- Konu Sahibi GokyuzundeDans
-
Şimdi hem diyorsunuz ki ben evlenirken ailemden birşey görmedim ..
Tamam o kızı da öyle bilin.. O da kendi ailesinden değil de eşinden bekliyor.
Sizinle aynı durumda yani..
Haa siz tek taş istememişsinizdir hasır takılmamıştır vs olabilir bunların hepsi maddi olanaklarla alakalı.
Eşini,eşinin şartlarını iyi bilen bir kız gereğini yapar zaten.
Kız ona takılanarı alıp isviçre bankalarına kaçıracak değil ya?
Aileniz ne yapacaksa oğluna yapacak..
Bana takılan altınları koydum banka kasasına bir ihtiyacımız olsa bir saniye bile düşünmem veririm..
Bana takıldı ama bizim onlar artık evliyiz aileyiz.
Siz bence konuya bu kadar müdahale etmeyin. Ama erkek kardeşinizin akli melekelerinin yerinde olduğunu düşünüyorum kızı seviyor parası da var. Elbet harcayacak karısına.. Bana çok garip gelmedi.
İkinci tektaş durumu ise konunun tek saçma kısmı onunda hesabını soracak olan yine kardeşiniz.Sormadıysa vardır bir sebebi aralarında bir durum vardır eminim.
Ailenin kız çocuğu ile erkek çocuğu arasınsa ayrım yapması ne kadar kötü bir şey..
Konu sahibi asıl buna içerlemiş.
Belki de bana hiç bir şey yapmayan ailem elin kızına alıyor da alıyor diye düşünüyor.
Belki kıskanıyor.
Çok doğal kıskanması...
Aileler çocuklarına eşit şekilde davransalar böyle bir durum da olmaz...
Suç ailede.
Durumun doğru olmadığını bende kabul ediyorum.
Ancak durum bu,konu sahibine de aynı muamele yapılmış kendi ailesi tarafından ee şimdi aldıkları geline de aynısı yapılıyor.
Kız başkasına verildiği için bizden çıkıyor en az masrafla çıksın deniliyor,erkeğe yapılan masraf ise ailenin gururu oluyor.
Yani konu sahibinin annesi kıza hasır takarken onurlanır gelinime bunu takabildim şükürler olsun diye..
Kız layık mıdır değil midir bilemem..
Şimdi sistem böyleyken ortalığı kızıştırmak sadece tepki toplar,konu sahibinin kardeşi de memnunsa hayatından.. Sorun çıkaran kaybeden olur..
Konu sahibi sıkıntılarını kendi ailesiyle çözmelei bence hesaplaşmasını kız üstünden yapmamalı.
valla 2. tek tası ıstemesı ,normalde nısanı kız tarafı yapar bunu sızden talep etmelerı tuhaf yanı,belkı onların adetı oyledır ama bılmıyorum
Kızımız Egeli bu arada
Ne kadar yanlış şeyler bunlar.. Bizden çıktı düşüncesi falan..
Valla bilmiyorum hala bu zihniyete sahip olan çok insan var mı?
Benim ailem asla öyle bir şey düşünmez. İki çocuğuna da eşit davranır.
Bizim de birbirimize yapılanda gözümüz kalmaz.
Ayrıca konu sahibi kıza hiç bir şey yapılmasın istememiş ki..
Sadece isteklerin normal olmadığından dert yanmış.
Haklı da.
Nişanı bile erkek tarafının üstüne atmak karşıdakini aptal yerine koymaktır.
Ha tüm bunları sorun etmeyen kayınvalide aynı fedakarlığı kızının evliliğinde de gösterseymiş keşke.
Çünkü o da onun evladı!!
Benim takıldığım tek nokta gelinden sürekli "kızımız" diye bahsetmesi..
Sinir olurum ben.
Benim anlamadığım nerden çıkardınız benim ailemin bana hiç bir şey yapmayıpta kardeşime yapmasını ve bu yüzdende benim içerlememi ? Çok şükür benim ailem kardeşimle beni hiç bir zaman ayırmaz konu nerden nereye gelmiş
bu arada kızımız lafına takılmış gelin desem bir grup ayaklanacak ne yazsaydım acaba isminimi söyleseydim kızımız lafına bu kadar içerlediniz ayrıca aramızda 4 yaş var merak edipte soranlara ne kayınvalide modundayım nede görümce sadece kardeşini seven bir kızkardeş modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?