nasil kavusurum esime

Kafam o kadar dolu ki su anda size cvp yazarken bile duraksayarak yaziorum esime ne yazicam bilmiorum
esin kirgin sana belki gelmez senin bulundugun sehire
o yuzden mesajlarla ikna etmeye bak ki gelsin konusun
ailen de ne derse desin ortada bi cocuk var kolay mi oyle
bi de kendine sordun mu " ben geri donsem barissak esimle bu sıkıntılari asabilirim dar zamanlarda da yaninda olurum yine eskisi gibi oluruz ben de calisirim telafi ederiz" diyebiliyosan git konus ama yapamam diyosan bosuna ahlanip vahlanma sen de kendine bi yol ciz adam da yoluna baksin
zaman instegramda arkadasligimi kabul etti diye umitlenme zamani degil siz ergen degilsiniz erkek olsam sizi ben de affetmezdim ama ortada bi kiz cocugu var onun hatirina affeder belki hatanin cogu da sizde kesinlikle bulusmaniz lazim..
gitsem gidecek ev yok diyorsun eve gitmiceksinki bi yerde oturup konuscaksiniz adam icralik olmus sonucta barisirsaniz bu saatten sonra ne yapacaksiniz onlari konuscaksiniz caliscaksiniz ikinizde borc harc kurtulmaya bakcaksiniz
ailem izin vermez diyosun da ortada cocuk var disarda oturup konusmanin nesi kotu kocan senin hala sonucta. sen de kılımi kipirdatmadan barisalim diyosun o zmn hayatta olmaz....
adamlar hata yapinca kapimizda kole olsun istiyoruz ama kadin hata yapinca yine de beklesin adam pesinden kossun istiyoruz oyle olmaz...

Gelse bile barışsanız bile bu yaşadığınız olay hazmedilemeyecek. Sürekli gündeme gelecek. Adamın aklında hep soru işareti olacak,yarın yine param bitse yine gidecek diye düşünecek.
Siz zor zamanda eşinize destek olmak yerine keyfiniz bozulmasın diye kaçmışsınız. Şimdi pişman olsanız ne olmasanız ne ?

Evlilik iyi günde kötü günde beraber olmak demek.
Adamı zor zamanında yalnız bırakmışsınız. Tesleyebileceğiniz her şekilde terslemişsiniz.
Şimdi de niye arayıp sormuyora dönmüş olay.
Keşke ayaklarınız biraz yere bassaymış davranışlarınızla alakalı olarak.

Ya nasıl bir toplumda yaşıyorsak nasıl yetistirildiysek biz kadınarin cogu yanlız kalma korkusuyla neler yapıyoruz ya üzüluyorum ben bu duruma. Siz de adama pişman olmak için zaman vermemissiniz ki bir rahat bırakın adamı dinlesin kafasını sizde kendinizi dinleyin nasibinizde varsa zaten tekrar bir araya gelirsiniz.

ben diğer konunuzada yorum yazmıştım hatta oldukça sert bir yorum yazmıştım. zira bana göre haciz gelmesi evi terk sebebi değildir. elbette sizin yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz, o yorum o konuda kaldı.
bence sabredin, duayı asla terk etmeyin. eğerki eşiniz mecburiyetten ve utançtan dolayı sizi bu durumda bıraktı ise ben onun psikolojisini düşünmek dahi istemem. kim bilir ne halde. düşünün sizin yüzünüzden eve haciz geliyor, eşiniz evi terk ediyor, siz nasıl bir psikolojide olurdunuz? muhtemelen utanç içinde olmalı eşiniz şu an.
bu yüzden eğerki eşiniz buna değer ise, sizi seviyor ise, sadık ise hatalarından pişman ise, ne gerekirse yapın, sabırla bekleyin, bunun gurursuzlukla alakası yok. yuvanıza sahip çıkıyorsunuz Allah aşkına ne gururu?
bence mutlu olmayı hak ediyorsunuz. İnşaallah eşiniz işlerini bir an önce yoluna koyar ve bir an önce biraraya gelirsiniz.

Allah razi olsun amin insallah

Büyümüş gibi değilsin birde yaptiklarin kolay hazmedilir gibi değil demek üstüne saldırmak babası ile birlikte dalga geçmek ergen gibi yuvayı sen zaten kökten yıkmışıniki eşini adam yerine koymamişin bile bence artık esin sana güvenmez ki.cok haklı sen kendin gibi birine döner misin samimi cevap ver ama

Bence adam size cevap yazmayıp peşinizden koşmayı bırakınca kıymete binmiş...ayrıca madem ekonomik problemleriniz vardı çocuk niye yaptınız...kaç yaşındasın sen.tam bir ergen kafası mevcut sende...adam şimdi sana dönse,sen yüne başlarsın adamı kovmaya,anneni dinlemeye vs vs.lütfen kendiniz büyümeden çocuk yapmayın hatta evlenmeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…