Neden bu kadar ısrar ediyormuş? Çocuk mu istiyor?Arkadaslar yardimci olurmusunuz yakinda dugunum var ama nisanlim ilk gece icime bosalmak istiyo ben istemiyorum korunmamida istemiyo ben napicam ya hamile kalirsam ilk gunden cocuk daha cok erken benim icin
Cocuk konusunda anlastik 1 sene yoktu ama cok istiyo icime bosalmayi ve kesinlikle korunmami istemiyo napicami bilmiyorumNeden bu kadar ısrar ediyormuş? Çocuk mu istiyor?
Bunu da mı konuşuyoduk ya düğünden öncenisanlim ilk gece icime bosalmak istiyo
Evi didik didik ararim diyo bikerede tutmaz korkma diyoOna çaktırmadan dogum kontrol hapı al. Söylemek zorunda değilsin.
Yav ikisi çok farklı şeyler. Demek ki istiyor. Size sadece hap kalıyor.Cocuk konusunda anlastik 1 sene yoktu ama cok istiyo icime bosalmayi ve kesinlikle korunmami istemiyo napicami bilmiyorum
Evet evet. Koca evin içinde küçücük hapı bulur zaten.Evi didik didik ararim diyo bikerede tutmaz korkma diyo
Hap kullanamam ogrenirse kiyamet koparYav ikisi çok farklı şeyler. Demek ki istiyor. Size sadece hap kalıyor.
Ilerde cocuk olmaz diye korunmami istemiyor buyuk ihtimalleEvet evet. Koca evin içinde küçücük hapı bulur zaten.
Çok değişiksiniz gerçekten..kıyamet koparmış alt tarağı korunmaktan..neyin kafasını yaşıyor bu adam senin içtiğin hapın ona ne zararı var..hapı kendinin içeceğini falan mı sanıyor yoksaHap kullanamam ogrenirse kiyamet kopar
İşteeeEvet evet. Koca evin içinde küçücük hapı bulur zaten.
Peki napabilirimValla o zaman teraziye tiklatmayacaksin. Bu isin ortasi yok ki. Ayrica ilk gunden hamile kalinir.
Bi sekilde onun gozunu korkutmam lazim guvenmiyorum ona o yapar cunku
Bu kadar anlayışsız ve sözünüzün geçmediği biriyle mi evleneceksiniz?Peki napabilirim
Yahu kac kişi yazdı hala napabilirim iğne yaptır sağlık ocağına danış aylık 3 aylıklar falan oluyor bide içine boşalma isteği neymiş yaPeki napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?