Nasıl kurtulurum 😔

adamla başta konuşurken evli olduğunu biliyomuydun ??

Adam kurnaz tabi
Hem karni doysun, hem pastasi dursun ohh ne ala..
Digeri dediginizde adamin karisi, bana gore digeri siz oluyorsunuz.
Burasi dag basi degil tehditle beraber oldugunuzu dusunmuyorum.
Haklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdi

Sizde onu eşini aramakla tehdit edin, hatta tehdit etmeyin arayın eşini senin yanına yollarken çok zorlanıyorum diyin akıllı bi kadınsa zaten bırakır böyle leş bi adamı
Vallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyor

ADAMIN EVLİLİĞİNİ ÇOCUKLARINI DÜŞÜNSEYDİNİZ BAŞTA EVLİ OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRIRDINIZ SORUŞTURUP EVLİ DEĞİLSE ÖYLE KONUŞURDUNUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Vallahi yaptım ne yapıyor ediyor üste çıkıyor yalan deyip kandırıyor saf gibi inanıyor kadın peşine düşmüyor
O zaman kendi adınıza kanıt toplayıp kendinizi ifşa edin, davada kullanılabilcek güzel deliller verin kadına. Yok hala boşanmıyosa o tarafata da sorun vardır zaten malesef

Sizi bile tehditle hayatinda tutuyosa esine neler yapmistir kimbilir.
Napsin bu olaylari yasayip delirsinmi kendini gezmeye vermis demekki.
Siz bu adami seviyormusunuz ? Asikmisiniz ?

Çok denedim söyledim de çocuklarıyla tehdit etti bırakmadı yuvası yıkılmasın diyede ben çekilmek istedim ama tehditler le tuttu beni şimdi onu oraya yollamak çok ağır geliyor ayda birde olsa
Oh olmuş size ! Kadın neden sizin için yuvasını bıraksında gitsin meydan size mi kalsın sonra.Adam bu ikilemden sıkınlınca tekmeyi basar size merak etmeyin.

ortalığı karıştırmaya gelmiş "yeni üye".bu hikayedeki "diğeri" sizsiniz.neyinizi tehdit etti de ayrılamadınız zaten toplumun yeteri kadar kötü bir tabakasındasınız (nasıl da kibar anlattım ban yememek için) .bari çocuklarına saygı duysun da insan gibi boşansın.çocuklarını düşünüyormuş gibi bir hali yok gördüğüm kadarıyla.ayrıca boşanınca da görebilir çok sevdiği çocuklarını.

Oh olmuş size ! Kadın neden sizin için yuvasını bıraksında gitsin meydan size mi kalsın sonra.Adam bu ikilemden sıkınlınca tekmeyi basar size merak etmeyin.
Herhalde sırf konu sahibinin canını acitmak için söylüyorsunuz böyle bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…