diye sahipleniyosunya
esin sana bi mesaji bile cok goruyo
bil istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…