- 19 Kasım 2013
- 18.811
- 33.927
- 798
Nisanlısınız ve arkadaşınızın sevgilisiyle takılıyorsunuz. Ben ayrılsam o ayrılmaz , ayrılmasında zaten vs diyorsunuz ya hiç samimi değilsiniz. Arkadaşınıza değer verseydiniz yada nişanlınıza bu iliskiye başlamazdınız. Kendinizi kandıriyorsunuz bizi kandıramazsınızda bu kadar çelişkili ifadeler kullanırken.merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
aşığım evet çok aşığım ama nişanlıma değil. öyle kötü bir durumkii. o da beni seviyor yani en azından öyle olduğunu söylüyor ama sevgilisinden ayrılma girişiminde bulunmuyor. ayrılmasınlar da zaten en yakın arkadaşımı sevdiği adamdan ayıramam ama yani ben ne olacağım. nasıl geldik bu duruma bilemiyorum. o bana sürekli nişanı at diyor ama yapamam. aileme nasıl açıklarım okadar masraf yapıldı yapılıyor. hadi ben ayrıldm o gözümün önünde arkadaşımla ilişki yaşıyor ve birlikte olamamamızın tek sorumlusunun ben olduğumu söylüyor. yapamam. yapamıyorum ama onsuz da yapamıyorum. kaçamıyorum yok olamıyorum
bence konu sahibinin istediği "aaa evet sevgilin de seni çok seviyor ama sen ayrılmadan o ayrılamaz, sen masrafı falan boşver terket nişanlını, önemli olan sein mutluluğun sonra da yaşayın AŞKINIZI" şeklinde yorumlar almakNisanlısınız ve arkadaşınızın sevgilisiyle takılıyorsunuz. Ben ayrılsam o ayrılmaz , ayrılmasında zaten vs diyorsunuz ya hiç samimi değilsiniz. Arkadaşınıza değer verseydiniz yada nişanlınıza bu iliskiye başlamazdınız. Kendinizi kandıriyorsunuz bizi kandıramazsınızda bu kadar çelişkili ifadeler kullanırken.
Size ayrıl desek seviyorum vs dersiniz, nişanlınızdan da ayrılmaya niyetiniz yok belliki. Bir ne diyelim ki size burada, böyle devam et harikasın mı diyelim.
Ne yapılması gerektiğini bal gibi biliyorsunuz, uygulayıp uygulamamak size kalmış.
merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
aşığım evet çok aşığım ama nişanlıma değil. öyle kötü bir durumkii. o da beni seviyor yani en azından öyle olduğunu söylüyor ama sevgilisinden ayrılma girişiminde bulunmuyor. ayrılmasınlar da zaten en yakın arkadaşımı sevdiği adamdan ayıramam ama yani ben ne olacağım. nasıl geldik bu duruma bilemiyorum. o bana sürekli nişanı at diyor ama yapamam. aileme nasıl açıklarım okadar masraf yapıldı yapılıyor. hadi ben ayrıldm o gözümün önünde arkadaşımla ilişki yaşıyor ve birlikte olamamamızın tek sorumlusunun ben olduğumu söylüyor. yapamam. yapamıyorum ama onsuz da yapamıyorum. kaçamıyorum yok olamıyorum
doğru diyorsunuz aileme karşı sorumluyum onların adını lekeleyemem bu yüzden geri adım atamıyorum. ama ondn da vazgeçemiyorum. ışığım umudum hayatım oldu. sevmemişim demek nişanlımı. off yarabbim
vicdan olsa, aşkından ölse o adamdan uzak dururdu.. ya da gerçekten aşık oldu diyelim en azından, acı çekeceğini bile bile hem sevdiği adamı hem nişanlısını hem arkadaşını kaybetme pahasına dürüst olup herşeyi açıklar, çekilirdi.. ama yooookkkk ne yardan ne serden.. beni seven adamı kaybetmeyim ama ben de başkasıyla aşkımı yaşayım derdinde...ışığın kesilsin inşallah...fırsatım olsa nışanlına arkadasına butun su yedıgın nanelerı teek teek anlatırdım.yazık..hala vıcdan dıyosun..ayrılsana..zaten evlendıkten sonra kapıcıya ,dolmuşcuya birine kaptırırsın gonlunu!!
vicdan olsa, aşkından ölse o adamdan uzak dururdu.. ya da gerçekten aşık oldu diyelim en azından, acı çekeceğini bile bile hem sevdiği adamı hem nişanlısını hem arkadaşını kaybetme pahasına dürüst olup herşeyi açıklar, çekilirdi.. ama yooookkkk ne yardan ne serden.. beni seven adamı kaybetmeyim ama ben de başkasıyla aşkımı yaşayım derdinde...
kesinlikle haklısın... vicdan micdan bize burda hikaye anlatıyor, bilmiyorum aklınca bizi mi kandırıyor yoksa kendini mi rahatlatmaya çalışıyor buna inanarak bilmiyorum.. ama dediğin gibi bu işin sonu fena..hem karnım doysun hem pastam dursun ..oh bee ne uyanıklar var...bi insanın ar damarı çatlamıssa burda nutuk yazsak nafile..sonu fena patlıcak ama ben buraya yazarım...
kesinlikle haklısın... vicdan micdan bize burda hikaye anlatıyor, bilmiyorum aklınca bizi mi kandırıyor yoksa kendini mi rahatlatmaya çalışıyor buna inanarak bilmiyorum.. ama dediğin gibi bu işin sonu fena..
al benden de o kadar... kimse kusura bakmasın ama böyle aşklar da aşıklar da yerin dibine girsin.. herşey müstehak böylelerine..ınşallah bizi işletmek ıcın acmıstır...yoksa 3,.sayfaya cok yakısır...şiddete karsıyım ama boyle kadınları sakat bırakalımmı dıye ımza kampanyası duzenleseler ılk ımza benden..
nişandan sonra tabii. bu yaz dördümüzün çıktığı tatilde başladı. başlamamalıydı :'(
iki yönlü yasak bir aşkın tam ortasındasın yani???merhabalar yeni üye oldum. kimseyle paylaşamadığım bir karmaşanın içindeyim kuzenimden tesadüfen buranın iyi bir paylaşım ortamı olduğunu öğrendim ve yardım bekliyorum.
O ayrılıp geldiğinde siz de nişanı atarsınız..ÖNce o ispatlasın size aşkını..
Aradan zaman geçtikten sonrada etrafa açıklarsınız aşkınızı..
Yanlış aşksız bir evlilikten dönmektense kalp kime aitse onunla olmalı..
İnşallah kız arkadaşınız büyük aşık değildlr sevgilisine..
Aynen öyle. Elimdemiydi sanki. Aşk dedim isteyerek olmadı. Yüreğim kaldırmıyor çok pişmanım ztn ama burada yargılanacağımı bilsem yazmazdım. Hergün boğuluyorum kahroluyorm. Vazgeçmiyorm ölsem keşkeArkadaslar ya bunlar nasil saldirgan tavir boyle.
Birini sevmek insanin elinde olan birsey mi
sev denince sevilir sevme denince sevilmez mi
kalbe soz gecer mi
evet yanlis
evet ortada hos olmayan bir durum var
cozum uretmek yerine bunlar nasil yorumlar
Kaldi ki evli bile degiller
evli olsalar ipe gotureceksiniz pes ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?