Nasıl kurtulabilirim

Bence bir erkek seviyorsa ne yapar eder açılır karşıdan yeşil ışık görmese bile tecrübeyle sahip o yüzden bir sey yapma bence ha uzak durma kendini ikna etme konusunda bir sey diyemem gonle soz gecmiyor cunku anca baskasina asik olursan unutursun

Kesinlikle öyle. Ikimiz de bekarız her şeyimi uygun. Açılmaması için tek sebep var: beni sevmemesi. Bu kadar net. Aynen hayatıma başkası girerse unutabilirim ancak

Yaz tatilinde ilişkiyi biraz zayıflatmayı düşünüyorum ben de. Özlediğini fark etsin ama sanmıyorum yine de. Burda deniz yok romantik bir çok ortam oldu ama yine de bizden bir şey olmadı

Bence açılmasanız da biraz yakın davranın. Bakalım tepkisi ne olacak. Bir sinyal verin yani. Belki aşırı çekincen birisi olabilir ve o da aynı şeyleri düşünüyor olabilir.
Çekingen biri değil, artık vakit kalmadı okul bitti. Umudum tükendi haliyle.

Ilk secenek evet sizinki gibi olabilir.
Ama bir de su secenek var.
Bazen insanlar kendileriyle iyi gecinen anlasan kavga gurultu etmeyen kendisinin.hosuna gitmeyen seyleri soylemeyen
Her halini ceken tiplerle de takilmak istiyor
Yuzde elli durumu var.
Ya sizin yazdiginiz ya benim yazdigim
Hayirlisi neyse o olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…