Biliyorum canım yanıyor zaten birileriyle paylaşmam gerekti kafayı yemedenSevgi aşk böyle bir şey değil..
Kapımı bastı ailemle tehdit ettiŞu yazdığınıza inanıyor musunuz ? Gitmedi kısmına ?
Kapımı bastı ailemle tehdit etti
Sizde onu eşini aramakla tehdit edin, hatta tehdit etmeyin arayın eşini senin yanına yollarken çok zorlanıyorum diyin akıllı bi kadınsa zaten bırakır böyle leş bi adamıKapımı bastı ailemle tehdit etti
Haklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdiAdam kurnaz tabi
Hem karni doysun, hem pastasi dursun ohh ne ala..
Digeri dediginizde adamin karisi, bana gore digeri siz oluyorsunuz.
Burasi dag basi degil tehditle beraber oldugunuzu dusunmuyorum.
Vallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyorSizde onu eşini aramakla tehdit edin, hatta tehdit etmeyin arayın eşini senin yanına yollarken çok zorlanıyorum diyin akıllı bi kadınsa zaten bırakır böyle leş bi adamı
Gitme sen de kalBirazdan buralar karışır der giderim.
Normal karı koca gözüyle bakıp kabullendim mecburCiddiydim ki.
Çiftler sevişir hanımefendicim.
Çocukları kadın babasının evinden getirmediğine göre aaaaa bak sevisiyorlarmis : D
O zaman kendi adınıza kanıt toplayıp kendinizi ifşa edin, davada kullanılabilcek güzel deliller verin kadına. Yok hala boşanmıyosa o tarafata da sorun vardır zaten malesefVallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyor
Haklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdi
Evet geç kaldımADAMIN EVLİLİĞİNİ ÇOCUKLARINI DÜŞÜNSEYDİNİZ BAŞTA EVLİ OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRIRDINIZ SORUŞTURUP EVLİ DEĞİLSE ÖYLE KONUŞURDUNUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Oh olmuş size ! Kadın neden sizin için yuvasını bıraksında gitsin meydan size mi kalsın sonra.Adam bu ikilemden sıkınlınca tekmeyi basar size merak etmeyin.Çok denedim söyledim de çocuklarıyla tehdit etti bırakmadı yuvası yıkılmasın diyede ben çekilmek istedim ama tehditler le tuttu beni şimdi onu oraya yollamak çok ağır geliyor ayda birde olsa
Var bırakmıyor zaten evine her türlü döner diyeO zaman kendi adınıza kanıt toplayıp kendinizi ifşa edin, davada kullanılabilcek güzel deliller verin kadına. Yok hala boşanmıyosa o tarafata da sorun vardır zaten malesef
Herhalde sırf konu sahibinin canını acitmak için söylüyorsunuz böyle bir şeyi.Oh olmuş size ! Kadın neden sizin için yuvasını bıraksında gitsin meydan size mi kalsın sonra.Adam bu ikilemden sıkınlınca tekmeyi basar size merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?