nasıl kurtulurum ki :'(

Ulan ne aşkmış be! Bir ben olamadım şöyle aşık!

Sanırsın ki kafasına silah dayanmış, etinden et koparılıyor, biri ölüyor. Altı üstü bela arıyorsun kızım işte, bir doyumsuzluk, komşunun tavuğuna göz dikme olayı sadece.

Sanki bana Leyla Mecnun anlatıyor, altı üstü çarpık, biçimsiz, onurdan yoksun ilişkimsi bir şey. Tek sen değilsin korkma, bir sürü insan aldatıyor, kendini ne ilk san ne de benzersiz. Yani yaşadığın şey acılarla yoğrulmuş, çilelerle perçinlenen ve daha da güçlenen bir aşk falan değil.

Sen sadece arkadaşının arkasından iş çeviren, birlikte olduğu adama göz diken, nişanlısını, koca adayını da çatır çatır aldatan bir kadınsın, bunu bir hazmet önce.

O adam da harika bir aşık falan da değil, o da sevgilisinin en yakın arkadaşına, nişanlı olduğunu bile bile göz diken bir adam.

Hiç korkmuyor musunuz? Dördünüz bir araya da gelmişsiniz, Aşk-ı Memnu sadece bir film ve bir roman yani, bunu gerçeğe uyarlayınca Behlül'ün yakışıklılığı sebebiyle ortaya çıkan bir tutku, heyecan falan ortaya çıkmamalı, çıkmaz yani, daha ziyade azıcık yüz kaldıysa, utanç, korku falan olmalı. Onlardan korkmazsınız zaten, bunu beklemek fazla insani bir davranış olurdu.
Sadece ortaya çıkması ve rezil olup haksız konumuna düşmekten, utanıp korkmanız lazım.

Şimdi hiç nişanlıma, arkadaşıma yazık masalları anlatmayın, siz sadece ve sadece kendinize gelecek zararları hesaplıyorsunuz ve bundan deli gibi korkuyorsunuz. Mesela ailen duysa, yüzüne ne biçim tükürürlerdi di mi? Veya şöyle can acıtmayan ama gurursuzca bir tokat falan?

Hele arkadaşının sana edeceği laflar? Kendini berbat hissettirirdi, ama onun içinde bulunduğu durum yine umrunda olmazdı. Sadece kendini aşağı bir duruma düşürdüğün için kendine ve o adama lanet ederdin. Eh yani değer miydi bütün bunları bir herif için bize yaptın diye beynin haykırırdı di mi? Bunun için aptallığın için, gereksiz cürretin için, bir hiç için elini bu kadar taşın altına soktuğun için deli gibi pişman olurdun, en yakıcı olan da bu olurdu sanırım? Belki de senelerde aklına saplanacak bir pişmanlık olurdu, bu hatayı yapmasaydım, ne olurdu pişmanlığı...

Hele bu olayın duyulması... Bence en fenası da bu, arkadaşın o hırsla öfkeyle susmaz bence. Susarsa da en büyük nimet olur sana onu bil. Aldatılan kadınlar, büyük hasarlar vermeye hazırdırlar çünkü. Evin önünde bağırıp, çağırıp senin nasıl bir kadın olduğunu haykırdığı anı şöyle bir kafanda hayal etsene? Uff ne rezillik di mi?

Ailen bir anda yabancı birinden, kızlarının ne kadar berbat biri olduğunu öğreniyor, e tabi konu komşu falan da duyacak bu esnada.

Eh Tanrı vere de nişanlın bir anlık cinnetle sana ve o adama zarar vermeye...

Sana kötü bir şey demeye gerek yok aslında. Senin cezan çoktan belli baksana, bunca şeyle yüz yüze birine bir de ben hakaret edemem. Düşmüşsün bir de ben vuramam anlayacağın, sen düşün artık gerisini...

Ben en çok en yakın arkadaşına üzüldüm sana değil. En yakın arkadaşın olduğuna göre paylaştığın şeyler çoktur yapılmaması gerekiyodu benim en yakın arkadaşım sevgilimle beni aldatsa bilmiyorum kendimi nasıl toparlarım ama aldatan sevgilime üzülmem en yakın arkadaşıma üzülürüm. Mesela o kız sana gelip sevgilimle şöyle yaptık böyle yaptık bana şunu dedı şuraya gittik falan demiyo mu yanyanayken aramıyomu mesela o zaman kavga ettiklerinde içten içe sevinip birbirlerine güzel sözler söylediklerinde kıskanıyomusunuz? kız sana derdini anlatırken karşısında en büyük düşmanı duruyo ve hiç bişeyden haberi yok! Hem arkadaşını hem nişanlını sen ve sevgilinden kurtar iyiler üzülmesin daha fazla!

