- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi GokyuzundeDans
-
üslupları, 2. tektaş istemeleri falan normal değil ama arkadaşlar, bizde de nişanı erkek tarafı yapar.
daha dogrusu kız tarafı karar verir, yer mi tutulucak? erkek tarafı parasını öder. ne ikram edilicek alınır veya hazırlanır masrafları erkek tarafı verir. elbiseler kıyafetler sac baş olayı da aynen öyle.
yani kız tarafı kararı verir, erkek tarafı maddi kısmını halleder, onlarında adeti öyle olabilir.
konu sahibi arkadasım üzgünüm ama sen evlenirken bişey istememiş olman veya isteklerinin yapılmamış olması, onun da istememesi gerektiği anlamına gelmez
tabi tavırları üslupları çok sinir bozucu o ayrı, bence yapman gereken annene söyle bu kadar sessiz kalmasın, almasın bulaşık makinası, hadi buzdolabı çamaşır makinası çok gerekli de, bulaşık makinası zaruri ihtiyac da değil ki 2 kişilik bi aile için, bırakın kız kendisi almak zorunda kalsın.
yanlıs anlasılmasın merak ettigimden soruyorum
sizin yore neresi
ve kız tarafı ne yapar
nisan yapmıyorsa mutlaka baska bir sey yapıyordur yani
göçmenim ben trakyalıyım yani
kız tarafı nişanı yapar denilir bizde de. Ama sadece kararları verir, erkek tarafına söyler
başka da bişey yapmaz
bizde göçmen ve trakyalıyız ama erkek takı ve giysisini alır birde bohça yapar nışanda gerisi kızın
ben artık bu zamanda bunu kız tarafı alır sunu erkek tarafı alır muhabbeti kalmaması gerektigine inanıyorum
eger iki ailenin de durumu musaitse
kızın ceyiz icinde yaptıgı masraflar goz onunde bulundurularak tabii ki
tum ev harcamalarının ortak yapılması gerektigini dusunuyorum
he olabilir kız tarafının durumu müsait olmaz erkek tarafının iyidir masrafın cogunu yuklenir
ama o zaman kız tarafı da cıkıp ben nisan yapmam kına yapmam ama 2. tek tasımı isterim deyip bir de ustune nisan isteklerimi yerine getirmek icin evime geliniz die cagrılmamalı insanlar
tam tersi de olabilir
kız tarafının durumu erkek tarafından daha iyi olabilir
o zaman da ya bastan bu durum kabullenmeli ve evlenilmemeli ya da karsı tarafı gucendirmemek icin bazı istekler alt seviyede tutulmalı ya da erkek tarafına cok caktırılmadan halledilmeli
Sana ne annen baban düşünsün, sanırım sen sadece ortalığı gereceksin büyükler varken !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?