nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(
öyleyse nişanlanırken emin değilmişsin gibi geldi bananişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(
Aslında önce ya da sonra bir farkı yoktu ama ben yine de sormak istedim. Bir bayan olarak kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen. Nişanlısınız ve bir başka erkekle aranızdaki mesafeyi ayarlamanız gerekliydi. Her zaman inandığım bir doğru vardır; Allah hiçbir şeyi gizlide bırakmaz. Yani her şey mutlaka gün yüzüne çıkar bu dünyada. Arkadaşınızın sevgilisiyle aranızdaki ilişkiyi bitirmeniz kesinlikle en doğrusu. Nişanlınızla ilgili vereceğiniz karar size kalmış. Hem kendinizin hem de başkalarının günahına girmeyin lütfen. Hoş bir durum değil yaşadığınız. Hem kendinizi hem ailenizi zor duruma düşürmüş olursunuz buna devam ederseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(
ben bu vebal ile de yaşamak istemiyorum ki. haklısnız ayrılmalıyım mantıklı olan bu ama çok korkuyorum sonrasındanVay be. Demek 'yok ya olmaz öyle şey, onlar arkadaş benim sevgilime/nişanlıma/eşime bakmaz' falan deyip de gönlümüzü ferah tutamayacağız. Evet başlamamalıymış ama olmuş. Ben üstte yazdım yazacağımı. Başka da diyecek sözüm yok sizin konunuza. İyi geceler.
doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbimAslında önce ya da sonra bir farkı yoktu ama ben yine de sormak istedim. Bir bayan olarak kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen. Nişanlısınız ve bir başka erkekle aranızdaki mesafeyi ayarlamanız gerekliydi. Her zaman inandığım bir doğru vardır; Allah hiçbir şeyi gizlide bırakmaz. Yani her şey mutlaka gün yüzüne çıkar bu dünyada. Arkadaşınızın sevgilisiyle aranızdaki ilişkiyi bitirmeniz kesinlikle en doğrusu. Nişanlınızla ilgili vereceğiniz karar size kalmış. Hem kendinizin hem de başkalarının günahına girmeyin lütfen. Hoş bir durum değil yaşadığınız. Hem kendinizi hem ailenizi zor duruma düşürmüş olursunuz buna devam ederseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbimAslında önce ya da sonra bir farkı yoktu ama ben yine de sormak istedim. Bir bayan olarak kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen. Nişanlısınız ve bir başka erkekle aranızdaki mesafeyi ayarlamanız gerekliydi. Her zaman inandığım bir doğru vardır; Allah hiçbir şeyi gizlide bırakmaz. Yani her şey mutlaka gün yüzüne çıkar bu dünyada. Arkadaşınızın sevgilisiyle aranızdaki ilişkiyi bitirmeniz kesinlikle en doğrusu. Nişanlınızla ilgili vereceğiniz karar size kalmış. Hem kendinizin hem de başkalarının günahına girmeyin lütfen. Hoş bir durum değil yaşadığınız. Hem kendinizi hem ailenizi zor duruma düşürmüş olursunuz buna devam ederseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ben bu vebal ile de yaşamak istemiyorum ki. haklısnız ayrılmalıyım mantıklı olan bu ama çok korkuyorum sonrasından
2 buçuk yıldıröyleyse nişanlanırken emin değilmişsin gibi geldi bana
kaç yıldır nişanlınla berabersin
Bu söylediklerinizin üzerine yorum yapamayacağım. Kırıcı ve insanları karamsarlığa sürükleyici yorumlar yapmaktan kaçınıyorum ama... Birçok insanın günahını almış oluyorsunuz bir sürü kişinin vebali var. Umut ışığım oldu dediğiniz kişi gerçekten iyi biri olsaydı nişanlısı olan bir bayana karşı bir şeyler düşünmezdi. Hem de en yakın arkadaşınızın sevgilisi. En zararlı çıkacak kişi, tek zararlı çıkacak sizsiniz. Kendinize ve hiçbir şeyden haberi olmayan, her şeyin yolunda gittiğini sanan masum insanlara bunu yapmayın. Allah doğru yolu göstersin. Iyi geceler.doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?