nasıl kurtulurum ki :'(

Lutfen nisanlim dediginiz insana eziyet etme oda insan evladi nisani at sonra ne yaparsan yap kiz arkadasin bekar.yenisini bulur hemde senin yaptigin bu kotulukle Allah daha iyisini verir..sizin gibi insanlardan bizi korusun Allah

Mutlaka nişanlından ayrıl. Hiç zaman kaybetme, o insanın zamanını çalma.

Ciddiyim, masraftı aile şerefiydi felan bunları boşver. Senin karakterinde bir insanla evlilik yapması o insana yapabileceğin en büyük kötülük olacaktır. Arkadaşınla da br şekilde irtibatı kes kurtulsun kız senden. Seni en yakın arkadaşı biliyor bir de.
Sonra sen ve diğeri ne yapıyorsnız yapın. Hatta siz birlikte olup evlenin başkalarına zararınız olmasın. Hayatlarınıza sonradan başkaları girer diye geleceği de düşünüyorum siz evlenin o sevdiğinle diyorum. Vatanın milletin selameti için bunu yapın.

Canım merhaba.
Yaşadıkların kötü durumlar elbette ama her şey insanlar için. Senin yerinde olmak istemezdim, aldatılan kişilerin yerinde olmak istemezdim..
Onaylamasam da kınayamam. "Insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş"
Öncelikle bir dur düşün. Ben ne yapıyorum diye. Kendini nişanlının ve arkadaşının yerine koy. Sana bunu yapsalar için ne kadar kavrulurdu değil mi?
Sana ayrıl ya da devam et diyemem..
Fakat, lütfen ne yapman gerektiğine hemen karar ver.
Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını eylesin. Umarım mutlu olursunuz..

Mantıklı olmak lazım sevgiliden ayrılmak nisanlıdan ayrılmaktan daha kolay nişanlı dan ayrılmak eşten ayrılmaktan daha kolay
onun önce ayrılması lazım madem Seviyo ama bence sevmiyo
sen yine de ayrı nişanlından
şimdi böyle evlenince daha kötü

Ya onlarda evlenirse yakın arkadaşmışsınız çok sık görüşürsünüz ve daha ilgi çekici olur ilişki yasak aşk heyecan verir
nişanlını sevmiyorsan evlenme bi ömür öyle geçmez

Mantıklı olmak lazım sevgiliden ayrılmak nisanlıdan ayrılmaktan daha kolay nişanlı dan ayrılmak eşten ayrılmaktan daha kolay
onun önce ayrılması lazım madem Seviyo ama bence sevmiyo
sen yine de ayrı nişanlından
şimdi böyle evlenince daha kötü

Ya onlarda evlenirse yakın arkadaşmışsınız çok sık görüşürsünüz ve daha ilgi çekici olur ilişki yasak aşk heyecan verir
nişanlını sevmiyorsan evlenme bi ömür öyle geçmez

Ne kadar igrenc bir durum ne demekkkkkk nisani atamam..
deli olacagim simdi..
kuzum hicbisey gizli kalmaz bu dunyada nisanlina,arkadasina yazik cidden yazik diyorum cunku sizin gibi insanlarin icindeler ...
Asklar fasa fiso kimse askindan olmemis bu dunyada akilsizligindan olmus ......
oluyorum bitiyorum bunlar hikayeeee.
(Annenize babaniza olun bitin yaaa)
Cok akilsizca konusmalar nisanlinin arkasindan is cevirmek bu aldatmaya girer sen bunu kabullenirmiydin....

bu arada sevdiginiz adam nisani atin diyor ...
seven insan ilk sen at bitir o iliskiyi dermi...
herkesi alir karsina seviyorum bu kizi der...buna inanirim gercek sevgi,ask derim ama siz konu sahibesi inanin cok basiniz agrycak..

Ya masraf yapmakla bir insanı aldatmayi nasil bağdastiriyorsun....Çocugun hayatini karartma her halükarda nisani at...Yalanlarin oldugu bir evlilik olmaz....Burada sana hic üzülmedim sadece nisanlına üzüldüm ...Hele ki masraf yaptık nisan atamam dedikden sonra size hic saygım yok.... Nisanlinizin arkasindan is cevirmeye cesaretin var ama bir nisani atmaya cesaretin yok öyle mi...Sebebi de masraf yaptik ha...Sevgilin de sende cok düzgün karakterlerde degilsiniz....Sen bencilce davrandigin icin sevgilin de nisanli oldugu bildigi kiza yanastigi icin.....

Cok yazik. Dort kisi tatile cikiliyor ve yaninda nisanlin varken arkadasinin sevgilisiyle hoslanma vs oluyor. Hatta ona "umudum,hayat ışığım" diyecek kadar.. Ve masraf yapildi,aileme karşı nisan atamam leke olur diyorsun. Arkadasinin sevgilisiyle sen leke olayini asali cooook olmus algila.

Nisanlindan ayrilip once cocuga bir iyilik yap sonra git atkadasini ayir ve kizcagizi o pislikten kurtarip daha buyuk iyilik yap LUTTTFEEENNNN

Nişanı at ama attıktan sonra direk sevdiğinin kollarına atma kendini. Anlamadığım nokta sizi silah zoruyla mı nişanladılar . . .

nişanlınla evlenip yuva kurduktan sonra bu ilişki devam edecekce şimdiden ayrıl.yazık nişanlınıda arkadaşınıda aldatıyorsun.

fecisin ya. arkadaşının sevgilisinde gözün var. ilşki yaşıyorsun. ve nişanlısın. hem o hemde sen değer ysrgılarınızı ve vicdanınızı rafamı kaldırdınız. yazık gerçekten

Ilerde evlenirseniz ikiniz bu sefer Eslerinizi Aldatirsiniz...

aneem bir arkadaşımın anne babası da böyleymiş kaçıp evlenmişler en son
kaderde varsa hiçbir şey engel olamaz ama bilemedim tabi sizin kararınız neticede..ortada iki mutsuz birey olacak o kesin de sonucunda..

nişanı sürdürsende sürdürmesende mjutsuz olacaksan
bence nişanlından ayrılda vicdanın rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…