- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Bence sadece kizini merak ediyor ve resimlerini gormek istiyor. Sizlik bir durum yok.Kizima actigim instagram hesabindan one hep msj atiodum istekde gondermistim simdi kabul edip oda istek gondermis bu bi gelismemmi
InsallahU
Umarım toparlarsınız.
esin kirgin sana belki gelmez senin bulundugun sehireKafam o kadar dolu ki su anda size cvp yazarken bile duraksayarak yaziorum esime ne yazicam bilmiorum
Icralik olunca bosanmakmi gerekiyor.Evimiz icralik oldu babamn evne dondum 7 8 ay lluo
tabıkı evet cook sevındım. Onu kaybetmeyın :)Kizima actigim instagram hesabindan one hep msj atiodum istekde gondermistim simdi kabul edip oda istek gondermis bu bi gelismemmi
Bosanmadim baska carem olmadigi icin elimde bebek oldugu icin babamn evine geldimIcralik olunca bosanmakmi gerekiyor.
Yaa çok tatlisiniz :) ama arkadasin dedigi gibi kizimi gormek icin eklemistr yine umidimi kaybetmiorumtabıkı evet cook sevındım. Onu kaybetmeyın :)
Tamamda niye arayip sormuyor.Bosanmadim baska carem olmadigi icin elimde bebek oldugu icin babamn evine geldim
Ilk geldigimde memelekete geldi bizi almaya bn kapidan kovdumTamamda niye arayip sormuyor.
Sizde biraz sessiz kalin aramayin. Esinizde kafasini dinlesin. Ortalik durulsun. Birde su soz var. Kacan kovalanirmis. Birakinda o sizi kovalasin.Ilk geldigimde memelekete geldi bizi almaya bn kapidan kovdummsjlar atti cvp vermedim .simdi pismanim
Bunu basaramiyorum biraz duygusallassam hemn ona msj atiorum tam bir ergenim cunkuSizde biraz sessiz kalin aramayin. Esinizde kafasini dinlesin. Ortalik durulsun. Birde su soz var. Kacan kovalanirmis. Birakinda o sizi kovalasin.
Allah razi olsun amin insallahben diğer konunuzada yorum yazmıştım hatta oldukça sert bir yorum yazmıştım. zira bana göre haciz gelmesi evi terk sebebi değildir. elbette sizin yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz, o yorum o konuda kaldı.
bence sabredin, duayı asla terk etmeyin. eğerki eşiniz mecburiyetten ve utançtan dolayı sizi bu durumda bıraktı ise ben onun psikolojisini düşünmek dahi istemem. kim bilir ne halde. düşünün sizin yüzünüzden eve haciz geliyor, eşiniz evi terk ediyor, siz nasıl bir psikolojide olurdunuz? muhtemelen utanç içinde olmalı eşiniz şu an.
bu yüzden eğerki eşiniz buna değer ise, sizi seviyor ise, sadık ise hatalarından pişman ise, ne gerekirse yapın, sabırla bekleyin, bunun gurursuzlukla alakası yok. yuvanıza sahip çıkıyorsunuz Allah aşkına ne gururu?
bence mutlu olmayı hak ediyorsunuz. İnşaallah eşiniz işlerini bir an önce yoluna koyar ve bir an önce biraraya gelirsiniz.
Büyümüş gibi değilsin birde yaptiklarin kolay hazmedilir gibi değil demek üstüne saldırmak babası ile birlikte dalga geçmek ergen gibi yuvayı sen zaten kökten yıkmışıniki eşini adam yerine koymamişin bile bence artık esin sana güvenmez ki.cok haklı sen kendin gibi birine döner misin samimi cevap ver amaOnun tek hatasi surekli is degistirmesi .benim hatalarim say say bitmez annesine deli demem ona gerksizsin demem bi fatura odemddigimde saldirmam babasiyla oturup esimle dalga gecmem ben olsam coktan beni bosamistim .cok pismanim evliligi resmen oyun gibi gormusum bundan iki ay once baristigimizda bende calisocam demistim ona o zaman karar veririz dedi bnde simdi die israr edince sen cok evin lideri oldun birakta artik bn olayim demisti yani goruniste yuvamizi o yok etti ama aslinda temelini ben simdi buradilere inandirmak zorundamiyim bilmiorum ama ben buyudum ve evlilik ne demek ogrendim ama sonuc esim benden sogumus bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?