İyiki senin gibi bi arkadaşım yok bencede bian önce arkadasına böyle arkadaşlık olmaz olsn ve nişanlına gercekleri söyle gercek yüzsüz yüzünü görsünler sen heralde arkadasını kıskanıosn onun sewgilisine göz koymuşsun aç gözlüsün nişanlını bi arkadaşınla düşün bakalım aldatıldığını iğrençç ya bana biri böle yapcak yemez gerci

Nişanlına karşı sevgin bitmiştir anlayabilirim ama en yakın arkadaşının sevgilisine aşık olmanı anlayamıyorum cidden. Adam çok iyi, hoş vs. Olabilir ama arkadaşlık diye bi olgu var yahu. Adama arkadaş gözüyle bakamayacağını anladığın An uzaklaşman gerekirdi. Şimdi iğrenç bi şeyin içine düşürdünüz masum 2 insanı hoş mu?

Sen nişanlından ayrıl, onun ne yaptığı, yapacağı umrunda olmasın. Sen kendini kurtar bu iğrenç ilişkiler yumağından.

Ailemin yüzüne nasıl bakarım yalanını da burda bize anlatma, basbayağı bi dala tutunmadan ötekini bırakamıyosun. Ailenin yüzüne bakmak gibi bi derdin olsa, şu anda bakamaman lazım. Onlar senin sözde 'yuvan' için çabalıyolar şu An farkında mısın? Annen, sen seviyorsun diye nişanlına özenip bezenip yemekler hazırlıyor.. Yazık..

vay vay vay
valla yeni ban'dan çıktım
böylelerine laf söylemekten ban yedim
ama deliriorum
sakin olmalıyım birdaha yasaklanmak isteniyorum
yapmayın bunu masum insanlara
sizin yüzünüzden kimse kimseye güvenemeyecekmi

O sizi sevmiyor, sadece bir macerasiniz onun icin . Size nisanlindan ayril diye baski yaparken baska bir kafinin ellerini tutuyor, gozlerine bakiyor. O sizi sevmiyor.

Aşık olan insanın gözü hiçbir şeyi görmez, şimdiye kadar çoktaan o yaptığınız büyük masraflara rağmen (nişanı Dolmabahçe Sarayı'nda yaptınız herhalde, kıps) önünü-ardını hesaplamadan nişanı atmış olmanız gerekirdi. Bence nişanlınıza gidin, "Seni sevmiyorum, başkasıyla aldatıyorum ama sana çok para harcadık, mecbur evleneceğim" deyin, o sizin masrafınızı karşılayacaktır. Kimi insanlar için haysiyet paradan mühimdir.

Sizin nişanlılık sadakat testinden çoktan kalmış.
Nişanlınızı şuan hissi de olsa aldatıyorsunuz.
Sevmediğiniz insanın hayatını karartmayın.

Bence anlasin, ayni gun ayrilin.

Once ayrilan taraf sen olma derim, icimde boyle bir his var.

Sevgilisinin arkadasina yan gözle bakandan adam olmaz, en yakin Arkadasinin sevgilisine,üstelik kendi nisanliyken, yan gözle bakan kadindanda kadin olmaz...tencere kapak olmussunuz, biran önce o masum insanlardan ayrilin ki hak yerini bulsun...

Sen nişanlına gerçekleri anlat ayrıl sevgilinde arkadaşına gerçekleri anlatsın ayrılsın zaten üzülmezler sizin gibi ......... yüzünden. Ayrılamam deyip bir insanın hatta 2 insanın hayatını karartma.

Bu saatten sonra en yakın arkadaşım demeyin bari çünkü en yakın arkadaşınız olsa ona bu acıyı yaşatmazdınız, hem o kıza yazık hem de nişanlınıza iki tane masum insan kandırılıyor şuan.

Kimseyi kınamıyorum da bence normal hayatına devam et.kimsenin arkasndan is çevirme. Yalan rüzgarı gibi zor bi durum.

Bir de cok duyarliymis gibi aska cok saygin varmış gibi "ayrilmasinlar da zaten" diyorsun. Sen inandin mi gerçekten istediginin bu olduguna? Ne yardan vazgeciyorsunuz ne serden, ikiniz de hem aldatip hem arkadaslarinizi sirtindan vurmayi ayni anda yapiyorsunuz yani tencere kapak. Birbirinizi sakin kacirmayin hu firsat birdaha ele gecmez.

Ben önceden böyle şeylerin sadece türk filmlerinde olduğunu sanırdım.
Ama kk da açılan bazı konuları okudukça hayretler içerisinde kalıyorum.
Sadakat, güven,dostluk, edep gibi değerlerin tapataklak olduğunu görmek üzüntü verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…