Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim lütfen fikir verin çıkmazdayım

Lütfen yanlış anlamayın ama aldatmasindan şüphelendiniz mi?

Kaç yıllık evlisin

Ama düşünüyorum temas olsa sevgi gösterse öpse ilişkiyi o kadar çok stres yapmam sanırım. Aslında ikisi de gerekli
Bizimle beraber yazan bir üye vardı 6 ay eşi ile birlikteliği olmamıştı. Adını unuttum. O üyenin kocası sevgi de gösteriyormuş ilgi de. Öpüyormuş da sarılıyormuş da. Ama arkadaşımız bu durumdan hala muzdarip. Demek ki yetmiyor.

Hepsini geçtim bana iftira atan adamın burnundan getirirdim. Gider kızlık raporu alıp suratına çarpardım sonra da bir güzel boşardım. Artık bu adam olmayan adamdan vazgeç

Şaşırdık mı hayır :) aramıza hoşgeldin ben 8 aydır uğraşıyorum tık düzelme yok. İlişki olunca ne kadar sürüyor öpme sarılma var mı hergün
bir adam eşine yanaşmıyorsa kesin dışarda kırığı vardır ihtiyacını gideriyordur. 23 senelik evlilikte hep monotonlaştık diye düşünürken yüzlerce defa aldatılmış bir kadın olarak kanatim kesin ve nettir. sonuç mu ? maymun gözünü açtı. boşanıyorum. geç olsun güç olmasın .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…