- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Esimden ayri oldugum icin cok uzgunum ama bi yandanda iyki yasandi diyorum yoksa ben hep annesini dinleyen ona gunlu rapor veren salak bi kiz olmaya devam edecektim umarim sonumuz guzel olur"Onun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez..." vs içerikli itirafınızı okudumda hani demiştimya diğer konunuza oldukça sert bir yorum yazmıştım diye şimdi görüyorumki az bile yazmışım.
hatalarınız alttan alır cinsten değil, eşinize yaptığınız saldırganlık ve hakaretler, annesine hakaret etmeniz hepsi korkunç şeylerde heleki babasıyla oturup eşinizle dalga geçmenize cidden kanım dondu. bir insan eşine bunu yapmaz, yapamaz, yapmamalı.
fakat öteki yandan hatalarınızı görmeniz, ne yaptığınızın farkında olup pişman olmanız, tövbe etmeniz çok güzel, bu yönden takdir ettim sizi.
sakın diğer aksi yorumlara aldanıpta kendinizi haklı görme yanlışına düşmeyin. zira haklı değilsiniz.
bu dünyanın en büyük sorunu empati yoksunluğu ve kendini haklı görme hastalığı, bunlar olması dünya çok daha yaşanılacak biryer olurdu. sakın bu hatalara düşmeyin.
kaldıki siz biz herkes sizi haklı görsede Hakk'ın nazarında haklı olmadıkça herşey boş.
özür dileyin, gerektiğinde özür dilemek gurursuzluk zayıflık değil bir erdemdir. ve sizin durumunda zaten kati suretle özür dilemeniz zaten gerekiyor.
bu dünyada başımıza herşey gelebilir, ölebiliriz, sakat kalabiliriz, iflas edebiliriz, bir işte tutunamayabiliriz, evimize icrada gelebilir, vs vs vs bunlar bizim bizim tercihimiz ve isteğimiz değil, zaten bunlar kontrolumuzdede değil. ama babasıyla oturup eşimizle dalga geçmek ve diğer yaptığımız yanlışlar bizim kontrolumuzde, ve yapıp yapmamak bizim tercihimiz.
velhasılı hatalısınız. iki kere iki dört eder. hatalısınız.
özrünüzü dileyin ve yuvanız için mücadele edin. bunlar sizi gurursuz yapmaz.
Allah affetsin.
hakkınızda hayırlısını dilerim.
İnşaallah sonunuz çok güzel olur.Esimden ayri oldugum icin cok uzgunum ama bi yandanda iyki yasandi diyorum yoksa ben hep annesini dinleyen ona gunlu rapor veren salak bi kiz olmaya devam edecektim umarim sonumuz guzel olur
Teşekkur ederim :)İnşaallah sonunuz çok güzel olur.
diyorumya hatalarınızın farkında olmanız çok güzel. bunu yitirmeyin ve gereğini yapın.
sabredin, dua edin.
tekrar hakkınızda hayırlısını dilerim.
Tesekkur ederimHiç bir şey için geç değil. Kızını babasız bırakma esşine sahip çık. Destek ol ve ona güven ver. Annene rapor verceğine gir bi işe çalış ve evine eşine yardım et. Hadi kal sağlıcakla
Allah razi olsun aminEşini al karşına herşeye sıfırdan başla. Bazı şeyleri bitirmek kolay ama kazanmak zordur. Buda senin sınavınmış. Asla pes etme. Ayrılmanın sırasındeğil şimdi. Adam yapmış bi hata içine sinen iş bulsaydı zırt pırt çıkmazdı zaten. Üstesinden gelinmeyecek şeler değil bunlar. Babannemin bi lafı var eşine hürmet et kızım der. İki gün sonra annenin de yanına sıgmazsın. Allah yardımcın olsun ve aile birliğini korusun.
