Nasıl kurtulabilirim

Aynen bence de anca bu bizim cinse mahsus

Bu şekilde nolacak? neden böyle oldu? Sonu nasıl bitecek? gibi söylemlerle kendinizi sıkmayın strese sokmayın gerek yok.Anın tadını çıkarın bence ne olacağını kim bilebilir belki çok güzel biter:))

Haklısınız ana odaklanamıyorum ondan böyle oldu:) bir de hayatım hep olumsuz gidiyor bu da öyle olacak diye düşüncem var

Adamdan hoşlanıyorsunuz madem açılın gitsin ya. İstemezse keyfi bilir. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Aşık olmak şu hayatı güzelleştiren tek şey. Hayatımız zaten acabalarla geçiyor. Bari bu konuda ömrünüzü "acabalarla" geçirmeyin.Açıklayın duygularınızı belirsizlikten kurtulun.

Bu tip insanların içlerindeki duyguyu anlamak biraz zordur. Yalnız kaldığınızdan bahsedin
Ben varım derse
Sen yarın evlenip gideceksin ben yine yalnız kalıcam diyin
Aslında dün bunu konuştuk biliyor musunuz. Benim yeni ilişkim olursa çok bağlanırım çok yalnızım çünkü dedim. O da beni bırakırsa ne yaparım dedim. Olsun ben varım ya dedi. Ama biraz daha kurcalamalıyım sanırım

Neden bunu kendine yapiyorsun?
Soyle kurtul. En azindan soru isaretlerinden kurtulursun.
Daha önce birine açılmıştım yaklaşık 3 yil olacak. Orda reddedildiğimden beri bir daha bu işe kalkmam töbe dedim. Reddedilme ve onu kaybetme korkumdan yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…