- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Hahaha namümkün :)Seviyorsan git seviş bence
Sonunu düşünmekten an'a odaklanamıyorum ki. Sanki hayatta her şey benim aleyhime gibiBu duygu her zaman yaşanmaz tadını çıkart. Sonunu yaşayarak öğrenirsin zaten
Neden olmasın kiHahaha namümkün :)
Anca evlenirsek:)Neden olmasın ki
Farkındadır diye düşünüyorumOnun da sana karsi ayni duygulari beslemedigi ne malum ufak bi yesil isik yakip beklemede kalabilirsin
Engel beni beğenmemesi sanırım. Beni kankası olarak görüyorEngel ne?
Niye olmasın?
Ne güzel birşey yakalamışsınız.
Siz bir ucundan tutarsanız belki aşk olur falan?Anca evlenirsek:)
Himm o zaman durum umutsuz vaka kendi iyiligin icin ondan uzaklasacaksin yoksa duygularin artarsa daha kotu durumda olabilirsin benceFarkındadır diye düşünüyorumAma bana duygu beslendiğini sanmıyorum
Ondan hoşlandığımı bence biliyor. Ne bileyim en azından enerjiyi almıştır. Çaresiz kaldım bocalayıp duruyorumSiz bir ucundan tutarsanız belki aşk olur falan?
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Onsuz ne yapacağımı da bilmiyorumHimm o zaman durum umutsuz vaka kendi iyiligin icin ondan uzaklasacaksin yoksa duygularin artarsa daha kotu durumda olabilirsin bence
Biraz ışık görsem bir şeyler yaparım ama o da yok ki. Bu sefer de insan kaybettiğimle kalmak istemiyorum ondan başka da görüştüğüm düzenli konuştuğum arkadaşım yok öyle olunca cesaret edemiyorum :))Ben belirsizlik sevmem maalesef
Önceki konunda da yazmıştım,ben olsam acilirdim
Ya hero ya mero
Kankasi olarak görüyorsa az ötede görsün,en azından daha cok baglanmam. Duygusu varsa da surumceme de kalmaz,karsilikli oldugu icin müthiş bir aşka yelken acarım. Asla surumceme de bırakıp kendime eziyet etmem.
Evet kuzum fotoğrafımızı attığım çocuko mu seni beğenmiyor hahayttt sen elini sallasan ondan 40 kat iyilerini bulursun aynı çocuktan bahsediyorsak
bence hiç sesini çıkarma şimdilik. tatlı tatlı devam et böyle. kurtulmaya da çalışma ayol bir de bunun için germe kendini. giderse zaten mecburen araya mesafe girecek öyle daha kolay olur. bu şekilde her gün görüp adamı aklından çıkarmaya çalışmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?