- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Aynen oyle ama cok sogumuski artik bana cvp vermio ne yapacagimi bilmiorum bi yanim sus artik gorur belki pismanligini dio bi yanim inanmiyosa peki dioSen bile bu surecte cok sarsilmissin o evin erkegi ne haldedir kim bilir .Bir erkek icin fatura odeyememek bile cok incitirken kaldi ki yuvanin dagilmasi tüm anilarinin yok olmasi ...Belki senin degistigine inanmiyordur kendini ispatlaman lazim .Hatali oldugunu itiraf ettiğin icin bunlari yaziyorum degilse hayatina bak derdim
Belki aile buyukleri araya girerek halledilebilirAynen oyle ama cok sogumuski artik bana cvp vermio ne yapacagimi bilmiorum bi yanim sus artik gorur belki pismanligini dio bi yanim inanmiyosa peki dio
Nasil bi arabuluculuk olacak ki benim ailememi gelip kizin artik uzulmeyecek hadi barissinlar diyecekler yoksa esimemi gidip karin artik sana saygi duyacak seni erkek gibi gorecek diyecek hangi tarafi toparlayacaklar .is benle esimde bitio ama iletisim kuramiyoruzBelki aile buyukleri araya girerek halledilebilir
Iyi de bunlari söylemelerini kastetmedim kocaman insanlarsiniz ustelik siz de ebeveynsiniz . bir yemek organize edilebilir ne bileyim kültürünüzü bilmiyorum biraz düşünürseniz bir yol bulursunuz benceNasil bi arabuluculuk olacak ki benim ailememi gelip kizin artik uzulmeyecek hadi barissinlar diyecekler yoksa esimemi gidip karin artik sana saygi duyacak seni erkek gibi gorecek diyecek hangi tarafi toparlayacaklar .is benle esimde bitio ama iletisim kuramiyoruz
Haklisiniz ama ayni sehirde degilizIyi de bunlari söylemelerini kastetmedim kocaman insanlarsiniz ustelik siz de ebeveynsiniz . bir yemek organize edilebilir ne bileyim kültürünüzü bilmiyorum biraz düşünürseniz bir yol bulursunuz bence
Aydinlandim tesekkurler.
Kafam o kadar dolu ki su anda size cvp yazarken bile duraksayarak yaziorum esime ne yazicam bilmiorumbakin simdi burda yaziyosunuz burda bu kadar kisiye yazip bize pismanliginizi anlatacaginiza esinize anlatabilirsiniz..
cok gec kalmadan ailesi esini daha fazla doldurmadan harekete gecmen lazim
ayrica o esine attigin mesaj da bana cok caresizce cok sacma geldi resmen esine yalvarmissin bu esini daha cok simartir
bizim ulkemizde erkek hatali da olsa hatasiz da olsa kadin yalvarip yakarinca cok simariyorlar temelli geri kaciyorlar hint kumaslari..
senin atacagin mesaj soyle olmaliydi " sen de bende hataliyiz ama benim hatalarim daha fazla hatalarimin farkindayim vok pismanim ( illa ki esinin de hatasi olmustur ) bi kizimiz var onun icin son kez oturup konusalim ciddi bi sekilde herseyi apacik" de
adam zaten bunalmis iflas ne demek cok agir bisey bi de sen tekme atinca adam daha kotu olmustur ustelik kizindan da oldu adam
kesinlikle oturun konusun bu evlilik oyle hemen bitmemeli para yuzunden
Keske gitme ihtimalim olsa ama malesef oyle bi aile yapim yok tek basima disari cikamiorum bileBence kalk git . Reddecegini bile bile gidersen o zaman anlar pişman olduğunu.
Madem pişmansın, hatalisin git kurtar yuvanı.
Evet pişmansan ve yuvanı kurtarmak istiyorsan elini masaya vurup, kızımı da alıp kocamin yanina gidiyorum diyip çıkacaksın işte o zaman esin seni kabul eder . Herkes hata yapabilir önemli olan bunların farkına varmak . Siz hatanızın farkındasınız bu yüzden gereğini yapın ve ait olduğunuz yere eşinizin yanina gidin.Keske gitme ihtimalim olsa ama malesef oyle bi aile yapim yok tek basima disari cikamiorum bile
Bi evimiz olsaydi belki ama simdi ben gidiorum diyip gidemem gidecek yer yokEvet pişmansan ve yuvanı kurtarmak istiyorsan elini masaya vurup, kızımı da alıp kocamin yanina gidiyorum diyip çıkacaksın işte o zaman esin seni kabul eder . Herkes hata yapabilir önemli olan bunların farkına varmak . Siz hatanızın farkındasınız bu yüzden gereğini yapın ve ait olduğunuz yere eşinizin yanina gidin.
Evinize ne oldu ?Bi evimiz olsaydi belki ama simdi ben gidiorum diyip gidemem gidecek yer yok
IcraEvinize ne oldu ?
Umarım toparlarsınız.
Valla çözüm hatanı kabul edip gerçekçi olmak. Hatalarından bahseden, bu yaşananların seni yiprattigini ama zaman geçtiğini ve artık daha sakin dusunebildigini, en önemlisi olayların üzeri den canan geçtikçe çok yanlış tepkiler verdiğini fark ettiğini, pişman olduğunu ve en önemlisi artık daha olgun olduğunu hatalarından ders aldığını bunu telef etmek istediğini falan anlatan içten bir mektup yaz. Ne diyecek bakalimBunlarin bende farkindayim .cozum ariyorum
Eşinizin yanına gidin ve yüz yüze görüşün. Mesajla , telefonla olmaz. Başka şehirdeyim diye bahane üretmeyin. Evet onun da olmuş hataları ama şu yazdıklarınızdan sonra eşinizi çok rencide etmişsiniz.Onun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez annesine deli demem ona gerksizsin demem bi fatura odemddigimde saldirmam babasiyla oturup esimle dalga gecmem ben olsam coktan beni bosamistim .cok pismanim evliligi resmen oyun gibi gormusum bundan iki ay once baristigimizda bende calisocam demistim ona o zaman karar veririz dedi bnde simdi die israr edince sen cok evin lideri oldun birakta artik bn olayim demisti yani goruniste yuvamizi o yok etti ama aslinda temelini ben simdi buradilere inandirmak zorundamiyim bilmiorum ama ben buyudum ve evlilik ne demek ogrendim ama sonuc esim benden sogumus bi adam
yaptiklarin agir olmus geri donecegini sanmiyorumKapiya geldi kovdum msjlarina cvp vermedi boyle 5 ayi gecirdim sonra msj attim tekrar aile olalim die bi sekilde baristik bi iki ay konustuk ama hep soyledigi sey cok sogudum senden yaptiklarini unutamiorum diodu sanki o degil yuvamizi yok eden hep gelicem sizi almaya diodu taki iki hafta onceye kadar cok uzuluorum gel artik dedim uzulmek bizim kaderimizde var dedi bnde nie diyince kavga etmeye basladi sevmedigini soyledi ve ayrildik iki haftadir engelliyim whatsaapta instagramdan yaziorum cvp vermio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?