Nasıl kurtulurum 😔

Çok denedim söyledim de çocuklarıyla tehdit etti bırakmadı yuvası yıkılmasın diyede ben çekilmek istedim ama tehditler le tuttu beni şimdi onu oraya yollamak çok ağır geliyor ayda birde olsa

Çok denedim söyledim de çocuklarıyla tehdit etti bırakmadı yuvası yıkılmasın diyede ben çekilmek istedim ama tehditler le tuttu beni şimdi onu oraya yollamak çok ağır geliyor ayda birde olsa
Uuu karısıyla geceleri çok ayıp şeyler yapıyorlardır şimdi
Ağzından bile opmustur ha !
Uff fena.

Konuşunca da ban yiyorum sonra. Ne yap bence biliyor musun kafana 3 kere beyzbol sopasıyla vur. Ne yaptığının farkına var! Ahlaksız kadın!!
Ahlaksız ben değilim ayrılmak için çok savaştım gitmedi karakola bile düşmek zorunda kaldık gitmedi

Çok seviyorsa seni tehditler edecek kadar gidip boşansın sonra adam gibi başlasın ilişkiye. Bulmuş senin gibi metres bırakır mı keyfi yerinde nasıl olsa. He canım tehdit ediyor git şikayet et polise o zaman. Ne güzel dünya ya. Kadın kocam çocuklarım yuvam diyor öteki tarafta metres ya ben gönderirken zorlanıyorum. Ya yürü git Allah aşkına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…