- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Olan derslere mi olsun...ders çalışılır tabi..başka şeyleri kes...Birlikte ders çalışıyoruz, bunu kessem mi mesela
Yerimde başkası olsa 1000 kere tavlardı hayir söz konusu güzellik de değil nice kadınların yanında nice erkekler var ben her gün birlikte olup sohbet edip tavlayamiyorsam püh banaOlan derslere mi olsun...ders çalışılır tabi..başka şeyleri kes...
Herkes bence yanlış bir ifade olmuş. O kadar fazla ki, bir sürü kadın demem gerekiyordu aslında. bilirsiniz öyle kadınları etkilemek için kadınlığını öne çıkartarak kaşı ayrı gözü ayrı oynar. Anladınız siz :)herkes yapıyor demişsiniz ya merak ettim nasıl yapılıyor ne denince cilve oluyor
-öküzüm evet- ama valla meraktan soruyorum
Mücadele ne yaa. Bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Zamanında duvarıma ne yazmışım bi bak :) Hangisi olduğunu anlayacaksın görünce.GELİŞME: Bugün eski kız arkadaşıyla görüştüğünü mesajlaşıtığını öğrendim. (öylesine konuşuyoruz diyor) Zaten aptal değilse ilgimi anlamıştır. Olmadı hanımlar.. Mücadele etmek isterdim ama çok yorgunum ben
Mücadeleden kastım uğraşmak, taktik yürütmek istemiyorum. Biliyorum ki boşa çıkacak. Eski sevgilimden sonra ilk kez birine bi şeyler hissetmiştim olmadı bugün mutsuzdum bayağı.. Bakıyorum hemen:)Mücadele ne yaa. Bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Zamanında duvarıma ne yazmışım bi bak :) Hangisi olduğunu anlayacaksın görünce.
Ben de kendimi kaptırmıştım. Aslında o kızla hicbisey olmaz diyor ama o zaman ne maksatla konuşuyor çok saçma. Çok çok üzgünüm bugünGüzel duyguların var aşk davetsiz misafir geldi yüreğine, ona baktin rahat ettirdin ama gidecekse bırak gitsin. Güzel haberler bekliyordum. Seninle beraber ben de üzüldüm. Daha fazla umitlenmeni istemediği için eski kız arkadaşıyla görüştüğünü anlattı sanırım. Bunca zamandır niye bahsetmedi sence? Çocuğu tam tanımadığımız için bir şey söylemek zor. Gül gibi kız varken sen tut adı üstünde- eski - kız arkadaşla mesajlaş. Yarın öbür gün o kız onun kalbini kıracak .... Mutlu sona kitlendim ya...kabul edemiyorumzamanla iyileşeceksin kuzum ...az sabret.
Önemli işlerim var de ...merak etsin ...onun dışında da bir hayatın var sonuçta...Bugün okula gitmek istemedim. Bana mesaj atmış "lonely neden gelmiyorsun gelsene" diye. Inanin içimden gelmiyor. Dün yüzümden düşen bin parçaydı. Ne oldu dedi başka sebep uyduruverdim. Senin yüzünden diyemedim. Mesajına cevap da vermedim
Bi de bana çarşamba şurdayım o zaman perşembe görüşürüz tamam mı diyor. Geçistirdim eski sevgilisiyle görüştüğünü duyduğumdan beri başımdan sanki kaynar sular döküldü inanın. Mücadele etmek isterdim hâlâ taktik yürütmek isterdim ama inanın gücüm yokNeyse erkek
Önemli işlerim var de ...merak etsin ...onun dışında da bir hayatın var sonuçta...
Eski sevgili bunu kiskanmiyor mu? Taktik yürütmek bu saatten sonra anlamsız tabi....Bekar değil evliyim ben. Ama eşim sosyal arkadaşlarıyla (bayan) baş başa bir yerlerde vakit geçirse çok kıskanırım. Bu çocuk eski sevgilisine seninle vakit geçirdiğini söylüyor mu acaba? İlginç gerçekten. Belki de ben çok eski kafaliyim bilmiyorum ...simdiki nesli anlamaya çalışıyorum.Bi de bana çarşamba şurdayım o zaman perşembe görüşürüz tamam mı diyor. Geçistirdim eski sevgilisiyle görüştüğünü duyduğumdan beri başımdan sanki kaynar sular döküldü inanın. Mücadele etmek isterdim hâlâ taktik yürütmek isterdim ama inanın gücüm yok
Yahu ben eski sevgilisini kıskanıyorum, eski sevgilisi nasıl beni kıskanmıyor çok ilginç gerçekten haklısın. Biliyordur takildigimizi çünkü insta hikayelerde falan paylaşıyor kulağına gidiyordur eminim. Nasil bir şey anlamadım kiEski sevgili bunu kiskanmiyor mu? Taktik yürütmek bu saatten sonra anlamsız tabi....Bekar değil evliyim ben. Ama eşim sosyal arkadaşlarıyla (bayan) baş başa bir yerlerde vakit geçirse çok kıskanırım. Bu çocuk eski sevgilisine seninle vakit geçirdiğini söylüyor mu acaba? İlginç gerçekten. Belki de ben çok eski kafaliyim bilmiyorum ...simdiki nesli anlamaya çalışıyorum.
