nasıl kurtulurum ki :'(

Nisanlısınız ve arkadaşınızın sevgilisiyle takılıyorsunuz. Ben ayrılsam o ayrılmaz , ayrılmasında zaten vs diyorsunuz ya hiç samimi değilsiniz. Arkadaşınıza değer verseydiniz yada nişanlınıza bu iliskiye başlamazdınız. Kendinizi kandıriyorsunuz bizi kandıramazsınızda bu kadar çelişkili ifadeler kullanırken.
Size ayrıl desek seviyorum vs dersiniz, nişanlınızdan da ayrılmaya niyetiniz yok belliki. Bir ne diyelim ki size burada, böyle devam et harikasın mı diyelim.
Ne yapılması gerektiğini bal gibi biliyorsunuz, uygulayıp uygulamamak size kalmış.

bence konu sahibinin istediği "aaa evet sevgilin de seni çok seviyor ama sen ayrılmadan o ayrılamaz, sen masrafı falan boşver terket nişanlını, önemli olan sein mutluluğun sonra da yaşayın AŞKINIZI" şeklinde yorumlar almak

nişanlından ayrıl..onu daha ıyılerı hak edıyor !!!

ışığın kesilsin inşallah...fırsatım olsa nışanlına arkadasına butun su yedıgın nanelerı teek teek anlatırdım.yazık..hala vıcdan dıyosun..ayrılsana..zaten evlendıkten sonra kapıcıya ,dolmuşcuya birine kaptırırsın gonlunu!!

vicdan olsa, aşkından ölse o adamdan uzak dururdu.. ya da gerçekten aşık oldu diyelim en azından, acı çekeceğini bile bile hem sevdiği adamı hem nişanlısını hem arkadaşını kaybetme pahasına dürüst olup herşeyi açıklar, çekilirdi.. ama yooookkkk ne yardan ne serden.. beni seven adamı kaybetmeyim ama ben de başkasıyla aşkımı yaşayım derdinde...

hem karnım doysun hem pastam dursun ..oh bee ne uyanıklar var...bi insanın ar damarı çatlamıssa burda nutuk yazsak nafile..sonu fena patlıcak ama ben buraya yazarım...

hem karnım doysun hem pastam dursun ..oh bee ne uyanıklar var...bi insanın ar damarı çatlamıssa burda nutuk yazsak nafile..sonu fena patlıcak ama ben buraya yazarım...
kesinlikle haklısın... vicdan micdan bize burda hikaye anlatıyor, bilmiyorum aklınca bizi mi kandırıyor yoksa kendini mi rahatlatmaya çalışıyor buna inanarak bilmiyorum.. ama dediğin gibi bu işin sonu fena..

kesinlikle haklısın... vicdan micdan bize burda hikaye anlatıyor, bilmiyorum aklınca bizi mi kandırıyor yoksa kendini mi rahatlatmaya çalışıyor buna inanarak bilmiyorum.. ama dediğin gibi bu işin sonu fena..

ınşallah bizi işletmek ıcın acmıstır...yoksa 3,.sayfaya cok yakısır...şiddete karsıyım ama boyle kadınları sakat bırakalımmı dıye ımza kampanyası duzenleseler ılk ımza benden..

ınşallah bizi işletmek ıcın acmıstır...yoksa 3,.sayfaya cok yakısır...şiddete karsıyım ama boyle kadınları sakat bırakalımmı dıye ımza kampanyası duzenleseler ılk ımza benden..
al benden de o kadar... kimse kusura bakmasın ama böyle aşklar da aşıklar da yerin dibine girsin.. herşey müstehak böylelerine..

Sen nişanlısın. Onun sevgilisi var. Bu kişi aynı zamanda senin arkadaşının sevgilisi. Yani sevdiğin adamın sevgilisi senin arkadaşın. Doğru mu anladım ? Doğru anladıysam madem başkasını seviyorsun, neden senin bir nişanlın var. Madem o seni seviyor neden onun sevgilisi var. Ve daha önemlisi o sevgilisinin arkadaşına, sende arkadaşının sevgilisine nasıl yan gözle bakabiliyorsun ? Zincirleme yanlışlıklar tamlaması.. Nişanlına ve arkadaşına çok üzüldüm, Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın ne diyim.

nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(

çünkü insanoğlunun nefsi var. o yüzden kadınların erkeklerden ayrı takılması en güzeli. kimsenin kalbinden kimse emin olamaz.

en güzeli nişanlınızdan ayrılın. masraf yapılmasına bakmayın, boşanmak da masraflı çünkü. zararın neresinden dönerseniz kardır. sonra hayatınıza bakın. ama bunu onu sevdiğiniz için değil, nişanlınızı sevmediğiniz için yapın.

o kişi hakkındaysa yorum yapmıyorum. muhtemelen ayrılmaz ondan. zaten ikiniz bir şeye başlayamazsınız birbirinize hiçbir zaman güvenemeyeceğiniz için. ve de arkadaşınızın ahı olacak.

iki yönlü yasak bir aşkın tam ortasındasın yani???
Ben şu an aşık olduğun insandan ziyade aşık olmadığın nişanlın üstünde duruyorum.
Birine asla bir şey hissetmeden evlilik yapma.
Sırf bu nedenden dolayı bile ayrılabilirsin.
Severek mi nişanlandınız yoksa görücü usulu mü?

Nişanı attırıp sizi şey gibi ortada bırakıcak.. Vay çakallll
ALLAH yardımcınız olsun :)
Bişey demicem daha

O ayrılıp geldiğinde siz de nişanı atarsınız..ÖNce o ispatlasın size aşkını..
Aradan zaman geçtikten sonrada etrafa açıklarsınız aşkınızı..
Yanlış aşksız bir evlilikten dönmektense kalp kime aitse onunla olmalı..
İnşallah kız arkadaşınız büyük aşık değildlr sevgilisine..

Iki kisi birbirine ask ispatinda bulunurken harcanan diger iki insana ne olacak? Bir de soyle dusunelim; senin sevgilinin seni terketmesi veya seninle birlikte olmasi tamamen baska bir kizin (ki bu kiz senin yakin arkadasin) tutumuna bagli. Ne kadar aci...

Reactions: twe
YUH artık diyorum ama konuya değil yorumlara..
şu zamanda kimse kimseyi kınayacak durumda değil..
yaptığının yanlış olduğunu hepimiz görüyoruz ama Allah belanı versin ne demek nasıl bi yorum..
maşallah hepimiz sütten çıkmış ak kaşığız..
konu sahibi bence nişanlından ayrılmalısın çünkü ilerde çok mutsuz ve pişman olursun.. evlenince severim diye evlenme sakın.. arkadaşına çok büyük haksızlık yapıyosun onu kendinin yerine koy.. öyle düşün..

Aynen öyle. Elimdemiydi sanki. Aşk dedim isteyerek olmadı. Yüreğim kaldırmıyor çok pişmanım ztn ama burada yargılanacağımı bilsem yazmazdım. Hergün boğuluyorum kahroluyorm. Vazgeçmiyorm ölsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…