Nasıl kurtulabilirim

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Çok çok yalnızdım hanımlar

Dostlarımın(?) attığı kazıklar, evlilik yolundayken yolunu şaşıran eski sevgili, ailemde olan rahatsızlıklar, atanamamam, mastera devam ederken hayattan bıkmam. Yalnızdım derdimi anlatacağım bir burası vardı. Yanımda arkadaşım bile yoktu kahve içecek insan yoktu.

Onu hiç tanımadan baktığımda "öff be amma soğuk kendini ne sanıyosa" dediğim insan bana aile meselelerini anlatır oldu. (dışarıya karşı hâlâ öyle) Gün içinde birlikte olduğumuz halde akşam eve gidince de arayıp saatlerce konuşur olduk. Ben çok bağlandım ama bunun arkadaşça mı yoksa sevgi olarak mı olduğunu kestiremiyorum. Kendi duygumu kontrol edemiyorum. Lonely seni yalnızlıktan kurtarmış bi insana bu gözle bakma, bilse çok üzülür diyorum. Ayıp ediyormuşum gibi hissediyorum pişman oluyorum geçiyor 3 gün sonra hoop yine aynıyım. Bu yüzden arkadaşlığımı kesemem hem insan olarak da çok seviyorum hem de ondan başkası yok. Onun için de ben çok değerliyim farkındayım

Bazen kendisine kız bakıyor bozuluyorum püh sana bi kendine kız bulamadın diyorum o da ben muhabbet olsun diye konusuyorum kız mız yok diyor. Ortada cidden kız yok. Ama benim de kimseyle görüşmemi istemiyor, en son doktora yapmış talibime salak bu dedi

Bazen yüzüne bakıyorum yanaklarını öpesim geliyor sonra töbe estağfurullah diyorum uzak oturuyorum Ben 1 yıllık sevgilime bile böyle hissetmemiştim

O kadar çok ortak yönümüz var ki nasıl biz olma ihtimali aklına gelmez diyorum. Çirkin miyim diyorum yok normal insanım. O yarın bir gün atanacak veya memleketine dönecek, bunlar olmasa bile hayatına biri girecek ve ben ortada kala kalacağım. Gereğinden fazla bağlandım her şeyin farkındayım

Bazen de öyle bi elektrik hissediyorum ki sanki benim olacakmış gibi. İçimdeki ses sabret diyor 1 yıllık sevgilimden bile almadığım enerjiyi hissediyorum sonra yine kendime saçmalama diyorum. Artık nasıl benim olur diye sormuyorum varsın olmasın.
Ben nasıl düzelirim hanımlar bunu soruyorum. Bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim

Ben belirsizlik sevmem maalesef
Önceki konunda da yazmıştım,ben olsam acilirdim
Ya hero ya mero
Kankasi olarak görüyorsa az ötede görsün,en azından daha cok baglanmam. Duygusu varsa da surumceme de kalmaz,karsilikli oldugu icin müthiş bir aşka yelken acarım. Asla surumceme de bırakıp kendime eziyet etmem.

o mu seni beğenmiyor hahayttt sen elini sallasan ondan 40 kat iyilerini bulursun aynı çocuktan bahsediyorsak

bence hiç sesini çıkarma şimdilik. tatlı tatlı devam et böyle. kurtulmaya da çalışma ayol bir de bunun için germe kendini. giderse zaten mecburen araya mesafe girecek öyle daha kolay olur. bu şekilde her gün görüp adamı aklından çıkarmaya çalışmak zor.

Biraz ışık görsem bir şeyler yaparım ama o da yok ki. Bu sefer de insan kaybettiğimle kalmak istemiyorum ondan başka da görüştüğüm düzenli konuştuğum arkadaşım yok öyle olunca cesaret edemiyorum :))

Evet kuzum fotoğrafımızı attığım çocuk Anlayacağın aylardır hiçbir şey yapamadım hâlâ aynı. Gidince benim için zor olacak çok alıştım ama unutmak anlamında da iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…