nasıl kurtulurum ki :'(

Hiç yargılamayacağım, dünyanın bin bir türlü hali var.
Ne diyeceğimi bilmiyorum, çok zor bir durum..
Ama birbirinizi hiç görmemeniz en iyi.bu süreç içerisinde ikiniz de dayanamazsanız nişanlılarınıza yazık etmeyin.onlar da bu durumu haketmiyorlar sonuçta.

Kime asik olacagini secemezsin evet. Ama kime askini belli edecegini secebilirsin. Kimin askina karsilik verecegini secebilirsin. Kime yakin kime uzak duracagini secebilirsin. Ask biraz da kafada kurmakla ilgili. Dusunmemeyi kurmamayi secebilirsin.
Hatta su an yaptiginin hata oldugunun farkındasın ne güzel. Hatadan dönmeyi secebilirsin.
Bunun adi irade.
Allah yardimcin olsun.

Sen sevmiyorsan nişanlından kesinlikle ayrılmasın ama sevgilisinin en yakın arkadaşına göz diken bir adamla birlikte olsan bile ona güvenebilecek misin? Birlikte olursanız bir gün senin de arkadaşına göz dikebilir unutma. Ayrıca bir de arkadaşının durumu var. İyi düşün taşın öyle karar ver.

Birini sevmek bence de bizim elimizde değil. Ama nişanlı olduğumuz adamı ve en yakın arkadaşımızı aldatmamak bizim elimizde.

Ya yaziktir ne sen nisanlini kandir nede o sevgilisini... ben size degil onlara aciyorum

o adamdan ne sana nede bi başkasına iyi aile babası olmaz !!! Senden ... bilemeyeceğim orasını ??

Konu sahibinin arkadaşı kız,kendisine aşık olmayan, dahası başkasına aşık olan bir adamla birlikteliğe devam etmeli öyle mi?!
Peki konu sahibinin nişanlısı olan adama haksızlık değil mi birlikteliğe bu şekilde devam etmek?!
Zararın neresinden dönülürse kardır..
Keşke hiç olmasaymış tüm olanlar,o ayrı...

ikiniz de özgür kaldığınızda birbirinize bu kadar cazip gelmeyeceksiniz.Başkalarına ait olmanız sizi çekici kılıyor

Abowwff

Hemen hemen aynı sonuca çıkan yorumlar aldın artık gerisi vicdanını kalmış..

kuzen senin kk dan kurtuluşun olmadığını bilerek yönlendirmiş galiba hehe
nişanı at tabiki aynısı sana yapılsın ister misinn

Valla kimseyi kınamayın, çok da büyük laflar etmeyin yorum yapan arkadaşlar ben bu hayatta bunu öğrendim..konuyu açan arkadaş masrafı flan boşver nişanı atmazsan sonu evlilik.Sevmeden evlilik olmaz hem sana hem de nişanlına yazık. şimdi ayrılmazsan bu ayrılığı ertelemiş olacaksın ki eninde sonunda ayrılacaksın bu evlendikten sonra olmasın o zaman daha ağır olur sonuçlar, daha zor olur.senin baktığın açıdan bakarsak bir de düğün ev kurma masrafı olacak o zaman daha zararlı.keşke tek zarar maddiyat olsa karşındakinin zamanını çalmış olucaksın, aldatmış aptal yerine koymuş olucaksın bu çok günah bir şey...

yemin ederim hayret ediyorum bu kadar olabilir pesss !!! insanlar ve dostluklar , sevgi saygı nerde kaldı arkadaşım hayret bişey ya senin yaptığın tam bi seylik yani ... yazık günah nişanlınada arkadaşına da . yarın bir gün evlendiğinizde nolacak ?? sen o kocayıda aldatırsın. yazık yeminle allah sizi bildiği gibi yapsın bu yanınıza kalmaz tüüüüüüüü !!!!

Reactions: twe
vazgeçilmez aşklara inanmıyorum kusura bakmayın.hiçbir aşk vazgeçilmez değildir ve öldürmez kimseyi de..
yapmanız gereken şeykleri madde madde yazayım; onurlu dürüst bir kadın bunları yapmalı en azından:
1.nişanlıdan ayrılın..............masraflar boşa gitmez,nişan bozulunca yapılan hediyeler bile geri verilir.
2.arkadaşınıza anlatın durumu,en azından sevgilisinin ne mal olduğunu görsün
3.arkadaşın sevgilisi yani sevdiğinizi söylediğiniz adama da,bu kadar büyük aşksa bizimki,hadi evlenelim diyin bakalım ne oalcak?

Sana ayrıl diyor kendisinden herhangi bir çaba yok..
sen ayrılırsın hadi evlenelim dersin havanı alırsın gibi geliyor bana
en hayırlı kararı yine kendin vereceksin ama kendini de mutsuzluğa sürükleme

Edep ya huu!! Birilerini sevmek ne kolay olmuş artık.. yazık günah kandırdığınız insanlara.. bir de oturulup konuşulmuş his (!)ler.. ayrıl denilmiş falan.. kusura bakmayın da sizden ne nişanlınıza ne de bir ba§kasına eş olur.. sadakat diye birşey var hiç duydunuz mu?? Birine bir söz verildikten sonra yani hayatınıza birini aldıktan sonra başka erkeklere hele de arkadaşınızın sevgilisine o gözle bakılmaz!!

Bir an nişanlınızın yerine abimi koydum.. Rabbim sakınsın.. Ama unutmayın Allah yanınıza bırakmaz

Beraber tatile gidecek kadar yakın gördüğünüz bir bayan eşinizi yahut sevgilinizi ayarttığında da bu kadar olgun karşılarsınız umarım. Hatta o bayana " dur sen biz önce bi ilişkimizi -ya da evliliğimizi- bitirelim de sen kendini garantiye al" diye akıl verirsiniz..

yaa tamam buyuk konusmayın dıyorlar ama allah aşkına sımdı soyle konusan konu sahıbıne de ne denebılır ki.böyle tipçikler sayesınde dostumla eşimi yan yana getırmeye korkar oldum..hayır eşin iyi cıkar DOSTUN KALLEŞ!!

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…