- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Haklsınız hep aklımda zaten bu zorunlu belası. Yapılır yapılmayacak şeyler değil elbet bir yolunu bulacağım ama şu atalar kabus gibi içime çöküyor bir iç sıkıntısı ile birlikte.Bütün bunlara rağmen almadınız mı zaten boşanma kararını sonradan ortaya çıkmadı sonuçta?
Normal aslında bu ruh hali benide ilk kez yapacağım iş vs acayip gerer kasılrım stresten senin durumunda buna benziyor sanki ?Haklsınız hep aklımda zaten bu zorunlu belası. Yapılır yapılmayacak şeyler değil elbet bir yolunu bulacağım ama şu atalar kabus gibi içime çöküyor bir iç sıkıntısı ile birlikte.
Eşin sana destek değil köstekdiTamam bir yola girildi ve boşanıyoruz gibi görünüyor ama kafamda saçma sapan düşünceler var. Gelecek sene bu aralar yeni görev yerimde işe başlayacağım boşanmış mimik bir kızı ve yaşlı bir annesi olan dul bir lafın olarak. Korkuyprum. Nereye zorunlu hizmete gideceğimi bilmiyorum. Babam hayatta değil ve başka da kimsem yok. Eşim varken nasıl olsa onunla gideceğim olsun diye kendimi telkin ederdim ama sınır da bir yere kadın başıma gitmeye çok kokruyprum. Annem hastalansa acile götürmeye kalksam kızımı nereye bırakacağım. Nöbete giderken annem kızla tek kalınca napacaklar. Bakıcı,kreş......Vs işi nasıl olacak. Çok köyü yerler var hastanede yatılıp kalkılan nasıl kızımı ve annemi götüreceğim. Kocam olsaydı en azından destek olurdu o da yok ne yapacağım bu korkumu nasıl yeneceğim. Gitmeme durumu yok devlet diploma vermiyor. Ben ne yapayım bilmşyorum.
Devlet diplomamı onaylamıyr haliyle özel şansımda yok zira branşımdada özel çok avantajlı değil.Gidemeyeceğin bir yer olursa istifa edip özele geçsen? Benim aklıma başka bir şey gelmedi ama bakarsın tek başına gidebileceğin bir yer olursa. Benim doktor arkadaşım kız başına gitti ve sınırdı. Gitti bir sorun da olmadı. Sizde çocuk olduğu için biraz daha farklı ama bir çözümü vardır muhakkak. Canınızı sıkmayın derim şimdiden.
bir erkeğe bu kdar bağlı olmayın. herşeyi tek başınıza da halledebilirsinizTamam bir yola girildi ve boşanıyoruz gibi görünüyor ama kafamda saçma sapan düşünceler var. Gelecek sene bu aralar yeni görev yerimde işe başlayacağım boşanmış mimik bir kızı ve yaşlı bir annesi olan dul bir lafın olarak. Korkuyprum. Nereye zorunlu hizmete gideceğimi bilmiyorum. Babam hayatta değil ve başka da kimsem yok. Eşim varken nasıl olsa onunla gideceğim olsun diye kendimi telkin ederdim ama sınır da bir yere kadın başıma gitmeye çok kokruyprum. Annem hastalansa acile götürmeye kalksam kızımı nereye bırakacağım. Nöbete giderken annem kızla tek kalınca napacaklar. Bakıcı,kreş......Vs işi nasıl olacak. Çok köyü yerler var hastanede yatılıp kalkılan nasıl kızımı ve annemi götüreceğim. Kocam olsaydı en azından destek olurdu o da yok ne yapacağım bu korkumu nasıl yeneceğim. Gitmeme durumu yok devlet diploma vermiyor. Ben ne yapayım bilmşyorum.
doktor olunca düzenli bir hale girmesi, her şeyin oturması zaten geç oluyor. siz hele bi de boşanma arefesindesiniz. az biraz sabırObsesif bir yanım var zaten birde bilinmemezlik beni iyice delirtiyor 30 yaşındayım hala hayatımı düzenli bir şekle sokamadım.
Şimdiden bunları düşünmek çok gereksiz, kendini boşuna yormaTamam bir yola girildi ve boşanıyoruz gibi görünüyor ama kafamda saçma sapan düşünceler var. Gelecek sene bu aralar yeni görev yerimde işe başlayacağım boşanmış mimik bir kızı ve yaşlı bir annesi olan dul bir lafın olarak. Korkuyprum. Nereye zorunlu hizmete gideceğimi bilmiyorum. Babam hayatta değil ve başka da kimsem yok. Eşim varken nasıl olsa onunla gideceğim olsun diye kendimi telkin ederdim ama sınır da bir yere kadın başıma gitmeye çok kokruyprum. Annem hastalansa acile götürmeye kalksam kızımı nereye bırakacağım. Nöbete giderken annem kızla tek kalınca napacaklar. Bakıcı,kreş......Vs işi nasıl olacak. Çok köyü yerler var hastanede yatılıp kalkılan nasıl kızımı ve annemi götüreceğim. Kocam olsaydı en azından destek olurdu o da yok ne yapacağım bu korkumu nasıl yeneceğim. Gitmeme durumu yok devlet diploma vermiyor. Ben ne yapayım bilmşyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?