daha önceki konunuzda eşiniz sizi eklediğinde bile kabul etmemiştiniz şimdi neden yaygara yalvarsınmı istiyorsunuz sizin tavrınıza karşılk vermiş sadeceKizlar hala bana cvp vermio
Yuzsuz olarak gorsende seni seviyorum belki bana guvenmiosun ne diyebilirim daha dogrusu ne dusundugunu neoldugunuda bilmiorum ya neyse iki elim kanda olsa gelicem diyen adam ne diosun sen lan biz sevgilimiyiz kari kocayiz diyip benle kavga eden biz aileyiz dien adam hadi gel dedigimde birden bnmle kavga edip bni engelledi nedenini ne kadar dusunsemde bulamiyorum neyse kizimla seni seviyoruz ii geceler
En son bu msji attim bi kac saat sonra gordu ama tik yok
Sabah kizini yolladim gordu ama tik yok
Kizlar hala bana cvp vermio
Yuzsuz olarak gorsende seni seviyorum belki bana guvenmiosun ne diyebilirim daha dogrusu ne dusundugunu neoldugunuda bilmiorum ya neyse iki elim kanda olsa gelicem diyen adam ne diosun sen lan biz sevgilimiyiz kari kocayiz diyip benle kavga eden biz aileyiz dien adam hadi gel dedigimde birden bnmle kavga edip bni engelledi nedenini ne kadar dusunsemde bulamiyorum neyse kizimla seni seviyoruz ii geceler
En son bu msji attim bi kac saat sonra gordu ama tik yok
Sabah kizini yolladim gordu ama tik yok
En ufak bi mali kriz dediginiz kiralar odenmedigi icin evimdeki butun esyalara icra el koydu bebegimin besigi hersey .ve hemen birakip gelmedim toparlanamayinca mecbur kaldimeğer hatanı anladıysan mesajı falan bırak adamın ayağına gidip özür dile ve seni affetmesini um. demek ki çok kırılmış ve sana güvenmiyor.. btüün gururunu ayaklar altına al zira hatalı sensin terk eden sensin madem bu yuvayı kurtarcam diyorsun düzeldiğine inandır, en ufak bi mali krizde de evini boşaltma.
Gitmem imkansiz doguluyum ve burda oyle her istedigini yapamiosun cunku kendi rizamla babamn evine geldimÖnceki konunda ben sana hak vermiştim ama kendi yaptıklarını hiç söylememiştin ki be canm.o hatalar yapmış ama sende tavrınla onu aşagılamalarınla saldırmalarınla yüz üstü bırakmanla ilişkinizi daha kötü hale getirmişsin.üstelik araya bukadar zaman ve soğukluk girmiş.işin çok zor ama madem seviyorum istiyorum diyosun bidaha yazma cevap alamadıkça ve üstüne gittikçe kendini daha itici duruma düşürebilirsin.kurtarmanız çok zor gibi ama son kez bi hamle yapıp yanına gitmelisin belki seni bebeğini görünce farklı olur bilemiyorum çokta umutlanma ama en azından ben elimden geleni yaptım dersin ilerde
En ufak bi mali kriz dediginiz kiralar odenmedigi icin evimdeki butun esyalara icra el koydu bebegimin besigi hersey .ve hemen birakip gelmedim toparlanamayinca mecbur kaldim
Nedenini hicbi zaman ogrenemedimneden o kdr icralık olduunz peki eşim sürekli iş değiştiriyor demişsin detayları yok keyfi mi çıkıyor işten kovuluyor mu nedir. sen çalışmayı düşünmedin mi hiç.
Haklısın herkesin şartları bir olmuyor yani çocuklu bi kadınsın babandan izin alman bize tuhaf geliyor belki ama senin şartlarını bilemeyiz.üzülüyorum böyle çaresiz güçsüz kadınlara sadece.ama başka türlü şansın yok gibi.bisüre sessiz kal bari üstüne gitme arama yazma.aradan biraz zaman geçince napıcaz böyle olmuyorsa dava açalım de ona cevap verir sanırım.eğer açalım dersede zaten bitmiş demekki onun için yoluna bakarsın mecburGitmem imkansiz doguluyum ve burda oyle her istedigini yapamiosun cunku kendi rizamla babamn evine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?