Ya içim burkuldu gelişmeyi okuyunca...yani her harketi bakisi durusu konusmasi anlamamaniz imkansiz size karsi bi hissi varsa..yani en son anlayacak hatta hic anlayacamayacak bizleriz..onunla qrkadas kalmak bile yeter diyosan biraz daha belli et bu kiz arkadasla mesajlasmaya bozuldugunu ve biraz geri çek kendini gerekirse bikac gün ders de calisma...yani mesela ben olsam ( coktan söylerdim ben catlarimmm cünküm:) ) masada konusurken iliski muhabbetie getirir eski kiz arkadas muhabbetine deginir onu övüp sen nelere layiksin benim gözümden kendini bi görsen derdim ..neyse sen macera ariyosun yada zaman dolduruyosun kizla de neyse ya benim biraz işlerim vardi de ve kibarca kalk ve çekil bikac gün...Bugün okula gitmek istemedim. Bana mesaj atmış "lonely neden gelmiyorsun gelsene" diye. Inanin içimden gelmiyor. Dün yüzümden düşen bin parçaydı. Ne oldu dedi başka sebep uyduruverdim. Senin yüzünden diyemedim. Mesajına cevap da vermedim
Kız arkadaşı hakkında olumsuz bile konuştum. Tabiri caizse kız bunun ağzına ediyor bu hâlâ konuşuyor. Hatta ağır bir laf bile söylemiş kız ona. Ben de "bunu diyen insan kötü kalplidir net kusura bakma" demiştim. Kız hakkında baya olumsuz konusuyorum yani tanımadığım halde. Mesela fotoğrafını gösterdi yanımızdaki bir başka kişi "aa çok güzelmiş" derken, ben "yoo neresi güzel X(hoşlandığım kişi) çok daha iyi" dedim. Kaç kez konuştuklarına kızdığımı bozulduğumu da söylüyorum. Hatta bir arkadaşımız daha var, onunla da güzel gülmeli sohbet etti diye baya trip atmıştım. Bana en sonunda "yaa lonely onun canı cehenneme" demişti.Ya içim burkuldu gelişmeyi okuyunca...yani her harketi bakisi durusu konusmasi anlamamaniz imkansiz size karsi bi hissi varsa..yani en son anlayacak hatta hic anlayacamayacak bizleriz..onunla qrkadas kalmak bile yeter diyosan biraz daha belli et bu kiz arkadasla mesajlasmaya bozuldugunu ve biraz geri çek kendini gerekirse bikac gün ders de calisma...yani mesela ben olsam ( coktan söylerdim ben catlarimmm cünküm:) ) masada konusurken iliski muhabbetie getirir eski kiz arkadas muhabbetine deginir onu övüp sen nelere layiksin benim gözümden kendini bi görsen derdim ..neyse sen macera ariyosun yada zaman dolduruyosun kizla de neyse ya benim biraz işlerim vardi de ve kibarca kalk ve çekil bikac gün...
Aynen anlamiyorsa ya konduramiyor sizin boyle bi histe olacaginizi yada samkmiyetinize veriyor hareketlerinzii yani amanin onu kanka gibi sahipleniyosunuz mu saniyor acaba...çekilin bakalım ama haber edin meraktayim neden bilinmezKız arkadaşı hakkında olumsuz bile konuştum. Tabiri caizse kız bunun ağzına ediyor bu hâlâ konuşuyor. Hatta ağır bir laf bile söylemiş kız ona. Ben de "bunu diyen insan kötü kalplidir net kusura bakma" demiştim. Kız hakkında baya olumsuz konusuyorum yani tanımadığım halde. Mesela fotoğrafını gösterdi yanımızdaki bir başka kişi "aa çok güzelmiş" derken, ben "yoo neresi güzel X(hoşlandığım kişi) çok daha iyi" dedim. Kaç kez konuştuklarına kızdığımı bozulduğumu da söylüyorum. Hatta bir arkadaşımız daha var, onunla da güzel gülmeli sohbet etti diye baya trip atmıştım. Bana en sonunda "yaa lonely onun canı cehenneme" demişti.
Her neyse işte ben bayağı belli ettim diye düşünüyorum kendimi geri çekeceğim..
Ben de olacakları merak ediyorum. Şu an ne işim olduğunu neden gelmediğini merak ediyor ama. Söyle diye ısrar ediyor. SöylemeyeceğimAynen anlamiyorsa ya konduramiyor sizin boyle bi histe olacaginizi yada samkmiyetinize veriyor hareketlerinzii yani amanin onu kanka gibi sahipleniyosunuz mu saniyor acaba...çekilin bakalım ama haber edin meraktayim neden bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?