merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
aşığım evet çok aşığım ama nişanlıma değil. öyle kötü bir durumkii. o da beni seviyor yani en azından öyle olduğunu söylüyor ama sevgilisinden ayrılma girişiminde bulunmuyor. ayrılmasınlar da zaten en yakın arkadaşımı sevdiği adamdan ayıramam ama yani ben ne olacağım. nasıl geldik bu duruma bilemiyorum. o bana sürekli nişanı at diyor ama yapamam. aileme nasıl açıklarım okadar masraf yapıldı yapılıyor. hadi ben ayrıldm o gözümün önünde arkadaşımla ilişki yaşıyor ve birlikte olamamamızın tek sorumlusunun ben olduğumu söylüyor. yapamam. yapamıyorum ama onsuz da yapamıyorum. kaçamıyorum yok olamıyorum
Birini sevmek bence de bizim elimizde değil. Ama nişanlı olduğumuz adamı ve en yakın arkadaşımızı aldatmamak bizim elimizde.Aynen öyle. Elimdemiydi sanki. Aşk dedim isteyerek olmadı. Yüreğim kaldırmıyor çok pişmanım ztn ama burada yargılanacağımı bilsem yazmazdım. Hergün boğuluyorum kahroluyorm. Vazgeçmiyorm ölsem keşke
kuzen senin kk dan kurtuluşun olmadığını bilerek yönlendirmiş galiba hehemerhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
aşığım evet çok aşığım ama nişanlıma değil. öyle kötü bir durumkii. o da beni seviyor yani en azından öyle olduğunu söylüyor ama sevgilisinden ayrılma girişiminde bulunmuyor. ayrılmasınlar da zaten en yakın arkadaşımı sevdiği adamdan ayıramam ama yani ben ne olacağım. nasıl geldik bu duruma bilemiyorum. o bana sürekli nişanı at diyor ama yapamam. aileme nasıl açıklarım okadar masraf yapıldı yapılıyor. hadi ben ayrıldm o gözümün önünde arkadaşımla ilişki yaşıyor ve birlikte olamamamızın tek sorumlusunun ben olduğumu söylüyor. yapamam. yapamıyorum ama onsuz da yapamıyorum. kaçamıyorum yok olamıyorum
yemin ederim hayret ediyorum bu kadar olabilir pesss !!! insanlar ve dostluklar , sevgi saygı nerde kaldı arkadaşım hayret bişey ya senin yaptığın tam bi seylik yani ... yazık günah nişanlınada arkadaşına da . yarın bir gün evlendiğinizde nolacak ?? sen o kocayıda aldatırsın. yazık yeminle allah sizi bildiği gibi yapsın bu yanınıza kalmaz tüüüüüüüü !!!!merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
vazgeçilmez aşklara inanmıyorum kusura bakmayın.hiçbir aşk vazgeçilmez değildir ve öldürmez kimseyi de..Aynen öyle. Elimdemiydi sanki. Aşk dedim isteyerek olmadı. Yüreğim kaldırmıyor çok pişmanım ztn ama burada yargılanacağımı bilsem yazmazdım. Hergün boğuluyorum kahroluyorm. Vazgeçmiyorm ölsem keşke
Niye ah alasınız kı hayata baskalarını memnun etmek ıcın mı gelıyoruz baskaları uzulmesın ama bız uzulelım sırf nısanlın uzulmesın ahını alma dıye hayatın boyunca sevmedıgın bır ınsanla mı olacaksın? Ayrılmazsan pısman olacaksın ama bence once o sevdıgın ınsan ayrılsın o ayrılırsa tekrar gerı dönme şansı var sevgılısıne ama sen nısanı atarsan tekrar donemezsın. Once o ayrılsın sonra sen. Kendını garantiye al derim. Sen daha zor durumdasın cunku
TamamBeraber tatile gidecek kadar yakın gördüğünüz bir bayan eşinizi yahut sevgilinizi ayarttığında da bu kadar olgun karşılarsınız umarım. Hatta o bayana " dur sen biz önce bi ilişkimizi -ya da evliliğimizi- bitirelim de sen kendini garantiye al" diye akıl verirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?