nasıl kurtulurum ki :'(

Şu konular yüzünden insanlar burda büyük konuşuyor sinirinden istemeden..Böyle ilişkilerden sen bizi koru allahım..

Bana kalırsa ikisini de sevmiyosun,o da seni sevmiyor,o kadar büyük bir aşkınız olsaydı o sevgilisini sen de nişan masrafını bahane etmezdin ! arkadaşına ve nişanlına acıdım,inşallah ikisi de sizinle evlenmez çok yazık ikisine de..

En yakin arkadasim degilsiniz neyse ki. Sizin gibi tipler yuzunden kimseye guvenilmiyor iste.

Ilk defa bir konuya inanmadigim halde yaziyorum; baslarda degil ortalara dogru arkadasiniz oldugunu yazmissiniz hikaye kurgular gibi heyecan yapmak adina.
Ha yok mu böyle basit hayatlar var da ne desek ki , gunah mi cikariyorsunuz ?

Nisanlı veya evli birinin baskasına asık olmasında bir yanlışlık yok... Bu olaydakı tek yanlışlık 4lü gidilen tatilde yaşanan sey. O cidden midesizlik olmus

Yapacagin en hayirli is nisanlindan ayrilip onun mutsuz bir omur surmesine engel olmak olur... Ama sanma ki sen ayrilinca sevgilinde sevgilisinden ayrilip sana gelecek yok oyle bi dunya.. Oyle olsa simdiye coktaaaannnn ayrilip hadi sen de bi cesaret yasayalim askimizi doya doya derdi.. İkinizde ise yaramaz insanlarsiniz elinizdekini de kaybetmemek adina hayatinizdaki insanlardan vazgecemiyosunuz.... Yasadiginiz seye bi de ask demissiniz, sizinkisi macera hepsi bu... Bari bi parcacik vicdaniniz varsa cikin hayatlarindan su insanlarindan onlarda yalansiz dolansiz bi iliski yasayabilirler belki

Sizin nişanlılık sadakat testinden çoktan kalmış.
Nişanlınızı şuan hissi de olsa aldatıyorsunuz.
Sevmediğiniz insanın hayatını karartmayın.
Benimde aklıma acaba hissi aldatmayıda gecmişmidir gelmedi değil Tatile gidecek kadar rahat olduklarına göre...neyse banane....
Sadece aşk sandığınız şey batsın hakketen

Iyi de sen en yakın arkadaşının sevgilisi ile nasıl nisandan sonra tanıştın ki..Birlikte tatile de gittiniz ve sadece birkaç aydır tanıdığın biri ile nasıl bu kadar yakınlaşip onsuz yaşayamayağını düşündün hayret yani..

Bir de üstüne dert edindiğin ailenin nisanda yapmış olduğu masraf öyle mi?

Yani sevgilin arkadaşından ayrilsa nisanlindan ayrılmayı göze alırdın? Ve onca ahi...

O zaman sen daha çok beklersin. .O adam o kizi bırakmaz yani niye bıraksın ki birgün onu da boynuzla diye mi?Ama pardon ya sizin iliskinizi tarzı bu o yüzden dokunmaz ona..Sadece kisiler degismis olur..Birbirinizi Boynuzlayın durun görmezden geliverirsiniz artik siz yeter ki o insanları rahat bırakın. .

Birbirinize olan aşktan değil de birbirinize olan guveninizden ötürü gözlerim yaşardı iyi mi:'(

Ailene söyleyemezsin nişanı atamazsın çünkü yapılan masraflar var. Bu mu yani tek sebebi masum bi insanı evlilik hayalleriyle oyalayacak o sebep bu mu? En yakın arkadaşına yaptığın ihanet ne peki? Yazık gerçekten üzüldüm hem nişanlınıza hem en yakın arkadaşınıza(!)

Nişan masrafını hiç takma kafana daha yüz fırın ekmek yemen lazım nişan masrafı ne ki yanında bu kafayla devam edersen seni çok üzerler tatlı kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…